|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ארוחת בוקר 7:30
קורנפלקס רגיל תלמה עם חלב 10:00 בננה\תפוח 12:00 2 פרוסות פסטרמה + 2 פרוסות לחם קל + כף חומוס 15:00 כוס אורז\פתיתים\ספגטי\פירה 1 מלפפון 150 גרם חזה עוף מבושל 18:30 (חצי שעה לפני אימון) בננה 8:40-21:00 בננה\2 תמרים גביע קוטג וחצי קופסא טונה אם אין חדר כושר אז: 2 פרוסות לחם קל+חביתה+כף גבינה+מלפפון bmr 1532 גובה 1.67 משקל 53.7 סה"כ קלוריות 1245 סה"כ חלבון 127.7 סה"כ פחמימות 108 מה אתם אומרים??? אני חושב שחסר חלבון ויש עודף פחמימות? מה אתם אומרים? איפה להוריד ? להוסיף? כל עצה מתקבלת בברכה:] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() מה הנתונים שלך ?
אחרת לא ניתן לדעת כמה אתה צריך
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() גובה 1.65
משקל 53.7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() סליחה על ההקפצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה צריך חיטוב ??
אתה 53 שוקל על מטר 65 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() כי יש קצת שומן אוליי....אני יודע שאני לא מפוצץ מאסההה כי התחלתי להתאמן לא לפני הרבה זמן אחרי חודש אוגוסט אני ישתגע על מאסה. ואז חיטוב רציני..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() לפי דעתי אתה תיראה על הנים אם תעשה חיטוב
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אז מה אתה אומר? שיהיה סתם שומן בבטן עכשיו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה רב הדיאטות נכשלות:
שני סיבות עקריות. 1. מבוצעות דיאטות בעלות ערך קלורי נמוך מאד של אף 1000 - 1200 קלוריות. הבעיתיות כאן פשוטה, בדיאטה קיצונית שכזו חילוף החומרים נהרס מהר מאד(הקצב יורד) על כן ברגע שנפסיק את הקיצוניות של 1000 קלוריות ביום נשמין מייד הכל חזרה ואף יותר. 2. בדיאטה קיצונית איבוד השריר יהיה מהיר מאד. ברגע שלגוף אין מספיק אנרגייה הוא יתחיל לפרק רקמת שריר(חלבון), הרי כל גרם שווה ל4 קלוריות ומכאן הוא ישיג את האנרגיה. זהו כמובן מצב לא רצוי, אנו רוצים ירידה באחוזי שומן ולא באחוזי שריר. בממוצע ההמלצה הרווחת לגבר היא לא לרדת מ1700 קלוריות ליום ולאשה 1200 קלוריות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מזיין ת'מוח זה מה שכתוב במאמר אתה יודע יותר מאנשי מקצוע יאאלה לך לך הביתה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אנשים אולי במקום לריב תענו על השאלה?
|
![]() |
![]() |