|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כל מי שבי''ב יודע שיש בגרות בספורט וחייבים לעבור אותה.
מי שלא עובר לא מקבל תעודת בגרות. הבגרות עצמה היא 2ק''מ ויש עוד כמה מבחנים נוספים כמו מקבילים מתח וכו'. עכשיו 100 של 2ק''מ זה 6:30 מוגזם מאוד אני בערך 8 וזה נחשב יפה מאוד. מתח 100 זה 28 אני שברתי שיא אתמול אני עושה 13 אני לא טוב בזה. מקבילים 25 זה 100 אני די טוב בזה במבחן האחרון עשיתי 24 ובדיוק הידיים החליקו לי אמרתי למורה שירשום 25 ורשם כמו גדול. ובטן זה 90 בדקה עכשיו בטן זה מוגזם 90 בדקה אני לא עושה לפי זמן בטן אלא 3 סטים של 100 אבל הבטן זה כפיפות רגיל של רגליים בזוית 90 מעלות ולעלות ולרדת. ויש כמובן עוד כמה מבחנים אבל שולים כמו זריקת כדור ברזל קפיצה לרוחק מהמקום וגם משולשת וכו'. בקיצור המבחן העקרי כמובן הוא הריצה. מה דעתכם על זה שיש מלא חרשנים שהם לא ספורטאים בגרוש ולא יעברו את הבגרות שזה 10:05 משהו כזה אבל לא פחות מ10 לא יקבלו בגרות ויצטרכו להשלים אחר-כך באיזה עבודה. מה דעתכם על זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אין מצב שלא מקבלים תעודת בגרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה תלוי ושונה מבית ספר לבית ספר כמו שיש מגמות שונות ומקצועות שונים!
אצלנו למשל אין את כל הזריקת כדור ברזל אבל יש ריצת 5000 לא 2000 כי הבית ספר שלנו מכבד מאד ספורט ואצלנו חייבים בגרות בספורט בשביל לקבל תעודת בגרות זה חובה לפחות אצלנו...
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() אם יש לי נכות מסויימת?
מזה החארטה הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הבגרות בספורט גרועה ומתמקדת רק בתחום האירובי והסיבולתי.
למה אין מבחן שקשור לכוח? מה זה 28 מתח, צריך להיות אנורקס כדי לעשות 28 מתח, או להיות עם אחוז שומן שלילי.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() אני בלחץ עושה 5 מתח
קשה להרים 90 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() מה זה משנה אם לא מקבלים 100..העיקר שעוברים
ממילא זה לא מתחשב בממוצע הבגרות..ככה ש 60 זה בסדר גמור |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אצלנו רק התמדה,הגעה לשיעור והשתתפות זה 70 נקודות.ץ...
אני לא יודע אם ככה זה גם בי"ב...(אני י)
![]() |
#10 |
|
![]() הפגרות בספורט מטומטמת ברמות, אף אחד לא טורח לחשוב לעמוק ולראות שהיא דבילית לחלוטין.
חוץ מריצת ה-2000) עזבו שאת התוצאות שלה כדי לקבל 100 יותר מגוחחות מהאנגלית של עמיר פרץ), ואולי גם הזריזות 4x10 שזה עוד יכולת זינוק טובה מהמקום וזריזות בתנועת הסיבוב לצד השני, כל שאר המקצועות, או יותר נכון הכמות חזרות שמבקשים ממך לעשות, פשוט מעצבנת, מטומטמת והכי גרוע - יכולה לגרום לך להכשל!!!!!!! נ.ב הלבוי, אם אין לך עובד בבגרות בספורט, אין לך תעודת בגרות. חתום, בדוק.
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יוווווווו שונא את הספורט הזה בבצפר זה כל כך חרטא אחד גדוללללל
אני כבר מתחילת שנה לא משתתף בשיעורי ספורט נתתי לו תרוץ שאני לא יכול להתאמן וכל החרטא הזה יש אישור מרופא בקיצר הוא מביא לי בתעודה איזה 70 75 אבל פשוט אם לא עוברים את הבגרות בספורט אין תעודת בגרות משרד הפנים מביא את התעודה לבצפר אבל הבצפר עצמו לא משחרר את התעודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לכל הבכיינים למינהם עם אתם לא עומדים במבחנים ומקבלים ציון גבוהה אז אני מתאר לעצמי אך אתם נראים[אולי עם מסה אבל בקושי יכולים לזוז]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() בתחילת כיתה י"א עשיתי 8.4 זה עניין לא רק של מהירות, אלא גם טכניקה טובה. להתסובב בזמן ולדעת איך לשלוח ת'יד נכון לקונוס
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() רק אתמול או שלשום אמרתם לכדורגלן הזה שבא לפה שזה שאתה מאסיבי לא מחייב את זה שאתה איטי...
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי הכל מצטיין או כמעט מצטיין נראה לי בבגרות חוץ מקפיצה למרחק 2.6 ו 4*10 שעשיתי 10.04
מתח 21,בטן 96,ריצה 2000 7 וקצת ,אחרי זה התאומים התפוצצו לי... טיפ-אל תעשו את המבחן בבטן לפני המתח,אחרי זה תתפוצצו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
|
![]() מזל שאני באקסטרני
|
![]() |
![]() |