|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
לא העלתי לכאן תמונות אולי חצי שנה ויותר, בכל מקרה לפני חצי שנה הפסקתי להתאמן במטרה של גדילה כי כבר קיבלתי תגובות שאני דיי ענק (ביחס לכל אדם ממוצע ברחוב אני מאד רחב) וכרגע זה אימונים של בערך 5-6 בחודש רק בשביל לשמור, ובאמת שום דבר לא ירד ויש כאלה שאומרים שאפילו גדלתי עוד. בכל מקרה חיטוב לא הכי מצליח לי, יש תקופות של שבועות שאני רץ כל יום 50 דקות ואז פתאום זה נפסק לאיזה שבוע-שבועיים מסיבות שאין לי שליטה וזה פשוט קורה ואז חוזר שוב וככה אין מי יודע מה התקדמות. בכל מקרה נתונים: בן 20 יד: 41+ (זה לא ענק, אבל זה אחת הסיבות שהפסקתי כי זה הגודל שרציתי) היקף חזה נמדד לפני כשבוע: 116 אחוז שומן אני מעריך 19%-20% מתאמן שנה וחצי, מתוכם עברו עוד מעט שנתיים סה"כ עד היום. משקל: היה 95, מהריצות ירדתי ל92 והיום זה על 93-94 ק"ג. גובה: 1.82 התמונות מאימון שעשיתי היום: 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() יש לי רק בעיה אחת ואשמח לקבל פתרון עליה, החזה שלי גדול אבל הוא לא כמו אצל כולם עגול כזה, זאת אומרת אצלי הוא כן אבל הוא גם קצת שפיצי וזה מה שמעצבן, זה ממש לא ג'ינו אבל יש למישהו מושג מה זה? אולי גנטיקה? בנוסף צד שמאל קצת יותר גדול מימין, לא כלכך מורגש אמנם. ואיך התמונות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע יש מצב שזה מהגנטיקה..
אבל יותר נראה לי בגלל שאתה לא מחוטב תתחיל חיטוב אחי אל תתייאש כי ככה אתה פשוט נראה יותר מדיי נוזלי אתה על אחוז שומן גבוהה.. לדעתי תקח את עצמך ביידים ותדפוק חיטוב של החיים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכל עניין של התמדה
ורצון אמיתי לשינוי .. אם תיכח לעצמך מטרה ריאלית תשים לעצמך נקודת סיום שככה וככה אתה רוצה להראות תבנה לעצמך תוכנית ארוכת טווח ואם קשה לך לבד , אז תמיד אפשר ללכת ולעשות מעקב אצל תזונאי או אצל גיל למשל בכל מקרה על תשבר .. ![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אחוז שומן מאוד גבוה, היד לא תשאר 41 אחרי חיטוב.
תחטב ותחזור להתאמן כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה על אחוז שומן גבוה .. תפוס את עצמך תגיד לעצמך אני עכשיו מתחיל חיטוב ומסיים אותו במטרה שאני מציב לעצמי ..
ותאמין לי יהיה טוב !! יש לך אחלה מסה אתה פשוט צריך לחטב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אנשים כמוך עם חזה שפיצי צריכים פי 2 מסה לפי דעתי ... זה גם אצל אח שלי ככה.
שמע, תמשיך מסה תמשיך אל תפסיק תן דגש על החזה .. תחתון יותר ... אממ מה עם רגליים ? יאללה אחי תמשיך לגדול ואחרי זה החיטוב יהיה בלי בעיות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אתה דיי ענק בגלל אחוז שומן מאוד גבוהה, לפי דעתי קח את עצמך ביידים ותעשה חיטוב .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() שום מסה ושום נעליים, Odedik תפסיק לבלבל את המח !!!!!!
Crocker תבנה לעצמך תפריט חיטוב ! תתחיל להוריד את כול השומן שצברת, לא משנה כמה מסת שריר תאבד, העיקר תוריד את השומן שיש עליך, תגיע ל12-14 % שומן, משם תוכל להתחיל מסה נקיה ויש לך גינו, זה לא קשור למבנה כרגע,רואים זה גינו עצבני מה שיש לך + שומן + מלא נוזלים ! בהצלחה !!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() קציצה אבל ענק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) האמת שבתמונות זה נראה קצת יותר רע מבמציאות...
במצבים מסוימים בתאורה מסוימת אפשר לראות אצלי 4 קוביות (רציני לחלוטין) פשוט צריך אור שבא מלמעלה. בכל מקרה אין מנוס מחיטוב את זה אני יודע כבר. תודה לכל מי שענה אם למישהו מה להוסיף\תגובות, אשמח לשמוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() מסה מוגזמת...
תייבש נוזלים ואז תחזור למסה כי אתה ננראה כבר כאילו ממש "שמן"
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חיטוב אח שלי..
אתה מעל 20% |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() קצת חיטוב ואתה בובה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחלה מאסה לדעתי אחי ללא ספק כן אתה מעל 20 אחוז שומן גם לדעתי...
אבל אם תחטב כמו שצריך קודם כל בהתחלה כל כך הרבה נוזלים ירדו ממך ואם תגיע ל-13 אחוז שומן אחי באמת תראה מעולה בהצלחה זה הזמן להתחיל חיטוב חבל שלא התחלת מוקדם יותר.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מאסה גדולה אבל אחוזי שומן גבוהים מאוד ככה שזה פשוט לא נראה טוב. בקשר לבעיה עם החזה אני מאמין שבחיטוב זה יסתדר.
בקשר לריצות: ריצות של 50 דקות זה מאוד איטנסבי, גם עם אתה בכושר טוב, זאת לא ריצה שקל וכיף להתמיד בה, אז לפי דעתי פשוט תעשה את זה מתון יותר, תתחיל בשבוע של 20 דקות ותעלה כול שבוע-שבועים את הזמן של הריצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() שמע אחרי חיטוב יהיה לך גוף מה זה יפה קח את עצמך לחיטוב רציני
ובקשר לחזה אחרי חיטוב זה בדוק יסתדר