|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי, אז כן אני דיי חדש בעסק ולכן אני רוצה להתייעץ איתכם או לפחות עם חלקכם שכן מבינים עניין.
בכל אופן התחלתי לפני כמה ימים את התפריט שנתנו באתר : http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=298&Page=2 קניתי את האבקת גיינר של צ'מפיון עקב המלצה בחנות עצמה. כרגע אני שוקל 75 קילו, גובה 1.83 ובערך 20 אחוזי שומן ( אולי קצת פחות, אני לא יודע איך למדוד בדיוק ). המטרה שלי היא להגיע בערך ל-80 עד 85 קילו אבל יחד עם זאת לחטב את השרירים ככה שהמשקל לא ינבע מעצם היותי שמנמן אלא ממסת שריר גבוהה. אני עוקב אחרי התפריט בקביעות, מתאמן יום כן יום לא, צורך את האבקה כמו שצריך ובכלליות, משתדל לעשות הכל BY THE BOOK כמו שאומרים. אשמח לדעת אם יש דברים שאני צריך לדעת \ הצעות \ המלצות ושיפורים. תודה, גל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() WTF?
אתה עושה עליה במאסה כשאתה על 20% שומן? המליצו לך בחנות על גיינר למרות שאתה 20% שומן?? מה הולך פה? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() כן, הוא אמר שאני נחשב רזה ואני אצטרך את הגיינר. תראה, בתכלס אני לא יודע אם זה בדיוק 20, אני פשוט יודע שיש לי טיפה שומנים בבטן...אני לא שמן, ומפרופיל אני אפילו שטוח בבטן, פשוט במקום שריר יש שומן, חוצ'מזה בגוף אני לא שמן.
בכל אופן התפריט הזה שנתתי, הראתי אותו גם לבחור בחנות והוא אמר שזה מה שאני צריך לגודל שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אחי 20% שומן זה שמן.
אני מקווה שאני לא אפגע באף אחד כאן בפורום שהוא על 20% שומן, אבל ברגע שאתה 20% אין מצב שאתה רזה.. אני לא מאמין שאמרו לך לקנות גיינר אם אתה 20% שומן, סביר מאוד מאוד להניח שאתה טועה בהערכה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() צריך חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לפי ההודעות שלו אפשר לראות כי המספר של האחוזי שומן לא ממש משקף את המציאות. יש מצב שהוא רואה טיפה בטן וישר הוא אומר שיש לו 20%. הכי טוב שתעלה תמונה ואז אפשר יהיה להגיד לך +\- כמה אחוזי שומן יש לך. אני לא מאמין שאתה 20% וגם לא מאמין שאתה מעל 15%. אם הציעו לך גיינר אז אין מצב שאתה על אחוזי שומן גבוהים. אלא אם כן מי שהיה בחנות עישן משהו לפני.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() שאלה נוספת, האם יכול להיות קשר בין העייפות שהתחלתי להרגיש במשך היום מאז שהתחלתי את התפריט לתפריט עצמו באמת ? אני מרגיש מען חולשה בגוף ועייפות, רציתי לדעת אם יש קשר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() יש מצב...פשוט אני רואה תמונות של סוסים באתר ורשום 7% שומן, אז הנחתי שלי יש בערך 20 אבל בתכלס אני ממש לא שמן...אני אנסה לצלם היום ולהעלות תמונה כדי שתראו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שיש קשר כלשהו..זה יכול להיות תשישות מהאימונים אתה צריך לישון לפחות 7 שעות [חשוב במיוחד ביום של אימון] וזה יכול להיות עוד הרבה דברים..אבל בעיקרון אתה לא אמור להרגיש חולשה אלא להרגיש חזק אז משהו במה שאתה עושה כנראה לא טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() לא, זה לא מהאימונים. טוב, אני לא יודע, נחכה עוד כמה ימים ונראה. בעיקרון חשוב להזכיר שאת התפריט התחלתי במעבר חד מהתזונה הסטנדרטית שהייתי אוכל לפניה, לא עשיתי את המעבר בהדרגתיות.
|
![]() |
![]() |