|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ilayzror
-------------------------------------------------------------------------------- רציתי לדעת במפורט איך מתנהל חיים של באדי בילדר בזמן המסה. לא יעני מתי אתה הולך לחרבן או לצחצח שיניים. אני מדבר על זמן אימונים , כמה פעמיים בשבוע אתה במכון כושר וכמה זמן, האם אתה עושה איזשהו ספורט אחר חוץ מהאימונים בזמן המאסה. האם אתה עושה פה ושם שכיבות שמיכה / מתח / כפיפות בטן למרות שיש לך אימון נגיד אחר הצהריים? הסטיגמה שקיבלתי זה שמישהו במסה , הדבר היחיד שהוא עושה זה מתאמן שעה פעם ביומיים ( בערך) וכל הזמן האחר הוא הולך לפי התפריט שלו. כל הדברים האלה נכונים? אם זה לא הפורום המתאים אז מצטער תמחקו את ההודעה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ArschGesicht
-------------------------------------------------------------------------------- מאסה? זה לא כזה משהו מיוחד כמו שעשית את זה.. אוכל מסודר ומתאמן מסודר זה הכל בונה תפריט שמתאים לך ומתאמן רגיל.. ואתה גודל כתוצאה מכך זה לא כזה משהו מיוחד
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ilayzror
-------------------------------------------------------------------------------- תראה, אני לא התאמנתי כמו שצריך להתאמן והייתי עושה בין שעתיים-שלוש ספורט ביום 6 פעמיים בשבוע. יעני המון. ופתאום אמרתי לעצמי בוא נעשה את זה כמו בן אדם אמיתי ונלך לפי החוקים. אז רציתי לדעת מה מותר ואסור בנוגע למאסה. האם אפשר לגנוב פה ושם סטים של מתח נגיד... האם בזמן מנוחה מותר לעשות ספורט? יש בי פחד לא לעשות אימונים ארוכים וטובים כדי לא להגיע לאימון יתר :| העלתי את הנושא הזה כי פעם הייתי בלי הפסקה בפעילות, ועכשיו חוץ משעה ביומיים שאני עושה אימון אני רק אוכל.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() bigwave1
-------------------------------------------------------------------------------- בודיבילדר, בניגוד לסתם מתאמן, מקפיד על תפריט תזונה+תוכנית אימונים .
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() Dr. Muscle
-------------------------------------------------------------------------------- לא עושים מתח ושכיבות סמיכה בנוסף לאימון. אפשר לפתוח אימון בסטים של חימום במשקל גוף למרות שכמעט אף אחד לא נוהג ככה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() SiX PACK
-------------------------------------------------------------------------------- הם לא עושים אימון פעם ביומיים אלא לפחות 5 פעמים בשבוע, ולפעמים גם 2 אימונים ביום (אימון בוקר ואימון ערב)
![]() |
#7 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() טכנאי הפורום יא ספאמר מספיק עם ההודעות יא מעאפן!!!
![]() |
![]() |