|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בתי שלום,
אני כותבת לך מספר מילים כדי שתדעי שאני כותבת. אז, אם תקבלי את המכתב הזה, זה יהיה סימן שהוא הגיע אלייך. אם לא תקבלי אותו, תודיעי לי על מנת שאוכל לשלוח לך אותו שוב. אני כותבת לך לאט כי אני יודעת שאת לא קוראת מהר. לאחרונה, אבא שלך קרא מחקר המצביע על כך שרוב התאונות קוראות קילומטרים בודדים מהבית, זאת הסיבה שהחלטנו לעבור דירה. הבית מדהים, יש בו מכונת כביסה אבל אני לא יודעת אם היא פועלת. אתמול שמתי בה כביסה, משכתי בחוט שמעליה וכל הכביסה נעלמה ! אני מחפשת את המדריך למשתמש ! מזג האוויר מאוד נחמד פה, שבוע שעבר ירד גשם רק פעמיים, פעם ראשונה במשך 3 ימים ופעם השנייה 4 ימים. בקשר למעיל שחיפשת, דוד שלך משה אמר לי שאם אני שולחת לך אותו עם הכפתורים זה יעלה הרבה כסף בגלל שהם כבדים, אז תלשתי אותם ושמתי לך אותם באחד הכיסים. אבא שלך מצא עבודה, יש מתחתיו בערך 500 איש. הוא מכסח את הדשא בבית הקברות. אחותך ליאורה שזה עתה התחתנה מצפה לאירוע משמח. אנחנו עדיין לא יודעים את המין על כן לא אוכל לומר לך אם תהיי דוד או דודה. אם יהיה לה בת היא מתכוונת לקרוא לה בשמי. זה מוזר לקרוא לילדה : אמא. אחיך צביקה נקלע לבעיה גדולה. הוא נעל את האוטו עם המפתחות בפנים. הוא נאלץ לחזור הביתה ברגל כדי להביא את הצרור מפתחות השני על מנת לחלץ אותנו מהרכב. אם בהזדמנות את פוגשת את בת דודתך אילנה, תמסרי לה דרישת שלום בשמי. אם את לא רואה אותה אז אל תגידי לה כלום. אמא שלך. נב. : הייתי רוצה לשים לך קצת כסף במעטפה אבל כבר סגרתי אותה ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחח מכיר...
זה אחד החזקים חחחחחח שאני קראתי את זה היה כתוב שזה מכתב של בלונדינית חחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחזק אשש
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח גדול
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח נחמד .. D:
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח אתה גם גולש באתר הזה?
יש שם מחשבון מוות ודברים מפגרים כאלה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים.. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום
הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של מאה ועשרים קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, נהרס לי הסלולרי ונותקה לי השיחה שהיתה ממש, אבל ממש חשובה שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג!
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח יפה דובאנו
![]() |
#13 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חח יפה