|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מי עושה מחר את הבגרות ?
![]() אני עושה מחר את הבגרות של י' וגם את הבגרות של יא'.. של י' מוגש על 100 של יא' מוגש על 70 (המורה דפקה אותי) אז זה יוצא שאם אני מקבל מעל 82 בבגרות הזאת של יא' יהיה לי ממוצע של 90 במחשבים שזה סבבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני גם ניגש מחר לבגרות י' בפאסקל
המורה דפקה והגישה על 93 :s היא גם הגישה מישהו על 40 :p איזה שפה אתה ניגש ?? בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פסקל אחי..
חחח היו עוד כמה ילדים מיא' שעשו איתי תמתכונת של י' השנה, אחד מהם קיבל 17, אחד 45, אחד 33, חחחחחחח ![]() תאכלס הם נדפקו לא תהיה להם אף יחידה במחשבים חוץ מaccess , והם בכל מקרה ילדים של 3 יחידות פיסיקה (אלה שירדו מ5.. מי שלא יכול לעשות פיסיקה גם לא יכול לעשות מחשבים) אז יש להם בכללי רק 4 יחידות מוגברות, אני לא יודע אם תהיה להם בגרות בכלל.. ![]() קיצור יש לי שאלה למתכנתים פה, מי שמצליח מקבל ממני אבקת חלבון חחח ![]() 1. כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך , ומחזירה את מספר האיברים החיוביים במערך. 2.כתוב פרוצדורה רקורסיבית המדפיסה את לוח הכפל. הפרוצדורה תקבל 2 פרמטרים שייצינו את הערך של זוג האינדקסים (הקריאה לפרוצדורה תהיה באמצעות הערכים 1,1). מי שמצליח את זה מלך!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם ניגש מחר.... יא'
הגישו אותי על 85 סופי (חחח מסופק מזה תאמת) אצלנו זה מתחלק לשני נושאים, מודלים חישוביים ומדעי המחשב (בשפת C) בי' זה גם התחלק לנו, לבניית אתרים ומדעי המחשב באתרים הוצאתי 100 במדעי המחשב 79(נו למה לא 80 סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחח לא חשוב (: ) בהצלחה למי שניגש מחר...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בבגרות של י' ובכלל בסופי של י' תוציאו כמה שיותר נקודות..
הנקודות האלה חשובות בדיוק כמו הנקודות של יא', רק שביא' הנקודות הרבה הרבה יותר קשות.. חח טוב בקשר ל2 שאלות האלה : 1. כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך , ומחזירה את מספר האיברים החיוביים במערך. 2.כתוב פרוצדורה רקורסיבית המדפיסה את לוח הכפל. הפרוצדורה תקבל 2 פרמטרים שייצינו את הערך של זוג האינדקסים (הקריאה לפרוצדורה תהיה באמצעות הערכים 1,1). הצלחתי בעזרת חבר שלי, מי שרוצה פיתרון שיגיד כאן ![]() אה וכנראה שב1 הוא מקבל גם את האינדקס של המערך ואת מספר האיברים במערך... כי אחרת זה לא אפשרי לעשות את התכנית ברקורסיה... אבל 2 תרגיל מגניב =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ניגש מחר לבגרות במחשבים.. כיתה י'א.. הגברת מחשבים רגיל..(c Sharp- C#)
מוגש על 96.. בהצלחה לי ולכולם מחר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה לכולם...
קחו אתר טוב www.kadman.net יש שם בגרויות עם פתרונות , מתכונות עם פתרונות, כנסו לחומרי לימוד יש שם תרגילים ברקורסיות רשימות מחסניות הכל. שימו פה שאלות שאתם לא מצליחים .. ונעזור אחד לשני ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אני יודע שהבגרות של י' זה צחוק,אבל אם למישהו יש שאלות או משהו אז אני אשמח לעזור,גם לתרגל.
אצלי הבגרות עם חומר פתוח-יש לי כמה דפי סיכום נחמדים של פירוק מספר(למרות שלא יהיה) פונקציות ספריה טיפוסים וכד' אם מישהו צריך אני אעלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם בא לך לפנק אותי בכלל אני אשמח לקבל את MSN שלך
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה.. שימושי מאוד.. בדיוק המורה שלי אמר לי להכנס לאתר הזה ולעשות את ה-2 מבחני מתכונת האלה... דרך אגב שאלה אחת משמה זאתי בפרק ג' עם המרחקים של התחנות הייתה לי במתכונת ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מממממממממממממממממממממממממממ מחשבים.
:-) שנה שעברה ניגשתי על מאה הוצאתי מאה, ובאינטרנט גם הוצאתי מאה ככה ששלוש יחידות ראשונות שלי הן כרגע מאה עגול :-) ![]() השנה (י"א) אני מוגש על מאה ככה שאני גם מוכן כבר לבגרות ואני יכול לנוח היום... מי שצריך עזרה שידבר איתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() C# היום מתכונת חוזרת מחר בגרות ..מורה תותח נקווה לטוב
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני מחר עושה את הבגרות במחשבים , את ה2 יחידות הראשונות, מוגש על 85 ._.
המורה החליטה להיות חולה ליותר מחצי שנה , חודש עד שמצאו לנו מורה מחליף שלימד אותנו חודשיים וחצי את כל החומר של הבגרות. לא למדנו גם טבלאות מעקב וטענת כניסה ויציאה , בקיצור יחסית הרבה קיבלו ציון לא משהו במגן , כי הוא לא זה שחיבר את המגן ._.. פיירפוקס , תעלה בבקשה את הסיכומים שלך, זה יכול לעזור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אני חוזר עוד שעה ככה ואעלה כמה דפים.
הבגרות מחר מ 4 עד 6 ככה שיש לי זמן לסרוק כמה דפים חשובים ולהעלות גם.. חוץ מזה אני עושה חזרה אז אולי יהיה לי עוד קצת מידע המסנג'ר שלי הוא: nogoodusername@hotmail.co.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה צירפתי אותך
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש פה מישהו שעושה תבגרות בפסקל של יא'..שבשעה 9..
שיכתוב מסנג'ר נעשה ביחד בגרויות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() ניגש לc# כיתה י'
מגישים אותי על 97
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() C# בכיתה י"א זה כל-כך קל ומי שלא מוציא יותר מ-90 זה פשוט עצוב.
|
![]() |
![]() |