|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,שמי מתן,בן 25,מתאמן בבית באופן חובבני.לפני כ4 חודשים נפצעתי בכתף תוך שימוש במכשיר ה"עכבר"(זוג גלגלים שדרכם עוברת ידית ארוכה,יורדים על הברכיים ואוחזים בידית בשני צדדייה כאשר המכשיר על הרצפה,נשענים עליו ו"מסיעים אותו קדימה אחורה-מה שעובד על הבטן). ככל הנראה עבדתי על המכשיר בזווית לא נכונה עם הכתף+היעדר חימום.מאז אני סובל מכאבים בכתף בתנועה,באימונים ובמשחקי כדורסל וכשאני מסובב את היד הכתף משמיע "קנאקים".האורטופד לא עזר לי כלל ורק הפנה אותי לפיזוטרפיה שכלל לא עזרה,אני רוצה לחזור להתאמן בהקדם האפשרי אך כמו כן אני רוצה שהכתף תחלים לחלוטין קודם כי אני מרים משקלים יחסית כבדים.האורטופד לא הצליח לאבחן מהי הפציעה אך מנסיוני אני משער שזה קרע בגיד\שריר או דלקת במפרק הכתף.מה עליי לעשות?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא הצליח להבחן? ממה שרשמת אני מבין שהוא לא שלח אותך לצילום, אלה הישר לפיזו'.
איך הוא יצליח לאבחן ביעילות ללא צילום כזה או אחר של המקום?
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
הכאב נראה ממקור מוסקולוסקלטלי (כלומר "שריר תפוס"). ניתן לחמם או לקרר את האיזור, לקחת טיפול בנוגדי-דלקת או משככי כאבים לזמן קצר, פיזיותרפיה (כפי שהומלץ לך). בנוסף כדאי להפחית עומסים בתקופה הקרובה עד שהכתף תתאושש מעט. אם הכאב מתמשך יש לפנות לרופא ליעוץ נוסף. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד בבית על מספר מאוד מצומצם של תרגילים(דחיקת חזה עליון בשיפוע,פרפר לחזה אמצעי,מקרבי שכמות,זרוע קידמית ואחורית בלבד) אך במשקלים כבדים על מנת לבנות מסת שריר וניפוח. האם עליי לוותר על אחד התרגילים לתקופה הקרובה?מה עלי לעשות?
|
![]() |
![]() |