|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא , עוד לא מדובר על סייקלים תירגעו
![]() מצאתי אצלי בבית : Creatine monohydrate AdEnergy Stack - 30 Serves משקה איזוטוני - Revenge BCAA HMB אלה כל מיני חומרים שמצאתי אצלי בבית מתקופות שעברו... למישהו יש רעיון איך לשלב לתוצאות מקסימליות? חשבתי על כל מיני רעיונות אבל אני רוצה לשמוע עוד דעות. אשמח לכל תגובה לעניין , תודה מראש. נ.ב - באותה הזדמנות - חג שמח ואנאבולי לכולם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() מה יש לחשוב כבר?
תדחוף מהכל הרבה לפני האימון והרבה אחרי האימון ותתחיל לגדול! בהצלחה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח דבר ראשון תבדוק שלא פג התוקף אחי למה תוספים שעבר להם התוקף = בעעע
דבר שני אני אישית לא הייתי מערבב ביחד באותו פרק זמן קריאטין מונו עם אד אנרגי כי בגדול אד אנרגי זה פורמולה של קריאטין אבל חוץ מזה אתה יכול לדחוף הכול מיחד קצת מזה וקצת מזה שום דבר פה לא סותר אחד את השני
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתחיל עם הקריאטין הטהור, אחר כך שיגמר, תעשה מנוחה קטנה ותלך לפורמולה, חבל להתחיל עם פורמולה ואז לעבוד לקריאטין טהור. במיוחד שהאד אנרגי מטורףףףף מוצר מעולה. משקה איזוטוני זה במילים אחרות משקה פחמימות, אפשר לשתות במהלך האימון (בעיקר לאירובי) אפשר גם אחרי - לא קריטי התוסף הזה נחמד לא יותר. BCAA - אחח, חומצות אמינו, כל מילה מיותרת (: אם לא תמצא שימוש בזה אני ישמח לקבל את המוצר (: חח.. HMB - בכמוסות יש לך? כזה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...earchParam=HMB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן... עצתו של מאור זרדז זה לקחת מונוהיידרט + משקה איזוטוני + hmb פעמיים + BCAA פעמיים = שעה לפני אימון תחילת האימון לקחת עוד hmb פעמיים + BCAA פעמיים אחרי האימון לקחת גיינר עם קריאטין מונוהיידרט וזהו... עכשיו אני רוצה להכניס את האד אנרג'י לעסק , אולי לפני האימון לקחת במקום מונוהיידרט אנרג'י סטאק? ולאחר האימון קריאטין רגיל... או הפוך? ולפני השינה לקחת HMB פעמיים , לא צריך לקחת גם שעה לפני האימון וגם בתחילתו...זו דעתי. דעתכם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן לך על האנרג'י לפני אימון, בתקווה שהוא יתן לך יותר כוח מהרגיל
אחרי אימון אני אישית לא לוקח קריאטין, אבל אם אתב רוצה לך על 5ג' מונו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() את הbcaa תשמור לחיטוב.
את המשקה איזותוני תיקח במהלך האימון. בין הקריאטין הנקי לפורמולה אין הבדל זה לא משנה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |