|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() האם כשמשלשלים הגוף עדיין מקבל חומרים חיוניים או שהכל יוצא?
אני לא אוהב ירקות אני יכול לאכול רק פירות. יכול להיווצר מצב שמשהו יקרה לקיבה??? כי לאחרונה אני משלשל וזה לא מפסיק יכול להיות שזה מחוסר ויטמינים?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש איבוד רב של נוזלים ומינרלים בשלשול, אז הגוף מאבד חלק מהמרכיבים שמזינים אותו באם משלשלים.
פירות לא אמורים לגרום לשילשולים... מחוסר ויטמינים לא ידוע לי שיש שילשולים. יש איזה חיידק שגורם לשילשולים בתקופה הזאת ויכול להיות שזה בגלל זה. חשוב שתשתה הרבה, תנוח ותמנע בנתיים ממוצרי חלב, פירות וירקות. תאכל אורז, מרק עוף, קצת רסק תפוחים ומאכלים שאתה יודע שאתה מסתדר איתם (תמנע מהרבה שומן וסיבים עד שאתה מרגיש הקלה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
במצב כזה תלוי היכן במעי ישנה פגיעה ולפי המיקום ניתן לדעת איזה ויטמין אינך מקבל. חשוב לאכול ירקות- בעיקר ספורטאים. פירות חשוב לאכול אך במידה כי הם מכילים בעיקר פחמימות פשוטות. אין קשר לקיבה כלל. השלשול כשלעצמו לא נגרם כתוצאה מחוסר ויטמינים, אך יכול במקרים כרוניים לגרום לחוסר ויטמינים-שוב בהתאם לסוג הפגיעה. בריאות שלמה.
![]() |