|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כל אחד אומר משהו אחר על השריר הזה..
שהוא שונה מכל השרירים בגוף שהוא ככה וככה ויש שריר תחתון ויש עליון וכל מיני שטיות.. מישהו יכול לתת לי טיפים לפיתוח הבטן.. חלק אומרים הרבה חזרות הרבה זה..חלק בכלל מביאים לי תרגילים של ספידרמן........... אני רוצה לנפח תשריר הזה..אין לי הרבה אחוזי שומן.. מישהו יכול לתת לי איזה הסבר קצרצר ואיזה וכמה תריגלים מומלצים..ואם אפשר לעבוד יומיים ברצף עליו? תודההה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין פה סוד או נוסחה.
תעבוד על הבטן בתרגיל שנוח לך 8-15 חזרות (בד"כ יש עדיפות ל12-15 לבטן), פעמים בשבוע בימים לא עוקבים, 3-6 סטים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה שיבליט אותם(באופן עקיף) זה בעיקר תזונה נכונה ואירובי שיוביל לאחוזי שומן נמוכים וכמובן תרגילים לבטן מומלץ פעמיים בשבוע,3 תרגילים של 15x3,לא ממש משנה איזה תרגילים כל עוד יש גיוריי לשרירי הבטן בלי כאבי גב חזקים.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי לכל אחד זה שונה.. אני מכיר אנשים שעובדים כל יום על הבטן ועושים מאות כפיפות בטן ביום ורואים תוצאות יפות.. ויש כאלה שפשוט לוקח להם יותר זמן
אני לא חושב שאם נעבוד על הבטן כל יום הבטן לא תתפתח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש גם אנשים שהמצב הנורמלי שלהם הוא 7 אחוז שומן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי שחיף עצבני !!מזה שחיף אחושרמוטה ברוך השם עכשיו לא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גנטיקה היא גם מרכיב חשוב ביותר-יש אתיופים שלא היו יום אחד בחדר כושר ויש להם קוביות של סודוקו ויש רוסים שהם במקור מזרח ארופאים שמפותחים בגודל,גובה,ויש את הסקנדיבים שהם חיות והאפרו אמריקאים שמבורכים בגנטיקה מטורפת אבל גם אם אין לך גנטיקה מושלמת אפשר להגיע לתוצאתו יפות עם עבודה קשה,אירובי,תזונה נכונה וכוח רצון.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() למה קצת חזרות ? אני עושה איזה 4 סטים של 50 חזרות שלוש פעמים בשבוע זה לא טוב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר העלתם את הנושא הזה מה עדיף במסה לעבוד על בטן עם משקל ולחזק אותה או בתרגילים בלי משקל שזה גם יותר קל..?
שאני מתכוון במסה אני מתכוון מה יהיה עדיף לקראת החיטוב לחזק את הבטן עם משקל או בלי? |
![]() |
![]() |