|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, לפני חודשיים וקצת בערך הייתי בתקופה הכי טובה שלי מאז שנכנסתי לתחום הזה, הן מבחינת משקלי עבודה והן מבחינת גודל, אבל לאחר מכן הייתה תקלה קטנה שמנעה ממני כמעט להתאמן ולשמור על תזונה. מיותר לציין שבלי זה אני לא מסוגל לחיות
![]() בחודש האחרון אני לאט-לאט חזרתי לתקופה שהייתי לפני כן וכרגע אני בחיטובון קטן. בינתיים ירדתי מ16 וחצי אחוז שומן ל13 וחצי, בלי לרדת ס"מ בהיקף יד. http://img515.imageshack.us/my.php?image=1234og5.jpg ההיקף 45. ![]() ![]() http://img384.imageshack.us/img384/7538/67mg2.jpg זו תמונה מלפני איזה שלוש חודשים נראה לי שפרסמתי, פה הייתי על 16 אחוז שומן והיד גדולה באיזה 0.5 -1 ס"מ נערך לאחרונה על ידי TheGift, 02-08-08 בשעה 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל הכבוד אחי , יש עלייך מאסה מכובדת ויפה , חזה נראה מצויין , בייספס גם כן , כתפיים נראות חלשות (תקן אותי אם אני טועה) ובסך הכל נראה מצויין אחי , מקווה שאתה מרגיש טוב עכשיו! והרבה הצלחה בחיטובון שלך .
מצפה לתמונות לאחר החיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אחורית נראית מצווין הכתף באמת נראית די חלשה אצלך אבל בכללי היד טובה מאוד ואתה מאסיבי לגבי החזה גם גדול ונראה טוב יכול להיות שיש לך שומן עיקש או משהו אבל ?
ולא חושב ש-13 אחי יותר לכיוון 15...
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
13.5 אחוז שומן. בדקתי, ותאמין לי רוב השומן אצלי מצטבר בחזה ובבטן ובתקופה המסה היית לי כרס אחושרמוטה והרבה שומן בחזה. עכשיו כבר אין, אבל אני מתכוון לרדת ל-11 \12 בלי לאבד מסה כ"כ לזה ששאל מה רע בהיקף 45? אז תאמין לי שזה לא כזה גדול, פשוט כנראה שהרף פה בפורום נמוך מאד. כשבנאדם מגיע להיקף הזה הוא שואף להרבה יותר. תן לי ללכת ברחוב עם ידיים כמו של גלעד או ארבל, למשל, ואני מבסוט נערך לאחרונה על ידי TheGift, 02-08-08 בשעה 20:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה שיהיה בהצלחה אחי מה הנתונים בסוף מאסה ?
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ובלי קשר רגליים מטורפות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הכתפיים לא חלשות כ"כ פשוט לא אמנתי אותן שלושה שבועות בגלל דלקת בכץף שמאל.
תשמע, אחי, זה גם עניין של פונקצית תמונה. בתקופת המסה הפצצתי אותן והן נראו בסדר דווקא הנה תמונה למשל מהמסה: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מסה מכובדת יפה אהבתי, נראה מצויין... חזה טוב - ד"א איך הרגליים אצלך?
מה רע ב45 חח הלוואי על הרבה מפה... איפה אתה משרת ועוד כמה זמן משתחרר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() בהצלחה בחיטובון מאסה מכובדת מאוד
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() חתיכת פר.
תתקן ת'מסן שלך יא נקניק. ד"א מה המשקל? הגעת בסוף ל90 קילו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אני מפחד לעלות על המשקל עכשיו חח. פעם אחרונה במסה שבדקתי הייתי 89-90 ומאז לא בדקתי, אבל הגעתי למסקנה שלא כ"כ חשוב המשקל אלא המראה הכולל. תראה את פי היט, הבנאדם שוקל הרבה פחות מהרבה מתחרים באוליפיה ונראה הרבה יותר טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() בכל מקרה אתה חייב לתקן את המסן, חסרים לי דיבורים איתך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() מאסיבי מאוד ורגלים מטורפות.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() כבר 225? אחי באמת שלא עובד לי האיסיקיו המזדיין, תגיד לי שצילמת סירטון ואתה מתקין מסנג'ר ומדבר איתי...
make my day. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח
עדיין לא המחשב לי בקושי זז אחי, מלא בוירוסים (כרגיל)... ואין לי מושג איך לתקן את זה כן יש סרטון אבל אל תדאג ברגע שאני פותח אני אצרף אותך.. מה איתך, אגב, בטח גדלת בטירוף בזמן האחרון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() גדלתי בטירוף ? אתה מדבר כאן עלי לא על הבחור בחתימה שלך
![]() גדלתי כמה שגדלתי, מקווה שזה המקסימום שיכולתי להפיק בזמן הזה ( כמה זמן עבר? חודשיים? ) 72 קילו, נדמה לי שפעם אחרונה שדיברנו הייתי סביב ה70 או רטנתי שעדיין לא הגעתי ל70 :):):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם הרצינות וההתדמה שלך עוד תגיע רחוק. מילה שלי. ![]() תאמין לי אתה לא כמו אלה שישר בוכים כשאומרים להם שיש להם עוד דרך ארוכה. ואם אתה לא מגיע לפחות ל-80 קילו אז מצפה לך מוט של סקוואט 180 קילו על הראש ![]() ד"ר אני 1.72 איזה 100 קילו בראש שלך חחח? ובתמונה בפרופיל אתה נראה די מאסיבי ד"א. מה הנתונים שלך? נערך לאחרונה על ידי TheGift, 02-08-08 בשעה 20:45. |
|
![]() |
![]() |