|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() נתונים : גובה- 169 ס"מ משקל - 96 ק"ג אחוזי שומן - 18 מתחיל חיטוב ביום ראשון לקראת תחרות מר ישראל 08 *התמונה צולמה אתמול
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גב מטורף אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הוא חייה .... ראיתי גם תמונות שלו בפוסט על התחרות הזאת שאור ביטון השתתף איזה ענק הוא.......................................... ..
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() תודה, בעקרון אני כבר החלטתי בעבר שלא אעלה תמונות ממאסה, כיוון שהרושם לא באמת עובר, מי שרואה אותי באימון מבין על מה אני מדבר - אבל אתמול בערב אמרתי פאק איט, נעלה תמונה אחת מה יכול להיות.
גיל הקדים לי את החיטוב ליום ראשון הקרוב במקום ליום ראשון הבא, ככה שזה יהיה סוף שבוע של פורענות - ואחר כך אני מתכוון לחטב עד שיראו ורידים על השיניים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מטורף רק צריך להרביץ לבחור שצילם אותך..כי הוא לא יודע לצלם..
וגם בקשר לפריסה לא עשית את הפוזה הזאת טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
כן אה? אבל הבחור זה אלכס, אני לא בטוח שאפשר להרביץ לו בקלות (אלא אם קוראים לך לוליק...)
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() מחכים לראות אותך בשיא החיטוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ועל זה נאמר - פרס כנפיים ועף לו.
גב מצויין.
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() לאטיסמוס דק במיוחד
האמת קשה להאמין שזה 96 קילו אבל אם אתה אומר תתחיל להזריק כבר למה ככה לא תגיע לשום מקום אולי ל70 קילו וזהו בתחרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אני אהייה סביב ה 80 יבש בתחרות, לפי כל תחזית, על הגובה שלי זה משקל מעולה. אגב התגובה שלך מריחה מפרובוקציה וחבל. אני לא אגרר לויכוחים פה, תהייה בריא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
שום פרובוקציה,זה מה שאני חושב איך 80 קילו יבש? יש לך 18 אחוז שומן ועוד נוזלים שהם ירדו הרבה בהתחלה ככה ש16 קילו זה כלום לעומת מה שצריך לרדת אחי בהצלחה אבל בכל מקרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
חבל שלא ראית אותי במציאות גבר, אנשים שמבינים דבר או שניים מעריכים אותי במעל מאה קילו, כבר הסברתי שהרושם לא עובר בתמונות. אני כן חושב שאחרי שאוריד כ 18 קילו אהייה יבש תופת, ואז כמה ימים של העמסה מאסיבית לפאמפ - והתוצאה הסופית תהייה באזור ה 80. בכל אופן, אתה תראה אותי על הבמה. אגב, לגבי עניין הסטרואידים, תשים לב שזה נושא שלא הבעתי עמדה לגביו בפורום לכאן או לכאן. בוא נשאיר את זה ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() איזה לאטיסימוס דק?
אגב זאת לא תמונה בפוזה הזאת שאפשר לראות את העובי אלא את הרוחב, לכן ההערה של לאטיסימוס דק לא במקום. הלאטיסימוס רחב כמו תמיד אצל ניגרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אגב, לגבי עניין הסטרואידים, תשים לב שזה נושא שלא הבעתי עמדה לגביו בפורום לכאן או לכאן. בוא נשאיר את זה ככה. [/quote]
קודם כל שאפו על המראה אבל מעל הכל על הגישה והמחוייבות שלך לנושא! דבר שני רציתי לשאול, אני קבעתי פגישה ראשונה מתוך רצף של 6 פגישות עם גיל גרנות בעוד כשבועיים. אני יודע שהוא מתנגד לעניין הסטרואידים אבל בד בבד מאמין שעדיף שמישהו מקצועי יתן הסבר והנחייה מאשר שימוש עצמי ללא ידע קודם. השאלה שלי אם אני יעלה את הנושא האם הוא יסכים לעזור לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אחוזי שומן לא כוללים נוזלים נוזלים זה חלק שונה משומן הם יורדים בטיל בניגוד לשומן חוץ מזה אילו רקמות שונות בכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לזה אתה קורא לאטיסימוס דק.. יותר טוב היית אומר שאתה ישן בעמידה! חחח בפוזה הזאת אי אפשר להבחין בעובי של הלאטיסימוס, מה כן רואים זה את הרוחב האדיר! פשוט מצויין! ![]() ולשורה השניה אתה תקבע שזה לא 96 קילו?! איך ולמה? אתה ראית את כל שאר הגוף, ואני יכול להגיד לך שבעזרת הפוזה הזו אפשר להגיד בפה מלא 96 קילו על הבנאדם! ולשורה השלישית שלך, "תתחיל להזריק כבר למה ככה לא תגיע לשום מקום" אתה מדבר על עצמך?! כי הבנאדם כבר הגיע והראה המון הצלחה לעומת זאת אתה אחד שיושב מאחורי המסך ומאונן! חח עזוב עדיף לא להמשיך כאן.. תחשוב בהגיון פעם הבאה.. לפחות תנסה חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום