|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בעייתי בשבילי ללכת לחדר כושר ולכן אני מתאמן עם זוג משקולות אחד בלבד
את האימון שלי חילקתי לרבע שעה כל שעתיים אני לא עושה אימון מאסיבי ברמה של חדר כושר אחרי הכל יש לי רק זוג משקולות (והתרגילים שאני עושה הם אלה שמפורסמים באתר שעושים עם משקולות יד בלבד) לגבי מתיחות האם אני צריך לעשות לפני כל אימון וכמה זמן להקדיש להן (אני עושה תרגילים רק של יד גב וכתף אני מעוניין לצבור מאסה) תודה מראש! נ.ב יש לכם במקרה אתר נוסף שמציג מגוון יותר גדול של תרגילים שאפשר לעשות בבית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כנס לאתר בלינק, תבחר את סוג השריר, ובשביל לראות איך עובדים עליו בצורה חופשית עם משקולות תבחר בדאמבלים "dumbbell"
http://www.exrx.net/Lists/WorkoutMenu.html תקדיש מס' דקות קלות למתיחות בעיקר של השרירים שאתה הולך לעבוד עליהם באותו אימון, לא ניראה לי שיש צורך בלהסביר לך איך עושים מתיחות, בכל אופן עם אתה לא יודע גם באתר שנתתי לך יש הסברי מתיחות ואתה גם יכול לשאול את המורה לספורט שלך בבצפר. למה חילקת את האימון כל שעתיים לרבע שעה...זה שיטה חדשה שאנחנו עדין לא מכירים בוא ותספר לנו. בהצלחה.
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מה רע בשיטה הזו (בעיקרון השריר כל הזמן פעיל עם מנוחות של שעתיים באמצע)? אם זו שיטה לא טובה איך אתם ממליצים לחלק את האימון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לאימון רציף כמו כל מתאמן נורמלי, ולא אימון רבע שעה שעתיים הפסקה ואז עוד אימון רבע שעה ואז עוד פעם לחזור על זה, מזה החארטה הזה תפסיק את זה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה חראטה מה שאתה עושה תתאמן טוב ותאכל אחר כך טוב לא רבע שעה הפסקה ...
|
![]() |
![]() |