|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ישל י 4 קוביות בולטות..אני רוצה שיהיו לי 6...איך אני עבוד שה2 שלמטה יההיו בולטות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גנטיקה דפוקה - אין מה לעשות חוץ להאשים את ההורים
חיטוב - להתחטב עוד יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי קח קוביות קרח ושים בבטן היו אחלה קוביות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים עם נימרוד אתה פשוט הרגת אותי זהו אני בקושי נושם תעזור את המשקולות תעבור לסטאנד-אפ או משהו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה רוצה שקל??? הנה קבלת... אל תדרוך על זה כן??? זה במחשב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה פשוט לא מפסיק עם ההומור הזה הורג אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תכלס קוביות זה 85 90 אחוז זה אחוז שומן יכול להיות לך קוביות פצצה על אחוז שומן גבוה אין שום ספק שלא יראו אותם ובקשר לקוביות התחתונות כמו שאמרו פה זה עניין של גנטיקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() חיטוב חיטוב חיטוב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא נעלבתי אחי סתם חשבתי שאתה מנסה לצחוק וחיפשתי תשובה חח
ואללה תודה אבל שמעו שאני עם חולצה ומצמיד אותה לבטן רואים 6 יפות...אבל בלי חולצה רואים רק 4 גדולות....אני חייב את השישייה חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קוביות זה בעיקר עניין של חיטוב...בד"כ כשאתה באחוז נמוך אז יראו לך את כל ה-6...
אבל יש כמה עניין של גנטיקה...יש כאלה שיש להם פשוט 4 קוביות גדולות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה ככה וזה יותר גנטיקה... אין מה לעשות תתאמן הרבה תעלה מסה ואז תחטב ואם עדיין אין לך אז זה רק גנטיקה... לי יש רק 4 קוביות אבל כל קוביה אלי האנה
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איך עם חולצה רואים 6 ובלי 4?חחחח שמע, תנסה לכווץ תבטן ו"למשוך" תשומן שיהיה כלפי מטה
אם אתה רואה 6, אתה צריך פשווט לחטב לאחוז שיראו את שישתן, אם יש רק ארבע גדולות אז זאת הגנטיקה שלך,תעבוד בטן תחטב אולי זה יעזור אבל אין תרגילים ל"בטן תחתונה" כי אין באמת דבר כזה:s
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כן תתפלא אני יכול לצלם אפילו חחעם החולצה רואים 6...ובלי 4...זה מוזר אפילו את עצמי זה מצחיק....
וחוץ מזה יש תרגילים לבטן תחתונה כשאתה זוכר ומרים רגליים ישרות זה בטן תחתונה.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש אנשים עם גנטיקה כזאת זה נכון..אבל אתה יכול לעבוד על הבטן התחתונה יכול להיות שפשוט הבטן התחתונה שלך חלשה אצלי למשל יש 4 למעלה ועוד 2 למעטה ממש חלשים לא רואים אותם בקושי..אבל אם אני יעבוד על בטן תחתונה יראו אותם..
|
![]() |
![]() |