|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חודש אחד, 3 ניסיונות התאבדות וחייל אחד שהלך רחוק יותר וירה לעצמו ברגל.
יש לי די הרבה חברים שמשרתים בכפיר, חלקם מרוצים אבל הרוב שבוזים. במיוחד בפלוגת "חרוב" ששם המשמעת חולנית. פגשתי כ"כ אבל כ"כ הרבה פליטים מכפיר בבסיס שלי שזה לא להאמין, אני באמת מקווה שמשהו ישתנה שם.. אנשים באים עם מוטיבציה בשמיים ומורידים להם אותה בבום. אני לא אומר שצריך להתייחס אליהם בכפפות משי, אבל עובדה שבגולני\גבעתי אחוז המקרים הללו הוא נמוך הרבה יותר [אני יודע, לא משאר]. דעתכם? הנה הכתבה ממעריב: http://img159.imageshack.us/img159/2605/scan0011fg8.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() וואלה שיעשו כתבה על מאבטחי מתקנים, כל פעם מישו מתאבד שם
אחרי 8 שעות שמירה יומית נירא לי הם מסתכלים על אבן רואים את בן לאדן
![]() |
#3 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אבל זה מטורף לשמור 4 שעות בבוקר ו4 בערב או 5 לא זוכר הייתי משתגע
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עשה ג'סטה אחי תקטין את החתימה שלך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() יש חטיבת כפיר ויש גדוד חרוב.מאחד שהיה שם וראה דבר אחד או שניים,לגדוד הזה יש סטדנדרטים שלא מביישים אף יחידה מובחרת בצה"ל.הבעיה היא הפער בין איך שהגדודים מוצגים לבין העבודה בפועל.אם תלך לכל מלש"ב או טירון הוא יגיד לך שאין על סיירות,אבל זה עד שמגיעים לגזרות,ואז רואים (וחווים) את הטחינה המוטרפת היומ-יומית.בפועל המשמעת בטירונות קשה כל-כך,שכבר בבסיסי הטירונים יש מגמת עריקה ו"נטיות אובדניות".
תאמין לי אני יכול עוד לכתוב לך פה ספרים על גדוד חרוב וחבריו.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כפיר זאת חטיבה שיש לה יעוד בפעילות שוטפת בגזרות מסוימות, לוקחים פלוגה ושמים אותה באותה גזרה 3 שנים. בשאר יחידות החי"ר זה לא קיים, אמנם טוחנים שטחים, אבל לפחות מחליפים גזרות, מחליפים פעילויות. אצלנו אחרי חודשיים בגזרה מסויימת היינו מאבדים את השפיות (וברוב הגזרות היינו בממוצע חודשיים), אז אני לא יכול לתאר לעצמי מה זה להיות 3 שנים באותו מקום. זאת הבעיה בעיקרון של החטיבה הזאת, השגרה היומיומית וחוסר הגיוון בפעילות בשטחים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שיש קשר בין מה שאמרת לבין זה שגדוד חרוב היה פעם סיירת בצנחנים(בן דוד שלי היה שם עד לפני 3-4 שנים)
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה..
כפירנית לשעבר ,לביא כבוד המסייעת(הייתי חייב)... עכשיו ככה התירונות היא משהו נוראה..מתוך 4 חודשיים של תירונות איזה 3-3 וחצי נטו שטח ,אני יודע שבשאר היחידות (נחל,גבעתי וכו'...) פלוס מינוס אותו חרא,גם האימון מתקדם ככה. הדסצפלינה שם ממש נוראית,תלוי איפה אצלנו בלביא אז הייתה משמעת נוראה ,כל היום קידורים למוות 6 שעות שינה וכל לילה עוד שמירות של חצי שעה+..ועוד....... בשאר הגדודים זה גם ככה ,תלוי איזה מפקדים והכל תלוי במ"מ מה שהולך שם. למה אנשים שבוזים שם ,אני הייתי שובז מת אבל עדיין משכתי ,שבוזים בגלל שרוב מה שבוחרים שם בדיוק שמים למקום אחר,שוב דוגמא מי לביא ,הרוב שהיו איתי שם חברים הרוב הכמעט מוחלט לא רצו לביא ,רצו חרוב או דוכיפת. עוד דבר האקצעות ממש על הפנים ,בגלל שהחטיבה חדשה אין כסף,לעומת התנאים של צנחנים(שאין בכלל מה לדבר הם חיים כמו מלכים) או גבעתי גולני.תנאים חרא ,אין מה לעשות . בקשר לגזרות כן זה קשה מחליפים לרוב כל חצי שנה .לפעמים פעם בשנה כן זה מאוד מתיש וקשה . לעומת גבעתי שכל כמה חודשים מחליפים זה הרבה יותר מעניין ופחות מתיש מנטאלית . בקיצור אני יכול עוד הרבה לספר ... אני מאמין שאחי הלוחמים יודעים מה זה...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא כנראה במח"ט - קשה להאמין שהוא הוסמך לקצונה מלכתחילה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
כללי:: Volcom - get your style
|
![]() בוא אני יספר לך מה קרה לי בבית ספר :
ילד שאף גז-מציתים,נחנק ומת. ובמקרה הוא חבר שלי. לאחר מכן,ילדה נדרסה ברחוב שמול הבית של זה ששאף גז-מציתים ומתה. ואז,ילד רץ נתקע עם הראש בידית הדלת ונפטר (אני לא יפרט איך,למרות שזה נשמע מוזר). ואז ילד נדרס אבל למזלו לא קרה פגע דרסטי. מה אתה אומר על זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מהההההההההההההההההה אתההההההההה רוצההההההה מהחייםםםםםםםםם שלייייייייי ושל כל הפורום מההההההההההההההההההההה?!!??!?!?!?!??! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |