|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() טוב נרשמתי לחדר כושר לפני חודש ועכשיו אני מתאמן לפני תוכנית FBW מהאתר 3 פעמים בשבוע..(בן 15)
עכשיו עשיתי ניסיון לבנות לעצמי תוכנית AB ולא יודע איך זה הלך ![]() תנו בתגובות- A חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 10X3 לחיצת חזה במשקולות בזווית 30 מעלות 12X3 פלייס 10X3 כתפיים- לחיצת כתפיים במשקולות 10X3 הרחקת זרועות לצדדים במשקולות בעמידה 10X3 יד אחורית- לחיצה צרפתית 8X3 יד יד התרגיל שמרימים משקולת מעל הראש 10X3(לא יודע מה השם של התרגיל) B גב- פולי עליון 8X3 חתירה כנגד פולי תחתון 10X3 חתירה ביד אחת בהטיית גב 10X3 יד קדמית- כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט W 8X3 כפיפות מרפקים בישיבה משקולות יד יד 10X3 רגליים- סקוואט בסמית' משין 8X3(הדבר היחידי שאפשר לעשות אצלי מחדר כושר חוץ מפשיטות/כפיפות ברכיים) כפיפות ברכיים 12X3 פשיטות ברכיים 8X3 בטן- פעמיים בשבוע 2 תרגילים שונים 3 סטים כל תרגיל עד 15 חזרות לשלב אירובי 2-3 פעמים בשבוע כל פעם 35 דקות. חלוקה xABxABx מה לשפר?בטוח שיש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה המטרה שלך, חיטוב או מסה? מה הנתונים? התוכנית נראית סבבה , אבל אפשר לתקן בה כמה דברים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מסה
נתונים גובה 182-3(לא יודע באמצע חח) משקל 68 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בגדול נראה סבבה..
אבל תוסיף בחלקים הגדולים עוד סטים.. חלקים גדולים=חזה,גב ורגליים חלקים קטנים=כל השאר.. תעשה שיצא לך על חלק גדול 12 סטים ולחלק קטן 9 סטים וזה יראה פצצה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה יוצא שבחזה,גב,רגליים אני צריך להעלות הכל ל4 סטים ולחלקים הקטנים להוסיף עוד תרגיל.. זה לא יותר מידי כבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אירובי תעשה אחרי אימון.
החלוקה של האימונים לא מוצאת חן בעייני.. מכיוון שזה יותר מדי תרגילים וזה יכול ליצור עומס.. תעשה AxBxAxB זה בהרבה יותר טוב מכיוון שיקח לך לפחות 5 שעות במכון כדי לגמור את ההרימת תרגילים הזאת.. ותהיה פחות מוטש, ותאמין לי אתה רק תרוויח מזה מה המטרה שלך? מסה/חיטוב? בסה"כ אחלה תוכנית |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וככה זה נראה לי מסתדר הכי טוב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני הייתי עובד AB שכל אימון איזה שעה-שעה וחצי יומיים ברצף, יום מנוחה ושוב פעם יומיים ברצף לא היה עצים מדי ועבד מעולה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מיום שני אני מתחיל את התוכנית הזו...(עם השיפורים של הוספת סטים) A חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 10X4 לחיצת חזה במשקולות בזווית 30 מעלות 12X3 פלייס 10X3 כתפיים- לחיצת כתפיים במשקולות 10X4 הרחקת זרועות לצדדים במשקולות בעמידה 10X3 יד אחורית- לחיצה צרפתית 8X3 יד יד התרגיל שמרימים משקולת מעל הראש 10X3(לא יודע מה השם של התרגיל) B גב- פולי עליון 8X4 חתירה כנגד פולי תחתון 10X3 חתירה ביד אחת בהטיית גב 10X3 יד קדמית- כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט W 8X3 כפיפות מרפקים בישיבה משקולות יד יד 10X3 רגליים- סקוואט בסמית' משין 8X4(הדבר היחידי שאפשר לעשות אצלי מחדר כושר חוץ מפשיטות/כפיפות ברכיים) כפיפות ברכיים 12X3 פשיטות ברכיים 8X3 בטן- פעמיים בשבוע 2 תרגילים שונים 3 סטים כל תרגיל עד 15 חזרות לשלב אירובי 2-3 פעמים בשבוע כל פעם 35 דקות. חלוקה xABxABx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה יופי תוסיף עוד סט בלחיצת כתפיים ועוד סט בסקוואט פולי עליון ולחיצה במוט ותגוון בטווחי חזרות בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אתם צודקים, לפי דעתי אם אתה רק התחלת להיתאמן תעשה Full Body Work, תהיה בקיע בתוכנית חודשיים- חודש וחצי ואז תעבור ל ab לפי דעתי זה יהיה קשה לך ועדיף שקודם שתתחיל עם fbw זה יהיה מצויין בשבילך אני ניסיתי לעזור לך עם התוכנית של ab אבל תאכלס עדיף לך להתחיל עם fbw.. אם אתה מתעקש אז תעשה ab למרות שלא מומלץ לכאלה שנמצאים קצת במכוון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |