|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() מהו הגיל האידיאלי להתחיל להתאמן בכדי להתחרות בארץ למר ישראל?
פחות או יותר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר
|
![]() ציטוט:
האמת לא נראה לי שיש דבר כזה גיל אידאלי... יש כמה וכמה מקרים של אנשים שהתחילו להתאמן בשנות העשרים המאוחרות שלהם ונראים פצצה
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() לקטגורית הנוער לדעתי כדי לך להכין את עצמך כבר מהרגע שאתה נכנס למכון(גיל 15 16) אם ברצונך להיתחרות,זה לא אומר שתיכנס למכון בשנת 2006 פעם ראשונה ובקיץ של 2006 תיתחרה אבל תיתאמן,תאכל ותידע לעבוד בצורא הכי מקצועית שאפשר שתוכל להשיג תוצאות מרשימות יותר מאדם ממוצע במכון ולהכנס לתחרות.
בהכנה לתחרות: א.אין כזה דבר לפספס ארוחה אתה מתבייש בזה שחברים שלך השחיפונים המסוממים יצחקו עליך שאתה אוכל נגיד ביציאה או משהו?תאמין לי שאחרי זה בתחרות אתה תיתבייש שלא אכלתה אותה ![]() ב.אין כזה דבר לפספס אימון אלה אם אתה חולה או פצוע,קוציל'ה פוציל'ה אין לי כוח אין לי חשק תשמור לאסלה ביחד אם החרא ותוריד את המים. ג.אימונים?אתה מתאמן עד הסט האחרון עד הסוף אין ויתורים ואין חוכמות ד.תזונה?במסה תידע לאכול כמה שאתה צריך לאכול בישביל להשיג את המטרה שלך גם אם זה לדחוף לגרון אוכל בכוח ולא להיות כוסית ולהגיד "אבל אמא אני לא רוצה לאכול אני רוצה להישאר שחיפון מגעיל ומבכיין" ובחיטוב?אתה עצבני?אתה רעב?תעלס מסטיק בלי סוכר..או קח שק איגרוף תקרע אותו באגרופים העיקר אל תזלזל ואל תסטה לדרכים אסורות. ה.אל תקשיב לכל מטומטם שאומר לך לקחת את זה ולקחת את זה כי הוא יודע וכי הוא ככה וכי הוא ככה לפעמים מה שעובד עליו...לא יעבוד עלייך ולהיפך!תידע למצוא בן אדם מקצועי ומנוסה ולקרוא הרבה לפני שאתה משתמש במשהו ו.תאהב את מה שאתה עושה ותהיה גאה בזה! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
+1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חבר'ה ברצינות הדבר הכי חשוב פה זה גאווה עצמית ואהבה למה שאתם עושים זה יותר חשוב מכל הנקודות שציינתי!
זה ספורט שאתם חושפים את עצמכם כמעט בעירום מלא מול קהל ומציגים את עצמכם!וגם אם תיראו כמו פלקס ויילר וקוין לברוני אחרי מיזוג תמיד יהיה את המאניק שיפתח משתמש בפורומים מרוב קינאה וידע לקלל אותכם ותמיד יהיה תאפס שידע לרדת עליכם מאחורי הגב אין מה לעשות...אנשים כאלו בד"כ אם כל השינאה והקנאות אליכם זה האנשים שלמעשה הכי יודעים בתוכם שאתם פאקינג מקצוענים והם אלו שמרגישים ויודעים מה ההשקעה שלכם שווה ובגלל זה הם מתנהגים כמו שהם מתנהגים! סבבה תגיבו להם תיצאו עליהם בקללות תיקחו מהם פרטים וסעו לדפוק בהם מכות רצח אבל מה שהכי חשוב אל תיתיאשו ותפרשו! מי שפורש הוא הלוזר האמיתי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
+1..!!!...תקשיב לבחור הזה הוא יודע מה הוא מדבר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחד הדברים היותר חכמים שנכתבו בפורומים האלה.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() [quote=Pro_XXL_Universe;675649]ג.אימונים?אתה מתאמן עד הסט האחרון
ד.תזונה?במסה תידע לאכול כמה שאתה צריך לאכול בישביל להשיג את המטרה שלך גם אם זה לדחוף ! זה בידיוק מה שאני אומר זאת הדרך היחידה ליגדול, כל השחיפים אומרים אבל מה צריך להנות מהאוכל לא לידחוף אלה הילדים שידלגו על כל ארוחה שהם לא אוהבים , אין פלא שמי שאומר את זה נישאר על אותו משקל. אישית אני מכיר אחד כזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חזק גלעד הפכת אותי למבסוט אחרי אימון מאכזב וזה קשה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() כמובן שרק אם אתם רוצים להתחרות תוותרו על דברים בשביל תזונה\אימונים, אם אתם לא בקטע של תחרות אין לכם מה להכנס לקטנות האלה.
ומותר "לפספס" ארוחות, כי בעצם אין דבר כזה, אבל זה נושא אחר ![]() גלעד אני אוהב אותך |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר חודש וחצי בספורט הזה בידיעה שיום אחד אגיע לרמות האלו והפוסט הזה רק חיזק את דעתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() גלעד אתה חייב לבוא לנצרת ולהכניס בי מוטביציה רצינית ולהכניס אותי לעניינים הרציניים ולשחק עם המוח שלי ולתת לא לחשוב בדרך הנכונה , תביא איתך גם כמה מזרקים ושק ממתקים אסורים :p
![]() אתה אמרת לי פעם " זה הגורל שלך ואתה לא יכול להתחמק מזה " אבל אני מניאק שחיפון לא רציני וצריך להרוג אותי ![]()
![]() |
#15 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
הרגת אותי ![]() וגלעד אתה תותח על ... ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() חח אני אוהב אותכם תאמינו לי..
![]() |
![]() |
#17 |
מפקח ראשי
|
![]() גיל 15-16 ולשקול שימוש בחומרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() אחי אני כבר התחלתי ושקלתי שימוש בחומרים בגיל 18 מתחיל בעזרת ה'
יש אישור מלא מההורים
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() בשבילך זה קצת מוקדם עדיין - יש לך לאן לגדול בצורה טבעית. אתה נראה מצויין אבל זה טיפה מוקדם מדי לדעתי.
![]() |
#20 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |