|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נכון פתחת את הדיון רק כדי לכתוב "יופי עכשיו ישארו רק שחיפים"?
![]() |
#3 | ||
|
![]() ציטוט:
נירא לך אכפת לי מהקרנפים? ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
.................................................. .......................................!!!
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() ישך רשיון צייד?
בן כמה אתה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני חשבתי שכל מי שיש לו שרירים הולך למות או משו
![]() |
#7 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציידים בני פרוצות.
שימותו מאיידס. למה הורגים יצור כזה מסוכן ויפה? בשביל כסף ובשביל הגללים שלו?
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
החרא שלהם כשהוא טריא לרפואה... ועל הדרך לוקחים תקרן
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא צריך להיות צבוע, על קרנף כן כואב לך ועל תרנגולות ודגים לא? הרי הם יצורים חיים, נושמים, בדיוק כמוך, לא? יש כאלה שציד זה הפרנסה שלהם, אצלי למשל זה בתור תחביב ולא יותר.. למרות שכבר הרבה זמן לא הייתי בציד. כואב, נכון.. אכזרי? נכון.. ככה זה המין האנושי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה קשור?
אני, בתור אחד שגדל על ציד וזה תחביב אצלי אתה ממש טועה פה חביבי... יצא לי לראות עד היום הרבה צבועים, שבוכים על זה שציידים הורגים פרות, קרנפים ועוד כמה חיות שנחשבות בעיניהם למשהו "יקר ערך", אבל הם אוכלים עוף ודגים חופשי, מה הדג והתרנגול שונה מהקרנף ומהפרה? רק בגלל שהם משמשים לאכילה לבני האדם? אז אותו הדבר הציידים יכולים להגיד שזה לפרנסתם, וגם לאכילה במובן מסוים. ככה זה היה מאז ומעולם, תמיד היו ותמיד יהיו ציידים, וכמו שאמרתי למעלה - רובם זה פרנסה בשבילם. הם לא רואים את הדברים אחרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה טועה אחי הקרנפים נכחדים ולבסוף יעלמו אם זה ימשיך ככה .. הדגים לא יעלמו כנ"ל תרנגולות וגם בפורות כי מגדלים אותם בשבי במיוחד לאוכל לא צדים חיות בר לאוכל רק אלו שמגדלים וכולם יש את החישוב כמה להרוג בשנה כמה יוולדו וכו' אבל קרנפים מתרבים לאט מאוד וקצב הריגה שלהם ממש מהיר ... כול ציד אומר מה הז משנה עוד קרנף עוד אחד מי ישים לב ובסוף יבואו יום אחד ולא ישאר להם שם כלום
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין בכלל מה להשוות בין תרנגולות ,פרות לקרנפים. במקומך הייתי מפסיק לצוד אתה הורג דבר חי רק בשביל הנעה תחשוב שמישהו אחר היה נהנה כמוך אבל הייתם מתחלפים, ציד בשביל הנעה זה לא עיסוק של גברים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ראשית, אני חייב לציין שלא הייתי בציד הרבה זמן מאותה סיבה שזה גם לא הנאה, כי בדיוק כמו שאמרת... לפעמים למטרות מסוימות כמו שהיינו עוזרים מדי פעם לשמורות הטבע לצוד חזירים שנגועים במחלה מתפשטת.
אני ובן דוד שלי עברנו מקרה לא נעים... הוא ירה בארנבת, ושמענו אותה מייללת וגוססת וזה כ"כ כאב על הלב... מאז כל החשק ירד ואין בזה יותר "הנאה" כפי שאתה קורא לזה. בד"כ היינו צדים רק דורבנים חזירים וחוגלות.. או שהיינו צדים עם שמורות הטבע, יצור שהיה נגוע במחלה. הרבה מהציידים עושים זאת כהנאה, עם זה אני מסכים.. אבל יש כאלה שזה משמש להם כאכילה וגם כהנאה במובן מסוים, הם אוכלים את מה שהם צדים בדיוק כמו שאתה אוכל את הדג או את העוף שלך בבית. לגבי החיות, אם השאלה תלויה בסכנת הכחדה אז תרשה לי לומר לך שבשום מצב ובשום אופן בעולם בחיים השמורות וכל הארגונים למיניהם יאפשרו לציידים לצוד חיות שניתנות בסיכון הכחדה. אז אתה יכול לשכוח מזה, יש את האזורים שמותרים לציידים ולא יותר מזה. |
![]() |
![]() |