|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
|
נפתח אתר העלאת תמונות חדש.
אני מזמין כל אחד לשתף את התמונות שלו באתר הזה, בקרוב יעלה עיצוב יחודי קל ומרענן, ביקשתי שתופיע תמונה של רוני קולמן בלוגו, יצא מדהים.. מקווה שתאהבו ותעלו את תמונותיכם לאתר. תודה רבה. נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 01-08-08 בשעה 14:39. |
|
|
|
|
#2 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ערכתי את החתימה שלך ואת ההודעה. הפורום הזה הוא לא שטח פרסום חינמי. עוד פעם אחת אתה מוציא מכאן לינק ואתה עף.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
|
|
|
#3 | |
|
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
אבל זה מתאים לישראלבודי כי מעלים הרבה תמונות והיתי מעדיף שזה יהיה בשרת ישראלי מהיר..!
נערך לאחרונה על ידי goldBEN, 01-08-08 בשעה 14:46. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
לא שאלתי את דעתך על העניין. כנראה שאני עושה את מה שאני עושה מסיבות מסויימות שאתה לא מבין.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
|