|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() היום כול מאכל צריך לתגן אותו בהתחלה ......
בדרך כלל סתם דוגמא דגים של שבת עוד קוסקוס עם עוף וכול מיני בדרךך כלל צריך לתגן בהתחלה צריך לתגן תבצל פלפל עם הרבה שמן ... עכשיו הבעיה פה שתיגון זה על הפנים .. אז מה עושים במצבים האלו ? איך אפשר בלי לתגן ? יש פה משהו שמבין בבישול ומבין בכול העניין הזה ... או שזה לא ניראה בכלל התיגון בהתחלה עם הרבה שמן ... כי לפי מה שנראה לי זה ממש נורא ועד עכישו הייתי אוכל עם תיגון בהתחלה (גם היום) ואני בתקופה של חיטוב אז עם יש פה איזה בשלן שיוכל לענות על זה תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אל תטגן וזהו.
אני לא אוכל שום דבר מטוגן ולא חסר לי כלום בתפריט. אפילו באורז שמטגנים בצל לפני זה לא משמעותי כי רק הבצל מטוגן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לבשל את הפחמימות בלי שמן (אורז בלי שמן לא נדבק ).
את הבשר אתה יכול להכין במחבת טפלון, שהמזון לא נדבק אליה או להשתמש בתנור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אבל כול הטעם זה התיגון ואיך אני יבשל אוכל בתנור אין לי שום מאכל שאפשר לבשל בתנור
בלי תיגון של בצל וכול זה בהתחלה האוכל יצא טעם של חרה ואני לא מדבר על מאכלים כאלו אחי ............ בשר וזה סבבה אפשר לבשל עם מחבתת טפלון .. אני מדבר על מאכלים של שבת ומאכלים של היום יום ..... אני דגמא רוצה לבשל דג שבת .. איך אני יבשל את זה.. משהו אמר לי שאפשר עם כפית אחת של שמן זה לא כולכך נורא... קיצר אני אומר נעשה כפית אחת 2 זה לא יהיה כולכך נורא ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,677
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
גיל:: 20
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אנחא מטגנת כלום,
אינלי אפילו פלטה חשמלית בבית\תנור אני חיה על מקרוגל
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 284
כללי:: KATZ
גיל:: 17
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
|
![]() אם אתה בכל זאת צריך לטגן משהו כדי שלא ידבק לך למחבת, תקנה ספריי שמן, זה אולי יקר אבל לוקח לזה זמן עד שזה נגמר... אתה מרסס שכבה ממש קה של שמן על מחבת וזה מצוין זה ממש קצת...
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,508
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
גיל:: שחייה תחרותית+חדר כושר
|
![]() Lol חחח תץנסה גם^
__________________
טרקס סוס הוא הילד הכי הומו בפפורום ויש לו היקף 16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אתם לא מתגנים כי אתם אוכלים אוכל על הפנים ........
אני מדבר איתכם על מאכלים אחרים לא רק מה שרשום באתר ........ אתם מדברים איתי על מאכלים שבאתר תסבירו לי איך אפשר לבשל דגים של שבת עם מקרוגל או עם תנור אי אפשר ..... ספריי שמן יש לי לא יודע עם זה טוב אני הישאל ....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הבעיה עם אורז, פסטה, בשר רזה, דגים, לחם? ובמקום לטגן ת'דג שים אותו בתנור עם עשבי תיבול ושום, או על הגריל. פסטה ואורז לא חייבים שמן, וגם אם כן אפשר לשים על כמות של 6-7 מנות כפית אחת או שתיים. אני באמת לא מבין אותך, תחליט מה יותר חשוב לך - אתה לא יכול לאכול לא בריא ולצפות שזה יהיה בריא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תבשל דג במים או חזה עוף ותתחיל ללעוס ![]() חלאס להיות כוסיות ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סלמון אפוי\על הגריל זה גם אחלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,799
כללי:: שייקה
גיל:: 16
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() מה הבעיה לטגן עם שמן זית, שכעיקרון זה שומן מאוד איכותי, אם השמן מפריע אתה יכול להעביר ניגוב יפה ולהוציא אותו, ככה אני עושה לפחות, למרות שממש ממש ממש קצת מהשמן נספג באוכל אבל אני לא רואה בזה כדבר רע ולא בריא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עצם הטיגון מוריד מהאיכות של שמן הזית, אבל ניחא.
|
![]() |
![]() |