|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() טירת בראן - טירתו של הרוזן ולאד, מי ששימש השראה לסופר בראם סטוקר בשרטוט דמותו של הערפד הרוזן דרקולה - הועמדה למכירה. העיתון הבריטי ה"טיימס" דיווח היום (ג') כי המחיר ההתחלתי "הצנוע" שאותו דורשים המוכרים בעבור הטירה הוא 78 מיליון דולר.
טירת בראן, הסמוכה לעיר העתיקה ברסוב שבמרכז רומניה, היא אחד מיעדי התיירות הפופולריים ברומניה, בשל העובדה שהיא מיוחסת לנסיך ולאד טפש ה-3, בן המאה ה-15. לפי הסיפורים, התגורר הנסיך בטירה, או נכלא לפרק זמן קצר במרתפיה. בעליה החוקיים האחרונים של הטירה המרשימה מהמאה ה-14, היתה נכדתה של המלכה הבריטית ויקטוריה - מארי מלכת רומניה. עם זאת, ב-1956, תפסו הרשויות הקומוניסטיות את הטירה, והפכו אותה למוזיאון. לפני שבעה חודשים, הושבה הטירה ליורשה של המלכה מארי - הנכד, דומיניק פון הבסבורג, מבית המלוכה לשעבר הבסבורג. הוא קיבל את הטירה בתנאי שימשיך להפעיל שם מוזיאון, גם אם ימכור את הנכס. ה"טיימס" דיווח כי הבסבורג - מעצב גרפי שחי כיום בארה"ב - התגורר בטירה כילד, עד שמשפחתו גורשה משם על ידי המשטרה הקומוניסטי. בראיון שהעניק לעיתון לא מזמן, ציין כי הוא חש "היקשרות אמוציונלית" לביתו הישן, אך החליט בכל זאת למכור את הנכס. ה"טיימס" דיווח כי הבסבורג - מעצב גרפי שחי כיום בארה"ב - התגורר בטירה כילד, עד שמשפחתו גורשה משם על ידי המשטרה הקומוניסטי. בראיון שהעניק לעיתון לא מזמן, ציין כי הוא חש "היקשרות אמוציונלית" לביתו הישן, אך החליט בכל זאת למכור את הנכס ----------------------------------------------------------- יש למישהו כסף להלוות לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
כללי:: שיש קבב
עוסק ב:: עוזר הפקה בטלוויזיה
|
![]() למה אתה חושב שזה מעניין אותנו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() כל פעם הוא מעלה איזה כתבה מה זה פה Ynet? את מיזה מעניין שאיזה דוקס מניאק משנות ה 20 מוכר תתירה שלו??????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הזין קטן חחח מי קורא לעצמו סמול דיק בכלל?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד שזה לא מעניין למה ככה לדבר?=\
ויש אנשים שזה מעניין אותם אולי אותך לא=\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() אמרתי משהו לא יפה? כולה אמרתי שזה לא מעניין אף אחד.
אם זה מעניין אותך אז סבבה מצטער אם פגעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני אומר לך שבטוח שיש מישהו שזה מעניין אותו יודע מה נגיד זה לא מעניין "זין קטן" תקף ישר וזה ומה למה מי הוא בכלל למה הוא מדבר ככה אתה יודע כמה נושאים של חדשות וכל זה הוא פתח ואני חושב שאלה הנושאים שהכי עיניינו לא צריך סתם להגיד לא מעניין כל אחד מה שמעניין אותו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
כללי:: שיש קבב
עוסק ב:: עוזר הפקה בטלוויזיה
|
![]() אם תשים לב אנשים קמעט ולא מגיבים לפוסטים שהוא מעלה [אני מדבר על כל הכתבות וזה]
ואם הם מגיבים אז לרוב זה בלי כשר לכתבה ביכלל... לפני כמה ימים הוא העלה כתבה על שור שנגח באיזה מישהו, עדיין לא כיבל תגובה אחת, ולמה? זה לא מעניין!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=13629 http://www.atraf-f.net/or//showthread.php?t=13860 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תעשה חיפוש לאשכולות שפתחתי אתה תווכח לראות אשכולות שגוררים אפילו 50 עמודים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() אותי דווקא מצחיק,איתי, זה שזה 2 משתמשים שנירשמו רק בשביל זה. אחד קורא לעצמו זין קטן ורושם בשגיאות כתיב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הבן אדם פה מעלה פוסט כדי שתפעיל קצת את המוח שלך ותלמד משהו בחיים שלך ולא תפתח רק שרירים אם הפוסט לא מוצא חן בעיינך אל תגיב ולך תמצא תזין הקטן שלך חחחחחחחחחחח ***************** קיצור אחי אני יודע מי אתה ותאמין לי שאתה מסכן וזה טוב שאנשים ככה מנשנשים אותך בטח אתה גם ילד כאפות בנוסף ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מקצועי
|
![]() בואנה יאפס קטן ומושתן מישהו שאל אותך בכלל ?
תזדיין מהפורום תודה עומרי,תמשיך עם החדשות האלה,אותי זה מעניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ובנושא הטירה, חבל שהיא נמכרת בשוק הפרטי, עכשיו איזה מיליארדר יקנה אותה, ויהנה ממנה לבד, ושאר הציבור המתעניין לא יוכל להנות ממנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל ראשי
|
![]() קצת אינפורמציה למתעניינים, דרקולה זה סיפור אמיתי. זאת אומרת זה שהפכו את ולאד האיום לערפד ולמפלצת זה בטח בגלל הסאדיזם והעינויים שהוא היה עושה לקורבנות שלו. עד היום הוא נחשב לאכזרי ביותר מכולם.
זה לא שהוא באמת היה ערפד, פשוט האגדה עליו עקב המעשים שהוא עשה , הפכה אותו לבאמת מפלצת. כל זה היה בתקופת המלחמות של הנוצרים עם המוסלמים כאשר המוסלמים כבשו את אירופה. התקופה של ולאד היתה לקראת סוף ימי הביניים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מחזק את דבריך טאוס ועומרי אתה כזה חמוד:d
גם אתה גיימר פשוט דורש חיבוק |
![]() |
![]() |