|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1) האם אתם משלבים אימוני כח לצד אימוני היפרטרופיה? אני לא מתכוון לשיטות כמו 5*5 אלא נגיד פעם ב 2-3 חודשים עבודה בטווח של 3-5 חזרות במשקלים מקסימלים למשך נגיד שבועיים. ואם כן אז האם באמת הרגשתם שיפור בשבועיים האלה.
2) אני רוצה להתחיל לפתח גמישות אבל כשהרצתי חיפוש בגוגל מצאתי כל מיני שיטות שחלקן סותרות את עצמן. אז רציתי לשמוע ממשהו שיש לו כבר נסיון בשיפור הגמישות איך הוא עשה את זה. תודה מראש למגיבים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1)ניסית ובשבוע הזה הרגשתי כאילו דרסה אותי משאית, אבל אין מה להגיד אבל שווה כל חזרה ולי זה גם טיפה עזר לעלות משקלים,שווה לך לנסות.
לגבי 2 אין לי מושג, אבל לפי מה שאני יודע מהמאמן שלי בג'יו ג'יטסו זה רק מתיחות ועוד מתיחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך אגב, איפה אתה מתאמן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בעפולה אצל המאמן אדמונד בוזגלו, אחלה של מאמן דרך אגב..
גם אני בהתחלה לא הייתי כל כך גמיש פשוט עשיתי המון מתיחות ואני מתחיל להתגמש ולהצליח לתת מוואשי כמו שצריך =]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בשביל גמישות הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה להוסיף לתכנית תרגילים מורכבים לעבוד בטווחי תנועה מלאים.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני החלטתי פשוט למתוח כל שריר במשך דקה רצוף, חמש פעמים בשבוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל