|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל פעם שאני בא למכון אני רואה כמה ילדים עושים בטן ביחד, כמה חברה יותר גדולים עושים בנצים ולחיצות כתפיים עוד כמה עושים מתח ועבודות כבלים
פעם בחודש אולי אני יראה מישהו נוגע במקל של הסקוואט ופעמיים בחודש מישהו עושה לחיצות רגליים, חוץ מהבנות שעושות 50 חזרות עם 20 קילו כמעט כל פעם שאני בא מה זה? רק חשוב מה שרואים בים? מה קרה לכוח מה קרה ללרצות לדחוף כמה שיותר בסקווטים בדדליפטים? בלחיצות רגליים? אני אוהב יום רגליים והוא לא פחות חשוב לי מכל יום אחר רציתי לדעת עם יש פה עוד אנשים שמרגישים כמוני לגבי אימוני רגליים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() התחלתי לפני שבוע לעשות רגליים אז אני לא רלוונטי :]
אבל בכללי - כן רגליים זה שריר שלפחות בהתחלה פחות חשוב מבחינה אסטתית... עכשיו שנהיה לי קצת פיגור ברגליים לעומת פלג גוף עליון אז אני נותן דגש ועושה פשיטה ולחיצה במכונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() כן,גם אני מרגיש אותו הדבר,אצלי האמת הרגליים זה החלק הכי מפותח וחזק בגוף ושיש לי סקוואט/דד ליפט אני קורע תאימא של הצורה שלי
![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() Bxl יש לך תמונה אולי? יש לנו נתונים זהים חוץ מהאחוז שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן חוץ מזה שאני בן 16 וחצי ואתה בצבא אם אני לא טועה?
והנה יש כן 2 תמונות מלפני שבועיים בערך: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=41491
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() כה.. אני בצבא בן 19.8 אני עכשיו נותן מסה נקייה בתקווה לרדת ל14-13% ולעלות ל72-5 קילו..
דווקא יש לי קוביות טובות רק שאני צריך ללחוץ בשביל שיראו טובות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח מכיר את זה,אני כרגע ממשיך מסה עוד חודש ככה ואז עושה חיטוב קצר של שבועיים שיהיה מיועד בעיקר להורדת נוזלים ולהראות חטוב לכבוד הקיץ ואז נמשיך במסה נקייה עד סוף הקיץ ואז עוד פעם מסה מסה מסה D:
![]() |
#8 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חולה על רגליים...
אימון מטיש.. אחרי האימון אני מרגיש כאילו ריססו לי על הרגליים עם M16 ואז כמובן ליצלוע הבייתה...הדבר הכי כיף שיש חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני בטוח שהוספתי בחודש האחרון לפחות 3 קילו של נוזלים... אין לי מה לעשות חיטוב אבל אני יחכה למסה רצינית ואז יתן בחיטוב מושלם ולא בקטנות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חייל כרגע,אני במקומך הייתי ממשיך מסה רגיל ומנסה לעלות נקי פשוט,לקראת סיום השרות כבר יהיה עלייך מסה מכובדת ואז תעשה חיטוב ותראה 10
![]()
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() שנה שלמה לעשות מסה? הגזמת לא... אני גם לא רוצה להיות גדול, הגוף מטרה זה מייקל לואיס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עוד פעם מייקל לואיס הזה S:
אחי צא מהסרט אני כמעט בטוח (אם אתה כמוני) המסה שלך היא לפחות כמו של מייקל לואיס אם לא יותר הוא שחיף! תבין את זה הוא נראה גדול כי כמובן חיטוב נותן אשלייה של גודל והוא על 6-7 אחוזי שומן וכמובן שמצלמים אותך עם תאורה מלאה על כל הגוף ומוסיפים קצת צלליות לשרירים ולקוביות כל אחד יכול להראות ענק,אני מכיר הרבה אנשים שראו אותו ואמרו שהוא כולה בחור גבוה וחטוב אין לו הרבה מסה הוא לא יותר מהממוצע,מה שאני בא להגיד זה שאין לך מה לשאוף להיות כמו מייקל לואיס עם כל הכבוד אליו אבל הוא כולה בחור חטוב עם טיפה מסה ודוגרי זה מה שצריך בשביל עולם הדוגמנות אבל אם תראה כמו מייקל לואיס ותלך סתם ככה ברחוב (עם חולצה/גופייה) ואף אחד לא יכיר אותך תאמין לי שאף אחד לא יתפלא מהשרירים שלך או מהחזה שלך אתה תראה סך הכל בחור רזה שיש לו קצת שרירים והוא לא ממש שחיף אבל ילדים לא יתחילו לרדוף אחריך ולקרוא לך סופרמן ולבקש ממך שק קמח עד הבית שכח מזה.
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח אני מבין מה אתה אומר אבל המטרה בסהכ זה גב ובטן פצצה וידיים סבבה ( 37 ככה )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() 37 זה הכל?:/
מה השאיפות האלה ינקניק,שאף ל-40 מינימום,טוב אני לא יתערב לך זה שאיפות שלך אבל בכל זאת אני אמרתי את שלי
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מי אמר שלא אוהבים רגליים?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ווואלה The Sun איכזבת.
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תלוי באיזה מכון אתה
אצלי גם דיי נדיר שאתה רואה מישהו עושה דדליפט או סקוואט פעם ב באים כמה חבר'ה גדולים ומרביצים סקוואטים אבל בדר"כ אני רואה רק כמה ילדים קטנים שמתלהבים שהם עושים 100 קילו בלחיצת רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כי הישראלי הממוצע הוא כוסית שכל מה שהוא רוצה זה קוביות. וגם, לא קוביות ברזל כמו בספארטה למשל, אלה רק "ריבועים" דקים על הבטן
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() למה איכזבתי? אני לא שואף לשחיפיות אני שואף לגוף בריא, שרירי ופרופורציונאלי...
היקף של 37-40 נראה מצויין, כרגע אני על 35 והידיים שלי נראות מצויין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל הגובה שלך להראות "שרירי ובריא" לדעתי מתחת להיקף 40 אין הרבה מה לדבר.