|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לתת דגש לחזה..
אבל ממש דגש לחזה, הוא שומני כזה, כנראה יש בו עודף עור.. אני רוצה להעלים אותו.. בעקרון אני מתאמן 4 פעמים בשבוע Ab שלחזה יש בשבוע 26 סטים של חזה.. אז חשבתי לעשות ככה: A- חזה אחורית ורגליים B- כתפיים יד קדמית וגב בטן מנוחה A-בטן B רק חזה ובטן מנוחה 5 פפעמים בשבוע, 39 חזרות לחזה.. כל דעה תתקבל, אני ממש חייב עזרה איך לשפר את החזה הממש שומני שלי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה זה ממש חשוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה שיש בחזה שלך שומן זה לא אומר שצריך לתת לו דגש. אם מדובר בשומן אז כנראה שתזונה יותר נכונה+אירובי יעשו יותר את העבודה מסתם להוסיף עוד סטים מיותרים ומוגזמים. גם ככה 13 סטים לאימון בשביל חזה זה הרבה יחסית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() באמא שליי שגם לי יש את זה עור כזה.. זה הופך אותו לשפיצי נכון ? [עור בפטמה..]
מצטרף לשאלהה !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אף פעם לא האמנתי בלתת דגש לשריר מסויים..
איך שאתה נראה, ככה אתה תראה, רק יותר גדול ומסיבי, ועל פחות אחוז שומן. כמובן שלדוגמא אם אין לך רגליים, אתה יכול לשפר אותם בצורה ניכרת אבל לתת דגש לשריר מסויים זה שטויות. לא ראיתי בנאדם אחד ששיפר שריר מסויים ולא השתפר בשאר, תפסיקו להתעסק בפרט ותתכילו לעשות דדליפטים וסקוואטים ולחיצות חזה והחיים יהייו יפים !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון זה לא Ab זה Abcd
איך זה יהיה Ab אם A1 לא שווה לa2 וb1 לא שווה לb2? דבר שני מי עושה אימון רק בטן ואימון רק חזה? תעשה Ab נורמלי, אם התוכנית שלך תיהיה בסדר אתה גם תעלה בסדר
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקפית כי זה ממש חשוב
אני עובד Ab 4 פעמים בשבוע.. ראשון-a שניb שלישי מנוחה רביעי-a חמישי-b ופה השישי.. אני רוצה לעשות רק חזה! רק 4 תרגילים לחזה ובסוף אירובי.. שבת מנוחה.. עכשיו יש לי 24 סטים שבועיים.. אם יהיה לי 36 סטים בשבוע של חזה זה בסדר? הקטע שאני כבר לא יודע אם זה שומן או עודף אור.. אני אחרי ירידה במשלק והחזה נשאר אותו דבר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() אם כבר , אז פשוט תוסיף סטים לחזה...
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() לך תיקרא מאמרים