|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() האמת שרציתי לעשות את הסרטון שינוי הזה כבר בשנה אבל לא יצא ולא היה מספיק תמונות טובות...
אז סיימתי אותו כרגע :] בקיצור ולעניין השינוי שלי בסרטון שינוי של שנה ו-3 חודשים אם אני לא טועה ועוד 10 ימים יומלדת לא לשכוח מזל טוב ![]() ולכל מי שכרגע בחיטוב או כל מי ששמן ועושה עכשיו את הירידה שלו שווה לראות אני מאמין שזה יתן לכם מוטיבציה להמשיך ולא להשבר אם אני הצלחתי גם אתם יכולים...! http://www.youtube.com/watch?v=SpcRxCYJxWY BODY BUILDING 4 EVER ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה יודע מה אני חושב אסף שאתה בנאדם הכי תותח שיש תמשיך להפציץ ואתה תגיע רחוק מאוד יאלה בהצלחה לך אני ימשיך לאכול כמו חולה:p..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אסי מה נישמע (;
שינוי מעולה. לא מכיר עוד מישהו שעשה שינוי כמו שלך. אתה מלא מוטיבציה! וגם נותן לאחרים..חח מקווה שתמשיך את השינוי ולא תפסיק אותו פה. אגב עוד 9 ימים יומולדת לאסי תרשמו לו מזל טוב. אלה בן אדם שאוהב לעזור! המשך ככה אסי!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט מדהים בתור מתחיל שמנמן נתת לי המון מוטיבציה
אני חייב לדעת איזה מכון כושר אתה אחי אני חושב שאני באותו מכון איתך ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אסי נשמה סרטון בן **** האייסי המזדיין שלי עדיין לא עובד אז אני לא יכול להתעדכן איתך באסה... לא נשאר הרבה לסוף החיטוב אחי
![]() אנשים תנו המון קרדיט לבנאדם הזה, זה בנאדם זהב אין מילה, אחד שאוהב לעזור ובלעדיו הייתי נתקע במקום. אין לי שום ספק, שאסי רוצה משהו הוא ישיג אותו... בכל המטרות שלו בחיים. כל הכבוד אחי. well done mate |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() כל הכבוד אחי ירידה עצבנית.. מעריך אנשים כמוך !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() וואו היית אבי ביטר,והפכת לזהר ארגוב!
סתם... הגוף יפה הפנים ניראות טוב,מה אפשר להגיד,תשמור על העולם ילד ![]() נ.ב תגיד יוצא לך להראות לבנות שאתה יוצא איתם כיום איזה שינוי עברת?
![]() איפה אדיריאנה? נערך לאחרונה על ידי zuko, 18-08-08 בשעה 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
ידידות טובות או כאלו שאני מכיר הרבה זמן יודעות על השינוי וראו תמונות והכל מין הסתם גם החברה והאמת זה מטורף לא מאמינים כי זה כל כך שונה במציאות מאשר בתמונות... זה אשכרה דבר ששינה לי את כל החיים ושאני אומר כל החיים לא כמה דברים בהם אלא הכל. תודה לכולם אני מסתכל על הסרטון חח צוחק כל כך איזה דרך ארוכה קשה והזויה...!
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אסף סתם לשאול כמה רחוק אתה מתכוון להגיע עם המאסה שאתה עושהעכשיו?.. בערך? כאילו לאיזה משקל אתה הולך להגיע+- לאחוז שומן?+- שכחתי כבר מה אמרת לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
התכנון הוא כמה שיותר בדרך ל-100 אבל זה רק חלום כרגע יש לי 7 חודשים אני מקווה להגיע ל-90 קילו 15-16 אחוז שומן בעזרת השם אם אני אראה שהאחוז שומן קופץ אז נעצור בסוף החורף ביאזה 85 קילו אני מאמין... תמיר אני מתאמן בוויז'ן מי אתה ? ותודה לוזון חולה על האופי שלך.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אסי יתותח תאמין לי להסתכל על התמונות של לפני ופשוט לא להאמין, אתה פשוט מלך עם כח רצון מטורף.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא ידעתי שהיית כזה שמן
![]() פשש כל הכבוד על השינוי!
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() כל הכבוד שינוי מצוין ,הבאת לי ואתה מביא פה המון מוטיבציה עם הסרטון שלך עשית שיוני מדהים אין עוד מילים.
תמשיך ככה ותראה לנו עוד שינויים שכאלה.. בהצלחה גבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי מטורף אחי באמת כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא עניתה לי אחי באיזה מכון כושר אתה מתאמן?<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי אדיר ונדיר אחי..
מצדיעה לאנשים כמוך אם כח רצון אדיר כזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() איתי לא מתאמן בוייזן כן =] מי אתה? תעלה תמונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם מתאמן שם =] באיזה שעות וימים אתה בא אני יראה אותך
נ.ב זהיתי אותך לפי המסכים שם אתה מופיע בתור מתאמן החודש או משהוא כזה נערך לאחרונה על ידי TAMIRSUS, 18-08-08 בשעה 01:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גובה משקל אחוז שומן היקפים משהו?.. סתם שנידע מי אתה+-.. |
|
![]() |
![]() |