|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מודה שפתחו טונה נושאים על זה , אבל באף אחד מהם לא מצאתי תשובה השאלה היא
אם מישהוא יכול להביא לי מאמרים [עדיף בעברית] שיסבירו שזה לא מזיק לבריאות ולכבד!? אמא שלי כמה שאני לא מסביר לה היא חושבת שהיא פרופסור היא אומרת שיש מחקרים שמוחיכים שכן אז צודה לכל מי שמביא
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תחפש באתר אחי. לא קשה.
אני אישית פשוט קניתי בלי שאמא שלי תדע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אל תקנה בלי שאמא שלך תדע יש לי מאמר טוב שאומר שזה טוב ובריא החלבונים אבל יש בו בעיה בסוף
שהכותבת אומרת ילד בן 15 לא צריך להשתמש באבקות חלבונים כי הם הורסות את הצמיחה אבל זה חרטה אני 186 ורק גובהה בינתיים ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח תבקש מאמלה לראות את המחקר
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תחכה עם זה קצת עם אתה רק בן 15
תשמור על תזונה נכונה והכל יהיה בסדר עוד שנה בערך ככה תתחיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא יגרום לך לגדול יותר, והסיכוי שאבקה תגרום לך לפתח יותר שרירים במצבך, הוא זהה לסיכוי שהיא תצמיח לך זנב ותהרוס לך את הכבד ואת הבריאות. תן לי לנסות להסביר לך את זה באופן יותר ברור: אתה צריך אבקת חלבון באותה מידה שילד בכיתה ד' צריך קונדומים. זה נחמד לשחק עם זה להרגיש כמו גדול, אבל זה ממש לא עוזר לך בשלב זה. (ואני לא מדבר על כזה שנשאר 4 שנים בכיתה ד'...) נערך לאחרונה על ידי nirbin, 29-08-08 בשעה 19:15. |
|
![]() |
![]() |