|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זומביייים!!!!!
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() עבר...הווה...ועתיד כולם בתמונה אחת . יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמדהים שהבילדר שניראה הכי קטן בתמונה הזאת הוא זה שניצח בסוף...
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
הכי אוהב את פיל היט' ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין על דקסטר.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קבלו את פיל הפילפלוןן איזה עצום האיששש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ג'יי נראה כמו זומבי אמיתי...
איזה טרפזים ענקייים איזה טירוף..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוהב את דקסטר .אבל תיראו את פיל היט.הוא ניראה יותר גדול והוא חטוב משו ברמה של דקסטר וגם יבש מת..לא יודע מה הלך שם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() muscletech היו הספונסרים של התחרות אחי חחחחחח אתה חושב שהם יתנו למישהו שהוא לא נציג שלהם להיות מר אולימפיה? דקסטר מר אולימפיה אך ורק בגלל הותק שלו לא הייתה שום סיבה ביקום שהוא יקח את פיל הית' סבבה תנו לו מקום שני מעל קטלר ומעל כולם אבל מעל פיל?גועל נפש למה כי הוא איים שהוא יפרוש אם הוא לא יקח?חחחחחחח מי הוא בכלל שימות מצידי מחר מזה הפוליטיקה המגעילה הזאת?פשוט מחליא אותי! נקוה ב2009 תהיה תחרות ברמה גבוהה יותר וגם באים מלא מתחרים שיעשו מדקסטר צחוק לדעתי:כמו פיל שנח כל השנה עד לאולימפיה הבאה,קאי גרין,ויקטור מרטינז לא חסרים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתחרות כזאת מכובדת יש את הדברים האלה .? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בוא ננסח את זה ככה כדי שלא תבין אותי לא נכון ![]() דקסטר ג'קסון זה בודיבילדר אם הישגים שלא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר כאן בחייייייייים יגיעו אליהם. יש לו סמטריה בת ****! הוא יבש תחת! והוא השתפר המון אחי המון!ועל זה מגיע לו את הכבוד בתור בודיבילדר מקצועי בלבד! אבל בחיאט?סתכל בתמונה תסתכל...ותגיד לי שאני לא צודק כאילו פיל הית'?!??!זה מר אולימפיה אחי ולא משנה מה תרשום לי אתה מתישהו תגיע למסקנה שאני צודק. קשה לי לתת כבוד לבן אדם שניצח ברמאות ולא בכבוד ואני אגיד לך גם למה...זה דבר בכלל שמרגיז אותי בלי קשר לאולימפיה בו אני אתן לך דוגמא למר ישראל אם אתה זוכר אל "די בול" עומר לנדאו היה התחרה בנאבא 2007 בקטגוריה של העד 75 קילו ביחד אם אופיר בכר "האדמור" עכשיו שניהם כתבו פה ולא יודע אם אתה זוכר כלכך היה על זה די הרבה ויכוחים בפורום מי יקח מביניהם מקום גבוה יותר וכמובן שנכנס לך אחד לקקן כמו יואב טל שאופיר בכר שונא אותו והתחיל להגיד שעומר לוקח חומרים ושעומר ככה ואחרי זה..הוא טען לצערי ביחד אם הניגרי שכמה שאני אוהב את הניגרי מה שהיה היה אבל בכל זאת הם אמרו שלא משנה מה השייפ אופיר ינצח בגלל הותק שלו בתחרויות וזה הרתיח אותי אחי שבן אדם משקיע וקורע תתחת ובסוף בא מישהו ומנצח אותו רק בגלל שהוא זקן יותר בתחום ממנו מזה הבולשיט הזה אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
איזו היסטוריה... אכן טעינו בזמנו, עומר עשה אוף סיזן כמו שצריך והגיע גדול ועבה בעשר רמות לעומת שנה קודם שהוא לא היה בחמישיה, ולעומת זאת אופיר לא עשה אוף סיזן וטחן את עצמו הרבה יותר מידי בחיטוב, ולכן עומר ניצח. אבל תזכור אחי ששנינו נתנו לו הרבה מאוד כבוד לפני ואחרי, ואופיר אפילו פתח לכבודו אשכול בו בירך אותו על ניצחונו. אני חושב שעומר הוא כישרון גדול וחבל לי מאוד שהוא זנח את התחום.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() שמתי לב שפיל כל הזמן עושה תפוזה הזאת חחח שהוא מצמיד את היידים וצועק ככה חח
|
![]() |
![]() |