|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() חחחחחח לפני איזה שבוע המאמן שלי במכון כושר עושה לי.. "ואאי מזה התנפחת" אני עושה לו "ואללה ?" אז הוא עושה לי כזה.. "מה איך עלית ככה במאסה יש איזה אבקה משו ?" [הוא מוכר במכון אבקות ומנסה לשכנע אנשים שיקנו ממנו]
הקיצר אני עושה לו קניתי אבקה מחבר שלי Serrios Mass.. מה הוא אומר לי ? "לך תדע מה הם שמו לך באבקות אולי יש בהם טוסטסטרון ואתה לא יודע.." ושתבינו הוא מוכר אבקות של Ultimate Nutrition.. אז אמרתי לו אולי יש באבקות שלך טוסטסטרון.?. אז הוא עושה לי .. "מה פתאום האבקות שלי עברו בדיקות במעבדה" [ד''א באמת עשו בדיקות במעבדה והם נכשלו בבדיקות] חחחחח שילך לשכנע מישהו אחר לקנות Muscle-Juice כולה מלאה בסוכר ויש בה בקושי 3 גר' חלבון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אתה מתאמן? גם לי יש מאמן כושר שמוכר אותו חרא וממציא סיפורים לאנשים D:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אני לא טועה היו אבקות שבאמת מצאו פעם סטרואידים
אבל הסר חשש optimumהיא לא אחתת מהן
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רציני ?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הכוונה היא לא לכמויות שנותנים לסוסים, אלא כמויות קטנות
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
באמא שלי אתה מפגר...זה לא אותם כמיות חלאס לדבר שטיות, דבר שני.אני בטוח..במיליון אחוז...שעכשיו מביאים לך את האפשרות להזריק מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה ואפילו שההורים שלך יסכימו לך..אתה לא תעשה את זה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לשמור על כותרת אינפורמטיבית לנושא, כמה פעמים אפשר לחזור על זה!!!
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() זה מזכיר את אלה שלא מתאמנים שאומרים שבאבקות יש כימיקלים ודברים לא טבעיים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() צחקתי מה אתם קופצים,האנשים של היום..לא מבינים בדיחות...
ברור שאני לא אקח,כי מאיפה אחרי זה אני ישיג נוגדנים?!? ו...מי שואל את ההורים שלו אם להזריק או לא?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() להזריק זה לא מה שיעשה אותך מר אולימפיה,אתה גם צריך בנוסף גנטיקה והשקעה רבה..
וגם ליכולכת של החומרים יש גבולות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
ואני חשבתי שזה יעשה אותך תוך חודש מר אולימפיה ! שיט.. מה אני אעשה עכשיו ? ![]()
![]() |