|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חברה זה נכון שתאומיים זה חלק ממש גנטי, ואי אפשר ממש להגדיל אותו?
תודה לעוזרים{: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן אי אפשר להגדיל אותו..
![]() סתם אחי,בטח שאפשר להגדיל אותו,אבל זה שריר שמאוד קשה לבנות לו מסה מכובדת,יש אפילו בדיבילדרים מקצועיים שמסנטלים אותו בשביל שיהיה בפרופורציות עם הגוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מלא ספורטאים עוןשים ניתוח להשתלת סיליקון בתאומים רק שתבין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 2 אופציות
תאומים קטנים או גדולים אם נולדת עם תאומים קטנים ככה לרוב הם ישארו זה שריר שקשה מאוד להגדיל את המסה בו
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() המממ
תעלה במשקל..... או שתעשה משקל כבד + ווליום מאוד גבוה + תדירות גבוה
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש בזה הרבא גנטיקה אבל כמובן שאפשר להגדיל אותם בתאומים אני עושה איזה 20 קילו יותר מימה שאני עושה סקוואט
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() משום מה שמתי לב, שלאנשים שהיו מלאים בילדותם, ורזו בגיל ההתבגרות - יש תאומים ממש מצויינים.
אלו שהיו רזים בילדותם - יש להם ממש עיגול מעפן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כל החיים ההיתי רזה וקטן ותאומים אצלי זה השרירי הכי חזק והכי גדול ויפה
![]() |
![]() |
#9 | |