|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחים שלי יש לי בעיה בזמן האחרון לא יודע מזה אני בעלייה במסה עכשיו ואני אוכל תפריט של 4000 + קלוריות עכשיו כל הזמן שאני אוכל אני מרגיש שאני רוצה להקיא וקשה לי לאכול לוקח לי לאכול ארוחה איזה חצי שעה וזה הרבה לא יודע מזה אני כבר משתגע מזה יענו אני עולה במסה יפה והכל אבל מזה הבחילות האלו??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() - תשתמש בתוספי מזון. שייקים יתנו לך את הקלוריות שאתה צריך מבלי לתפוס הרבה מקום בבטן, והם מתעכלים בקלות.
- תשתדל לאכול מזונות עשירים בקלוריות, ככה תוכל לאכול פחות ולקבל יותר. - יכול להיות שאתה מעמיס על עצמך יותר מדי קלוריות על ההתחלה. השיטה הנכונה היא בהדרגתיות, קודם להוסיף 300-500 קלוריות ביום, ואז כשמתרגלים (או כשכבר לא עולים במשקל) מוסיפים עוד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גבר אל תדאג בקשר לתפריט שלי אני אצל גיל אבל לא מצליח לתפוס אותו בזמן האחרון
ותוספי מזון אני משתמש אל תדאג |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואללה אז לא יודע, אולי אתה צריך פשוט להתרגל ובינתיים לסבול, מה לעשות.. גם לי מגעיל עכשיו בתקופה של המסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש את הבעיה הזאת במאה יוצא לי להגיע ל-4500 קלוריות ויש לי כמה פתרונות שעזרו לי
1)תפסיק לאכול ירקות במקום זה תתסף במולטי ויטמין 2)תאכל מזונות שלא סופגים הרבה מים לדוגמא:במקום אורז לחם או משהו בגנון 3)תעשה שייקים של שיבולת שועל פירות וחלבון ככה יהיה לך יותר קל להכניס את האוכל או שתתסף בגיינר ותוריד באוכל (דרך אגב אתה יכול להוסיף לגיינר גם שיבולת שועל עם חסר לך קלוריות וזה יוצא ממש טעים 4)תוסיף עד 30 אחוז שומן בתפריט ותריד פחממות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אל תשתה הרבה בזמן הארוחה תאכול פחות ירקות בכול ארוחה ירק אחד ואז יהיה לך בסביבות ה6 ירקות שזה בסדר יש גם תרופות סבתא לא יודעת עם זה עוזר אבל שיהיה
קשיי עיכול : אבקת קינמון מפוזרת על שתי כפות של דבש שנלקחות לפני הארוחה, משחרר את החומציות ומעכל היטב את הארוחות הכי כבדות. http://www.beok.co.il/GMothersMedCategories.aspx
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אחראית תזונה ותוספים.