|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אנשים השיא שלי הוא 14 עליות מתח שואף להגיע ל20 האם יש שיטת אימון או דרך מיוחדת להגיע יותר מהר ויעיל למטרה? תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מקסימום עליות פעמיים בשבוע.
או בין 50 אחוז ל 75 אחוז שלוש סטים שלוש פעמים בשבוע. או משהו אחר, זה מה שאני מכיר.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש גם מכשיר במכון כושר שנותן לך עזרה בעלייה, בעזרתו אפשר להגדיל את כמות החזרות וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מכשיר שמה מכשיר
כך כיסא או ארגז תעמוד עליו ותעשה מתח חצאים אם אתה רוצה לשפר את כמות החזרות תעשה 3 פעם בשבוע את המקסימום שאתה יכול ולאט לאט תעלה גם אני אחי לא יכלתי לעשות 2 בהתחלה היום אני מגיע ל 28 ויש מקום לשיפור ![]()
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי פשוט עשיתי כל יום את המקסימום שלי פעם ביום והגעתי כרגע ל23 מקסימום.
אבל הכי טוב זה לעשות חצי מהחזרות (7) בשלושה סטים והפרשים של דקה משהו כמו 3 פעמים בשבוע בהפרשים ואחר כך תשתה כוס חלב. ככה זה עובד לך על הכח בסבבה ותעלה בחזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, avram1 צודק, השיטה שהוא מדבר עליה נקראת Grease the Groove והיא מצויינת אם אתה רוצה לשפר את מספר החזרות שלך בתרגיל מסויים. עיקרון השיטה היא לעשות 50%-70% מהמקסימום שלך בתרגיל כ-10 פעמים ביום (בערך... מומלץ לגוון). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני עשיתי את זה והגעתי תוך 2 שבועות עד שבועים וחצי מ9 מתח ל23 אתה צריך לשים את המתח במקום שאתה נכנס אליו הרבה נגיד לחדר שלך או לחדר מחשב וכל פעם שאתה נכנס ויוצא ממנו תעשה קצת יותר מחצי מהשיא שלך גם אם אתה נכנס לדקה ויוצא תעשה אל תוותר לעצמך אני העלתי את השיא שלי משמעותית ועכשיו אני עושה כבר 30 מתח
|
![]() |
![]() |