|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נערך לאחרונה על ידי Benx, 21-09-08 בשעה 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גב יפה מאוד בהצלחה בהמשך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גב טוב מאד אח שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אם זה גב טוב מאד, אז איך נקרא גב שנראה באמת טוב ?
"גב פצצה,תותח,קרנף מטורף אחויט פיזדץ אין לי מילים אני בוק בהלם המומה .%$%" זה מעצבן לקרוא תגובות לא אובייקטיביות - איפה אתה רואה כאן גב שהוא טוב מאד ? ו gallevi, איפה אתה רואה כאן אחלה גב ? Benx אל תפגע גבר, פשוט זה מעצבן לראות תגובות כאלה אתה לא פורס טוב את הגב, תראה סירטונים ביוטיוב ותלמד לפרוס, יכול להיות שיש לך באמת גב לא רע בכלל - אבל בתמונה הזאת ספציפית זה לא כך ! בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הפריסה לא מספיק טובה הכתפיים צריכות להיות משוכות לאחור לא קדימה.. תעבוד על הפריסה..
באדיבילדר רואים גב סבבה אל תגזים אחי, יש עוד לעבוד אבל יש מאסה.. קשה לראות כי הפריסה לא טובה אבל נראה לי שהטרפזים חלשים, קח לצומת ליבך... בהצלחה בהמשך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יש כאלה שאומרים סתם אני מסכים איתך אבל תיהיה אתה כנה מה אכפת לך אחרים? ![]() וואי זה מזכיר לי את גיימר אם אתה זוכר (אם היית פה..) שהיה נכנס לזירת הגולשים ואחרי 3 עמודים של "נראה סבבה" "וואי נראה מעולה תעשה לי כבש" הוא היה בא ביציאה של "בונה אחי אתה שחיף מת לך למקרר לאכול יא מקל סנוקר תראה איך אתה נראה" חחח היה הורג אותי איך היה מוציא לאנשים את הרוח מהמפרשים.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: דנידין
עוסק ב:: לימודים :)
חדר כושר: "מכבי"
|
![]() ממה שרואים יש גב סבבה
,כרגע לא ניתן ממש להביא ביקורת בונה. 1)תלמד איך לפרוס 2)תעלה עוד מספר פוזות בהצלחה וכל טוב ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן הפריסה לא משו ומי שאמר שהטרפז שלי בפיגור להפך גם המאמן וגם התזונאי אמרו לי להפסיק לעבוד על טרפז כי יש לי תרפז גבוה ובסוף הוא יצא מהאוזניים אז לעשות רק שאני יצטרך כרגע לא צריך..
ובכללי יש לי מבנה צר לאחרונה השתפר לי קצת הגב אז העלתי לשמוע ביקורת ולא נורא אם התגובות האגרסיביות הכי טוב להיות אמיתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() גבר אתה נראה בסדר גמור - אני אומר לך בשיא הרצינות - אם היתה פורס יותר טוב ומצלם מזווית יותר טובה, היתה נראה פי כמה יותר טוב !
סה"כ יש מסה ורואים את זה, ואל תחיה בסרט שאתה צר וכו'... תשכח משטויות ותתמקד בדבר החשוב שזה העליה במסה, תתאמן כמו חמור ותאוכל כמו חזיר, את השאר תן לזמן לעשות ! בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח אני זוכר את גיימר חחחחחחחחחחחחחחחחח
יוא מה איתו הוא חיי ? חחחחחחחחחחחחחחח יוא איך שאני זוכר תמניאק הזה :):):):) היה קוטל אנשים עם היציאות שלו חחחחחחחח ואחי הגב נראה סבבה לגמרי לא יודע על מה שאר חברי הפורום מדברים אולי באמת הפרישה לא יצא מושלמת אבל לא כולם פה מתחרים ויודעים .....
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גב סבבה
|
![]() |
![]() |