|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: איגרוף תאילנדי
חדר כושר: אורלייף
|
![]() חחחחחחח נקרעתי הבנאדם הזה מתלהב הוא חושב שהוא רוני קולמן !
תיראו מה הוא כתב באתר של "נאבא" אני לפעמים מופנה על ידי חברים לפורום של אתר הילדים ישראל בודי, אני משתגע מי נכנס לאתרים האלה, ילדים מפגרים שכשאני התחלתי להתאמן הם עוד היו זרע בבצים של אבא שלהם, והם באים להעביר עליי ביקורת, אתה מבין איזה סוג של דפוקים יש לנו בספורט.. וזה למה אמרתי שהוא מתלהב מעצמו : הם מקנאים פשוט מאוד, הם רואים אותי בפירסומות, כל ילד יודע מי זה אלי האנה, אני לא רק מפתח גוף, אני סלב בזכות התארים שלי, יש לי מרצדס, המר וילה, אישה צעירה ומדהימה ילדים יפים יש לי הכל. תודה לאל בזכות ולא בחסד, הכי קל זה ללכלך, יש לו סינטול ביד, בתאומים אני רוצה לראות שאותם מאונני מיקלדת ישימו סינטול ויראו כמוני, אני מכיר אנשים שסמו עשרים בקבוקי סינטול, ויש להם יד בקושי חמישים, הם הולכים ברחוב ואז האיש הפשוט אומר להם אתה נראה טוב, אבל לא כמו אלי האנה או שקוראים להם אלי האנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() איזה מתלהב מעפן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תן קישור לזה
![]() |
#4 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מה עשו לו כל מאונני המקלדת?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() גאווה(במובן השלילי) הדבר הכי מגעיל שיכול להיות
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני כמעט בטוח שזה ישן מאוד...
הזכרת לי נשכחות... אני כשרק נכנסתי לפה, הבאתי קישור לזה אבל אז ראיתי את מה שהוא אומר על ישראלבודי וגם דאגתי לבקש שיסגרו את זה כדיי לא לקבל באן! ואתה מביא את זה בצורה של "תראו מה הוא אמר" חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() ראיתי את זה גם פעם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא מאוד החזקתי ממנו כבן אדם ישר ונחמד מאוד פוגע לראות דברים כאלה, וחבל שככה הוא מדבר על הפורום הזה על אף שמחתרים בין הטובים מגיבים בפורום הזה ועוזרים לפיתוחו...
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מישהו פה לא פירגן לו?
כמו שזה נראה מהתגובה שלו, הוא היחידי שחושש מפני "תגובת הילדים" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|
![]() מתוסכל הבנאדם,מסכן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תיתן לינק ואז אני אגיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.nabba.co.il/guy1.htm =הנה זה למי שרוצה לראות..זה ממזמן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() השמן סינטל אותו,סנטל אותה אלי סנטל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() וואי זה לפחות מלפני שנה שנה וחצי סיפור ארוך
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי פעם ראיון שעשו איתו באיזה אתר והוא אמר שבגיל 15-16 היה לו היקף יד 50 ס"מ, הגיוני??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הבן אדם 3 פעמים מר עולם, כל כך קשה לך להאמין כי הוא ישראלי? אם מחר רוני קולמן ירשום בביוגרפיה שלו שהיה לו הקיף 45 בגיל 11 לא היית מיתווכח אם זה יותר מדי נכון? הבן אדם מר עולם, אתה אם תיקרע את התחת ותתאמן כמו חמור תיקח בקושי מר מרכז (כמו רובנו פה), אז פשוט תישתוק.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() ציטוט:
למה? מאיפה עשית את ההכללה? מבין שהיית עצבני כשכתבת את ההודעה, אבל יש פה להרבה חבר'ה שאיפות, ואם הם "יקרעו את התחת ויתאמנו כמו חמורים", אז אני מאחל להם בהצלחה לקחת לפחות מר מרכז. ולבחורצ'יק מעל, אלי האנה כן לקח 3 פעמים מר עולם.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שמע על בנאדם בגיל 16 חטוב עם יד 50 ? מזה הבולשיט הזה ? אני מאוד מעריך את אלי אבל בחייאת אחרי שנתיים של אימונים הגיע להיקף 50 ? זין ! גם עם חומרים אי אפשר להגיע לזה ואתה ידוע את זה. חוץ מזה שמי אתה בכלל שתדבר עלי ? אתה מכיר אותי בכלל ? ומאיפה לך מה השאיפות שלי בתחום שאתה ישר זורק מילים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
משתמש פעיל
|
![]() אם כמה שאני מעריך את קולמן ,גם אם היה רשום בביוגרפיה שלו שהיה לו היקף 40 בגיל 12 לא הייתי מאמין כי זה פשוט לא אפשרי
|
![]() |
![]() |