|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
טיול מחוץ לישראל
שבת שלום,
מישהו ממליץ על טיול מחוץ לכותלי ישראל? וכמובן פרט לתאילד והמזרח - -- חרשתי עליהם כבר....? תודה ***מישהו היה במרוקו? ואם אתם ממליצים? תגידו איך מסתדרים עם אוכל בחו"ל?????
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
או שסע להולנד נחמד וכייף אחושרמוטה או טיול מאורגן למרותצ שזה קצת מעפן. ![]() אוכל? כמו גדול חיי על מקדונלס פיצה האט KFC ושייקים. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה יקר? לכמה זמן נסעת? כמה זמן צריך?
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אם אתה מתכוון ליסוע לחודש להשכיר דירה וכל מיני כאלה אז זה כבר משהו אחר. אני היתי שבועיים מתוכם כמה ימים בלונדון מה שכן האוכל בסופרים שם זול בטרווף!! יש לי שם משפחה אז לי אין בעיה..אגב היתי בצד האנגלי של אירלנד והמעבר לאירלנד החופשית הוא גם חופשי . |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() Barcelona
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סע לאירופה בן אדם:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() בתכלס לא הייתי בהרבה מקומות בעולם...אבל בהולנד ממש נהנתי..בלונדיניות עניים כחולות כמו זבל יש שם...ממש הרבה מלא כוסיות יאללה..אני הייתי עם ההורים אז לא יכלתי כימעט לעשות כלום (אני בן 15...חח אני לא יכול לקחת ת'אוטו ולחזור בערב :S) גם ממש יפה שם...חחח יש הרבה יותר אופניים על הכביש ממכוניות, אתה רואה ליד כל כביש יש כביש של אופניים...זה חזק לאללה ארץ בלי עליות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ואמריקה זה קצת למיליונרים חחח זה יקר רצח הטיסה והמלון... לונדון לא אהבתי על הפנים...אירלנד או הולנד מטורף! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() סע לגרמניה.
או לטורקיה אבל אל תתכופף שמעתי שמסוכן שם(הברזים פשוט חיות אדם) צרפת. סקוטלנד
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ארה"ב?[מיאמי?ניו יורק?קליפורניה?] ברזיל? [ריו דה ג'נירו וכו'] מקסיקו [קנקון],הוואי [חלום]
זה לדעתי באמריקה מקומות מצוינים באירופה יש את אנגליה [לונדון הכי אטרקציה] ,ספרד ברצלונה\מדריד\איזה חוף אקזוטי שם,יוון,איטליה [רומא\מילאנו],שוודיה [יש שם חיי לילה מטורפים] ויש את אוסטרליה, שהייתי מת להגיע לשם ויש את יפן היקרה בטירוף
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יוון אחי , אתה רק נהנה שם בדוק , בכריתים או רודוס בן :):):):) של מקום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לאס ווגאס,ניו יורק וכל דרום אמריקה שהיא מדהימה
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() ארה"ב חוף מזרחי: ניו יורק-> וושינגטון -> אורלנדו -> מיאמי.
לחבר'ה שאוהבים לטייל אפשר לסוע לנייאגרה לראות ת'מפלים, אבל זה טיול ארוך באוטו. מבחינת אוכל : שמע גם לא יהיה לך איפה להתאמן, תשכח מאוכל מסודר ואימונים בתקופה כזאת, אין מה לעשות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה על העצות ח'ברה... עזבו אתכם יקר שמיקר... לא יודע מה איתכם אני עובד וכוס אומו הכסף! יש משהו בעניין של אם אתה בחופש תאכל תהנה...אבל כמה? הייתי במזרח בתאילנד בלאוס אכלתי בננה הוטי (פנקייק עם בננה... לא משהו אבל הוספתי שוקולד) אגלתי כמו מפלצת! שוקולדים פחמימות עוגות לחמים מרקים מוקרמים (לציין שאני לא אוכל כביכול מאכלי ים ומשתדל לא לאכול בשר בחו"ל) אבל פאק!!!!! איך אפשר להספיק את כל היעדים הללו????? לארה"ב אני צריך להוציא ויזה אני לא יודע למה אני מחכה.... עם הזמן זה יבוא.... בחייאת, באירופה כמעט כל האוכל שלהם שמן? גבינות 200% שומן! לחמים, כל מיני מתוקים? אז אתם ממליצים שאתה טס יענו לא לחשוב על הגזרה??? איך אפשרי? ושוב אשאל? מישהו היה במרוקו? אני שוקל נסיעה לשם...אבל אני מפחד לחזור דוב גריזלי משם!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
חח הלוואי היתי עולה 3! קיצור שים לב למה אתה אוכל וכמה אבל אל תיהיה אנרוקסית! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציינת עובדה נכונה...להשים דגש יותר לכמות החלבון אני מודה על זה לא חשבתי אף פעם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() וואי וואי אני זוכר כשה טסתי לחו"ל חייתי על לחם וביצים פעם הבאה שאני טס לאנשהו אני מביא איתי הספקת אוכל
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בשביל זה בדיוק אנחנו עושים פיתוח גוף - כדי שנרגיש טוב עם כל החרא שלפעמים אנחנו מכניסים לגוף ועדיין נראה סבבה. |
|
![]() |
![]() |