|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() The-One
-------------------------------------------------------------------------------- טוב כל אחד ירשום במה הוא משתמש עכשיו או השתמש בעבר והאם הוא ממליץ/לא ממליץ על התוסף.. אני מתחיל סריוס מאס אחלה של דבר ממליץ:] אז אנשים במה השתמשתם או עדיין משתמשים והאם אתם ממליצים או לא .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() yotamv
-------------------------------------------------------------------------------- cellmass השתמשתי בעבר אכזבה.. כיום מנסה vassive דווקא סבבה לגמרי.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Bar's
-------------------------------------------------------------------------------- השתמשתי בנייצ'ר בסט ולא היה מי יודע מה... סביר. ועכשיו צ'מפיון ומרוצה! בעיקר מהטעם (בננה) מחר אני אקנה עוד משהו אני עוד לא יודע ממש מה...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() blackbimer
-------------------------------------------------------------------------------- סיריוס מאס דבר מצוין אבל בזבזי קריאטין מונו של או]טימום קניתי והתאכזבתי כי לא השיע עליי בכלל אבקות חלבון של צמפיו ואופטימום בטעמי בנהה ותות אה ושוקולד גם הכל מעולה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() shimonaz1
-------------------------------------------------------------------------------- חברה איזה טעם אתם הכי ממליצים על אופטיימום , אני מערבב עם מים ? עד עכשיו היה לי טעם וניל לא כל כך אהבתי... חשבתי אל אחד הסוגים של שוקולד\ קרם עוגיות מה אתם אומרים?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() aviseror
-------------------------------------------------------------------------------- אופטימום גולד בטעם בננהההה הדבר הכי טעים בעולם !!! שימונס תקנה בטעם בננה !!!! ומי לעזאזל קונה בטעם וניל ???? איכסס
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון טעם מרשמלו של Optimum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() Mammoth 2500 והצטערתי על כל רגע מאז שקניתי את זה.
עכשיו Perfect 3000 של Natures Best ואני ממש ממש ממש מרוצה. אני מתכנן לקנות קריאטין, לא סגור על איזה סוג.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ThE HummeR ב 200