|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא מזמן ראיתי את הסרט Swordfish - שם קוד: דג חרב
הרעיון מאחורי הסרט וכל המניעים לדברים זה בעצם להגן על החירות של אמריקה בכל מחיר בקיצור - להילחם בטרור עם טרור סטנלי (הדמות הראשית) שואל את ג'ון טרבולטה באחת הסצינות "עם מי אני אנחנו במלחמה" והוא עונה לו "כל מי שמאיים על החירות של אמריקה - מדינות טרור" "הם מפוצצים כנסייה - אנחנו מפוצצים 10 הם חוטפים מטוס - אנחנו מורידים שדה תעופה הם מוציאים להורג תייר אמריקאי - אנחנו מפוצצים עיר שלמה בנשק גרעיני" מה דעתכם על הרעיון הזה? לדעתי יש משהו במה שהוא אומר, אבל מצד שני זה יכול להביא למלחמה שפשוט לא נגמרת" ואני מדבר על טרור בכלל לא רק בארצות הברית או בישראל הנה כמה סצינות שיעזרו לכם להבין את הרעיון של הסרט: http://youtube.com/watch?v=bxcaF7hPvpY&feature=related דרך אגב מה שדי אירוני שהסרט יצא כמה ימים לפני ה-11 בספטמבר תביעו דעות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא מציאותי, ארגון טרור חי בתוך עם מסויים
למשל ניקח את החמאס שהוא ארגון טרור ויורה עלינו קסאמים, אם תירה עכשיו טילים על עזה, אתה פוגע בארגון טרור? אתה פוגע באזרחים חפים מפשע... "הם חוטפים מטוס - אנחנו מורידים שדה תעופה" איזה שדה תעופה תוריד? ארגון טרור זה לא מדינה, זה ארגון טרור.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() האמת שזה יעבוד. לא מוסרי, אבל יעבוד.
אתם צריכים להבין שהאוכלוסיה האזרחית נותנת רוח גבית לארגוני הטרור, וכשהם ינדו את הילדים שלהם, אם הם ילכו לארגוני הטרור, ולא יתנו להם להיכנס לבית וכ'ו וכ'ו, זה יחליש את ההיקף.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אף פעם אל תתווכח עם אידיוט כי הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך בגלל ניסיון
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מוטי אל תעלב אבל.... אתה הפכת עכשיו לאמריקאי ממוצע!!! כן, עכשיו אתה נהייתה דפ*ק כמוהם שלוקחים השראות מפנטזיות של סרטים... כמו ילד קטן אתה.
"טייסון הכי חזק" "לא נכון ראיתי את הסרט בטמן ולטייסון אין שום סיכויי נגדו". ובעיניין טרור נגד טרור... יותר טוב כבר לשלוח כמה טילים ונגמר העסק.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() בגלל זה זה רק סרט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברור שזה רק סרט! אמרתי איפשהו בואו נקים ארגון בהשראת הסרט ונבצע את הרעיון הזה? זה ברור שבחיים לא יהיה דבר כזה, אני מדבר מבחינה תאורטית וזה ברור מאליו שאף מדינה לא תעשה דבר כזה, ואין איזה ארגון מתחרתי שיכול לממן בכלל את הדברים האלה מה כולכם קפצתם?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שצריך לעשות בעזה.
ככה הבעיה תיפטר. -סוף דיון.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה הרעיון היחיד האפשרי
הרי כל עזה מחונכים שיהודים זה דבר רע וצריך להשמיד אותם.אם חינכו אותם לזה מגיל 0 והם עכשיו בני 20 הם ירצו להשמיד.הדרך היחידה לתקן זאת זה השמדה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() רעיון לא טוב ואפילו גרוע !
אל לנו לשכוח שהלגיטימציה שלנו בעולם הגדול עומדת בספק ! העבודה הכי קשה כיום במדינת ישראל היא לייצג אותנו בעולם אי אפשר להסביר מזה לחיות תחת איום הטרור למישהו שחיי בלונדון ושותה כוס תה עם מילק בהפסקה ! יש עקרון מאד נחמד בזרימת החיים , פילוסופיה כזאת ! ציטוט:
ולדעת איך לנצל את כל הטרור שלהם לטובתנו , ואפשר בטוח אפשר .. לכל דבר בחיים יש פתרון אין משהו סופי זה נשמע פלצני ,אבל אלה הם חוקי היקום ! צריך להקים מועצה או וועדה של אנשים שמומחים בכל האספקטים של הטרור ... ולנסות להוציא לטרור את החשק מעצמו ! לצאת נגד טרור בטרור הופך אותך במוצהר לטרוריסט ! והנורמות האלה מחלחלות מהר מאד לכל הדרגים לא מספיק מה שקרה לנו בשטחים שהחיילים הפכו לחיות אדם ! ומרביצים לילדים סתם , ולזקנים .. (ואני לא שמאלני , לכל אלה שאוהבים לצאת במשפטים מפוצצים ) אני מסתמך על עובדות , קחו לדוגמא את כפיר "אריות" סוו קולד תראו אותם הפכו לפרא אדם , מכיר אנשים אישית שסיימו שירות בשטחים וחזרו הביתה , ולקחו אליהם את הנורמות מהשטחים זה נורא ! אז תאר לך מה יקרה כשהממשל במוצהר יתנהג ככה ? אתה יודע לאיזה מדינה נהפוך ? בידיוק לאותה מדינה שהשמידה אותנו ! ושרפה אותנו כמו בולי עץ ! ועשתה מאיתנו סבונים ! לזה אתה שואף ? לכן ! אנחנו צריכים לתת להם בהפוכה שהיו בשוק לנצל את כל המאמצים שלהם לרעתם ! איך עושים את זה ? אני לא הכתובת יש מספיק גאונים בעולם אני בקושי בגרות עושה ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ישראל לא מעוניינת בפרופגנדה, מה לעשות מדינת בננות שלא אכפט לה מעצמה (יענו רק להרוויח יותר ולהסתלק לאמריקה אם משהו יקרה חס ושלום). החיילים שלנו זה החיילים "סלחניים" - כל מה שאתה רואה זה פשוט כי התקשורת שלנו שמאלנית רצח + התקשורת העולמית שהיא פרו טרוריסטית ואיסלמית (הייתה כתבה בידיעות 24 שעות אתמול על ה- BBC איך שהיו שמה שידורים פרו איסלמיים שלפיהם יש להשמיד אותנו וכו"...). תאמין לי שכל זה קורה רק בגלל שלמדינה שלנו אין פרופגנדה, אין תקשורת פרו מדינית. סתכל תערבים (יענו אני לא יוצא על ערביי ישראל) בתקשורת שלהם הם תמיד צודקים, ישראל היא תמיד חר* ועוד... למה שאצלנו לא יהיו ערוצים שאנחנו תמיד צודקים וקצט ימניים יותר?
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() טרור זה עדון בוש !
וכנראה גם 11 בספטמבר זה בוש ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() התקשורת היא המציא יעיל ביותר !
תקשורת פנים : קודם כל בוא נודא שאין לנו תקשורת חופשית יש אנשים שמושכים בחוטים ! כל הבעלים הם תאגידנים עם אינטרסים שברגע שהם לא עושים רעש נחתמת להם עוד עסקה ולכן צריך לפרק את כל הבולשיט הזה ! אשכנזים שמאלנים ומנותקים מהעם ! כן וצריך להגיד את זה ! יש כאן קרטל ! של אינטרסנטים שקשורים אחד בשני והוא מכיר את זה וזה מכיר את ההוא וככה נוצרת לה מדינה מושחטת החל מהתקשורת שמרמה אותנו ולא מציגה את התמונה מלאה ! ויש מלא דוגמאות (אם תרצו אני יתן) תקשורת חוץ: נכון אנחנו לא יכולים לחסום מה שיוצא מהארץ אנחנו לא קובה או סין ! ולכן אנחנו צריכים להזרים כוח אדם ולצמד אל הכתבים האלה מהרשתות הגדולות ולתת להם קייסים ! להעסיק אותם בדברים טובים לנו ולא לחכות שהגייס החמישי יספק להם כותרות למי שמבין קצת בתקשורת המונים יודע שהכל סובב סביב כסף וכסף זה רייטינג , ורייטינג זה סיפור טוב ! ולכן צריך לעשות משהו !
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לא נכון. לפני 40 שנה היו אומרים שזה הכרזת מלחמה ולא טרור (נגיד הדוגמא של קטיושים/ קאסמים) כי שמה זה תחת החסות של שלטון (חמאס) כלומר זה לא ארגון מחתרת כמו אל- קיידה אלא זה ארגון העומד בראשות מדינה (טוב זה לא ממש מדינה) לכן זה כבר לא טרור.