|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() אני מצטער על התגובה שלי לגבי קטגוריית הנוער ב-nabba
לא הייתי צריך להגיב איך שהגבתי.. זה נובע בעיקר מתחושת החמצה שלא יכלתי להגיע לתחרות ולהתחרות..מאוד רציתי אבל לא היה לי את ההזדמנות לעשות הכנה מספיקה לתחרות.. בכל מקרה אני מצטער אם פגעתי בכל אחד מהמתחרים אני מצטער בעיקר אם פגעתי בגלעד שהוא חבר יקר..כי הוא יותר מכל מתחרה אחר משקיע הרבה זמן כסף והשקעה למען הספורט הזה..הרבה יותר ממני זה בטוח ולא מגיע לו תגובה כזאת אם להיות כנה..הוא השתפר בצורה ניכרת משנה שעברה בעיקר ברגליים המדהימות שהוא הציג השנה והבנתי מהרבה אנשים שגם התמונות לא משקפות והוא הרבה יותר חטוב..לכן יתכן וטעיתי לגבי ההערכה שלי..וגם על זה אני מצטער..בלי שום קשר לפעמים יש תקלים ומריבות בין חברים בתחום וצריך לדעת גם איך לפתור את זה זה קורה לפעמים כי כולנו תחרותיים וכולנו לוקחים את הספורט הזה בריצינות יתרה..אבל חשוב גם לדעת איך להסתדר בסוף.. אני וגלעד סגרנו ביננו את הסיפור ואני שמח על זה בכל מקרה אם יש עוד משתמש בפורום שנפגע ממני אני מתנצל.. אני לא בנאדם מתנשא אבל התחרויותיות שלי עולה לי לפעמים לראש יותר מדיי וכאב לי שלא יכלתי לעלות השנה כי בהרגשה שלי אם היתי עולה השנה היה סיכוי לא רע שהיתי יכול להתברג יותר גבוה משנה שעברה לכן זה יצר תסכול מסויים..אבל בשום מקרה לא התכוונתי לזלזל או לפגוע באף אחד מהמתחרים שעשו מאמץ השנה לעלות חזק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל הכבוד
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
תודה ... כל הכבוד אחי
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל הכבוד בן אדם.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מחזיק ממך אחי, כל הכבוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() באמת כל הכבוד:]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי יצאת תותח !
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד שאתה מודע לטעות שעשית,כולנו צריכים להיות כמו אחים בספורט הקשה הזה.
![]() |
#12 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() יפה מאוד אחי שיחקת אותה ובגדול
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() גלעד זה הבחור הגדול(הכי גבוה מבין המתחרים עם גלח) שהתחרה בקטגורית עד 21 ?
אם כן ,הבחור הזה נראה ממש ממש רע (רע מבחינת מה שהפנים שלו משדרות ) ואתם אומרים שהוא אחלה בנאדם זה מראה כמה מראה חיצוני יכול להטעות (סתם נקודה למחשבה..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() גלעד בן אדם זהב, וכל אחד פה היה מת להראות לפחות חצי "רע" מימה שהוא הציג אתמול
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() יפה מאוד אור, שמח שסגרת את הפינה הזאת.
אנ אגב חושב שגם בוכניק וגם אוסאמה הם מתחרים בעלי פוטנציאל אדיר, ושניהם הגיעו מוכנים סופר, האמן לי שראיתי מקרוב קרוב, התמונות לא משקפות כלום. כמובן גלעד עם הרגליים הפסיכיות שלו...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי אתה אחד המתחרים שיותר אהבתי בתחרות וממש חבל לי על זה שלא היתברגת בשלישה הראשונה אבל שתדע שאני ממש מעריך אותך ואת העבודה שעשית .
אני וחבר שלי היינו איתך שצבעו אותך שגם צילמנו אותך אם אתה זוכר... בכל מקרה ממש חבל לי לפי דעתי ניראת מעולה. |
![]() |
![]() |