|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() אשמח אם תענו לי עליהם... אני רוצה לבנות תפריט ואפרסם אותו פה בקרוב...
1) אני בחיטוב, עד עכשיו (לפי החתימה) אכלתי איזה 100 גרם פחמימה בערך ... אני לא צריך לקחת מאזן ניטרלי לשבועיים עכשיו נכון ? כי אני כבר בחיטוב, אז אני רוצה ישר להוריד ל50... או עדיף לקחת שבועיים ניטרלי ? 2) המטרה שלי היא בעיקר שריפת שומן, לפי הנוסחה אני צריך לצרוך 155 גרם חלבונים ביום .. אם אני אקח 130-120 יהיה בסדר ... ? (בימים הדלים בפחמימות) 3) ב15% שומן זה בסדר להתחיל תדיאטה הזאת ? 4) בימים הדלים בפחמימות, אני אוכל 50 פחמימה ביום . נניח 25 יבוא מירקות, 5 יבוא מפרי, 10 יבוא מ2 כריכים לחם קל לבית ספר, ועוד 10 יגיע מאורז/פסטה וכו' יעני לפני מכון .. יהיה בסדר ? 5)מאיפה אני אשיג אומגה 3 ? יעני איפה יש אותם ? (באוכל...) 6) אני עושה אימוני Fbw 3 פעמים בשבוע, + פעמיים-שלושה אירובי על דופק נמוך יחסית (כמו שרשום במאמר... רשום שם: ציטוט:
זהו סליחה על החפירה ! אשמח לתשובות..
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מפרי זה לא 5, אלא אם כן אוכל שליש-רבע ממנו.
אומגה3 יש באגוזי מלך הכי הרבה, אבל לא מספיק, קח קפסולות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אומגה 3 יש בדגים, אגוזי מלך, שמן קנולה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז לקנות טבליות אתם אומרים .. ?
ומהה אחי איך אפשר בלי פירות ? אני חייב לפחות פרי ביום ... ! מה עושים חח ?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() משהו לא הגיוני בחישוב שלך. 2 פרוסות לחם קל זה כבר מעל ל20 גרם פחמימה. אני מניח שכריך עשוי מ2 פרוסות, ככה שרק בבית ספר אתה מגיע כמעט ל-50 גרם פחמימה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אשמח אם תענו לי עליהם... אני רוצה לבנות תפריט ואפרסם אותו פה בקרוב...
1) אני בחיטוב, עד עכשיו (לפי החתימה) אכלתי איזה 100 גרם פחמימה בערך ... אני לא צריך לקחת מאזן ניטרלי לשבועיים עכשיו נכון ? כי אני כבר בחיטוב, אז אני רוצה ישר להוריד ל50... או עדיף לקחת שבועיים ניטרלי ? ענית לעצמך אחי... אתה כבר בחיטוב 50 יום אין סיבה להיות על נייטרלי.2) המטרה שלי היא בעיקר שריפת שומן, לפי הנוסחה אני צריך לצרוך 155 גרם חלבונים ביום .. אם אני אקח 130-120 יהיה בסדר ... ? (בימים הדלים בפחמימות) יש לך שם את כמות השומן והפחמימות שאתה צריך לצרוך וגם את הקלוריות אז מן הסתם כל שאר הקלוריות שלך יבואו מחלבונים אם אני לא טועה כתוב גם כמה קלוריות. 3) ב15% שומן זה בסדר להתחיל תדיאטה הזאת ? כן משה גם כתב אם אני לא טועה שזה במיוחד לאנשים שבמצב של 12-15 אחוז שומן. 4) בימים הדלים בפחמימות, אני אוכל 50 פחמימה ביום . נניח 25 יבוא מירקות, 5 יבוא מפרי, 10 יבוא מ2 כריכים לחם קל לבית ספר, ועוד 10 יגיע מאורז/פסטה וכו' יעני לפני מכון .. יהיה בסדר ? נניח ובאמת תעשה את זה... תצטרך לאכול אולי גרגיר אורז רבע אפרסק ו-2 כריכים בגודל האצבע שלי. בקיצור לך למחשבון ותבדוק כמה גרם פחמימות מכיל כל אחד מהדברים האלו ותבין על מה אני מדבר ואז תפחית את הכמות. 5)מאיפה אני אשיג אומגה 3 ? יעני איפה יש אותם ? (באוכל...) כמו שאמרו דגים אגוזי מלחך וכו' אבל חבל אתה לא תאכל כל יום לאכול דגים או אגוזים זה טמטום... לדעתי.... קנה פשוט אומגה3 לא עולה כל כך הרבה וגם יש אחלה כמות זה לא שאתה קונה רק 10. 6) אני עושה אימוני Fbw 3 פעמים בשבוע, + פעמיים-שלושה אירובי על דופק נמוך יחסית (כמו שרשום במאמר... אם זה מה שרשום במאמר מן הסתם זה בסדר. רשום שם: מה זאת אומרת ? נניח יש לי 10 חזרות, ואני מגיע 9 ואני מרגיש שזו האחרונה שלי, אז להפסיק פה ? זה אומר ? כן זה אומר לא להגיע לכשל אם הגעת ל-9 חזרות והצלחת ואתה יודע שלא תצליח להרים את ה-10 אז אתה לא עושה אותו... או בקיצור אל תגיע בכלל למצב שאתה מגיע לכשל אם אתה יודע שלא תצליח לסיים 3 סטים עם 20 קילו תעשה את 3 הסטים עם 17.5 אנערף סתם דוגמא. זהו סליחה על החפירה ! אשמח לתשובות..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() .............................
לחם קל פרוסה אחת = 5 גרם פחמימה לחם קל של עינן זה ככה... וזה פרוסה רגילה לא קטנה לא גדולה חח רגיל... רגע אבל מה אני עושה ? אני חייב פירות .. ויטמינים וכו'... יכול להחליף את זה מולטי ויטמין ? ומה אני אמור לאכול בצהריים אחרי בית ספר (לפני אימון...) ? איזה 2-3 כפות אורז זה משהו כמו 15 גרם פחמימה לא ? זהו תענו לי על זה בקשה ! אסי אגב תמונות יפות ! התקדמת יפה
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
חח חשבתי שאמרת כריך התכוונת לחמניה אחי :] לחם עינן כן זה 5.5 ליתר דיוק ![]() אתה לא חייב פירות ירקות יותר טוב אחי כרוב מלפפון לא חסר :] ובכל מקרה מולטי ויטמין זה מעולה לדעתי אם יש לך אפשרות תשתמש בו... ארוחה לפני אימון שעה וחצי שעתיים ככה תאכל את הכריך נגיד עם גבינה או קוטג או משהו... אני לא ממש יודע אבל תבדוק לפי מה שאני מנחש כף אורז זה לא יותר מ-15 גרם לדעתי :ם.... אבל בכל זאת נסה לא לבזבז את הפחמימות שלך על אורז בשביל להנות עם החזה עוף... ירקות לדעתי זה לא בשביל להכניס אותם לארוחה זה כדי להקציב לעצמך 6 ירקות ביום ושתוכל לאכול אותם במשך היום אם תיהיה ממש רעב שיהיה משהו שיסגור לך את הפה. ותודה על המחמאה אחי ושיהיה בהצלחה גבר ! נ.ב. לגבי דגנים ב-50 גרם פחמימות תשכח מדגנים אחי בוקר תאכל איזה גבינה או קוטג עם פרוסת לחם לדעתי.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כה באמת אני אוותר על האורז... בסע חחח... זהו אני אוכל תכריך ואלך להתאמן אחרי בית ספר... וואלה שמע יא תותח לא חשבתי על הקטע הזה בירקות חחח... וחייבים אומגה 3 לדיאטה הזו ? הכי מבאס אותי בהעמסה שצורכים כמה שפחות שומן... בסע חח רציתי לדפוק באגט עם ירקות (אסור גם בהעמסה) וצ'יפס (שומן שומן שומןןן) ושניצל מוכרים ככה אצלינו בקיוסק בבית ספר... אני יעשה תפריט ויפרסם פה .. אגב אסי איפה נעלמת אתה... במסן.. BodyKilo חחחחח כה זה באמת היה טיפשי... יעני רק לטעם... לא נורא חחח
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
שמע בעקרון לא חייב אומגה3 אף פעם זה בכלל לא עוזר לפיתוח גוף אם אני זוכר את הדיון נכון זה פשוט בריא אבל אם כתוב שחייב אז כנראה שיש משהו בו שעוזר ואתה מחוייב... מקסימום תכניס לתפריט אגוזי מלך... בכל מקרה לזמן הקרוב או בעצם הרחוק אחי אתה יכול להגיד שלום למוכר בקיוסק להגיד שלום למוכר בשווארמה או במקדולנדס וכל מקום דומה. ואל תדאג גם בלי אלו אתה תהנה תאמין לי אחי... ו-MSN המזדיין הזה נהרס לי.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שלום למוכר בקיוסק ? ![]() אחי אני לא יכול בהעמסה לקנות שם ? כי זה באגט פול פחמימות והשניצל, קצת צ'יפס וסלטים . מה רע ?
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() 2 פרוסות לחם קל(חיטה מלאה), זה בסביבות ה10 גרם פחמימה+-... איך הגעת ל30 אני לא יודע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ופאאאאק שחכתי דגני בוקר זה עוד פחמימות ! שיט... מה עושים ? יש עצות ?
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אחי במקומך הייתי מוותר על הכף אורז... וותר עליו... כמו שאסי אמר אין טעם להכניס את זה ב50 גרם פחמימה..
וגם מי יאכל כף אורז?:x זה כלום.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אגב אפשרי לעבור בעמצע חיטוב בעל ערכים שונים
לסוג כזה של תפריט (שיטה) עם אותו קלוריות כמו בתפריט הקודם ?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שכתוב בud2 עדיף לאכול פחמימות איכותיות ולא לעשות צ'יט, אבל צ'יט לא יפגע ביעילות התוכנית אלא רק יעכב את התוצאות. אני בכל מקרה לא הייתי אוכל את צ'יפס במקום כזה, שסביר להניח מחליף שמן טיגון כל שנת לימודים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אז בלי צ'יפס, ואם כן אז ממש ממש בקטנה...
תודה .
![]() |
#18 |
|
![]() אומגה 3 זה חובה, קנה קפסולות
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אממ אוקי תודה אני יקנה...
זה שאתה אומר חובה, אתה מתכוון חובה לcarb C ? או בכללי.. ?
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה באמת תוסף מזון אולי החיוני ביותר
![]() |