|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני עושה בנץ' פרס כבר המון זמן... (מצטבר 3 שנים בערך עם תקופה שהתאמנתי בתיכון...)
נכון לעכשיו אני עומד על 100kg Rm6. אבל יש לי בעיה - אני לא מצליח להוריד את המוט עד הסוף. יותר נכון אני מצליח להוריד, אבל לא מצליח להרים. עד לפני כחודש, הייתי מוריד מעט מאוד את המוט, ולאחר הערה / הארה של חבר - החלטתי להוריד טיפה משקל, להקפיא עליות במשקל עד שאני עושה כמו שצריך. עכשיו הגעתי למצב שאני מוריד את המוט עד רווח של 5-10 ס"מ מהחזה. אבל... היום מישהו שמר עלי והתעקש שאני אוריד עד הסוף ובמרווח של ה5-10 ס"מ האלה, אני לא מצליח כמעט בכלל להרים את המוט, בהבדל מאוד גדול, מרגיש כאילו אני יכול מקסימום 60kg בטווח תנועה הזה. השאלה היא כזאת, האם להוריד עד הסוף זה כ"כ משנה? האם זו בעיה של גמישות או בעיה שפשוט לא עשיתי כמעט אף פעם להוריד עד הסוף? תודה מראש, אופיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני חושב שזה כתוצא מטרייסיפס חלש
בד''כ כשאתה מוריד עד הסוף נוצרת זווית שמכריחה את היד האחורית להשקיע יותר מאמץ לכן תנסה לתת יותר עבודה על האחורית אולי זה ישנה משהו אבל בינתיים תנסה להוריד משקל ולעבוד על טכניקה מלאה
![]() |
#3 |
|
![]() דווקא פחות סביר שמדובר בטרייספס חלש. טרייספס חלש יכול להוות בעיה בסוף השלב הקונצנטרי מעט לפני סגירת מפרק המרפק, בשאר החלקים של הטווח תנועה הטרייספס עובד ביתרון מכני יחסית גדול בגלל המיקום של ההתנגדות ביחס לאמה בנוסף ככל שהכפיפה במרפק גדלה הטרייספס מתארך יותר.
לדעתי לא מדובר בחולשה של שריר ספציפי אלא פשוט מעבודה מתמשכת בטווח תנועה לא מלא החלק הספציפי הזה בטווח תנועה חלש ביחס לשאר טווח התנועה (העברה נמוכה בין טווחי התנועה).
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
כשחשבתי על התנועה פעם שניה בעצם שכאשר המוט בקרבת החזה הטרייסיפס לא מהווה גורם מכריעה .... אתה צריך פשוט לעבוד על טכניקה במשקלים נמוכים אבל תמיד טוב לחזק את הטרייסיפס ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() יכול להיות בעיה במרפק
או שפשוט מאוד תוריד משקל ותראה איך הולך |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי זה כתף קדמית חלשה, וחוסר ביכולת פליאומטרית.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חד משמעית ממה זה נובע? טרייספס חלש או כתף קדמית חלשה?
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אני חושב שהטרייסיפס
משפיע יותר בתנועה מסוג כזה ... אולי גם הדלתא נכללת די הגיוני שזה שילוב של הדלתא ושל האחורית
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני חושב תוריד משקל אם לא ההיתה רגיל להוריד עד הסוף אז זה יהיה לך קשה בפעם אחת עם אותו משקל.
תוריד משרל ותיראה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() איפה שיקוlm...
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי הייתה תבעיה הזאת אני הורדתי את המשקל עד שהייתי מסוגל לבצע את התרגיל כמו שצריך ולאט לאט אותו מקום חלש מתחזק ואתה תחזור למשקלים שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() שיקוlmל'ה?
![]() |
#15 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() טרייספס חלש ממש לא נראה לי, יד אחורית תמיד הייתה לי יחסית חזקה מאוד.
דלתא ... כתפיים... יש מצב. אני אנסה להסביר את זה, אני מרגיש את זה כאילו נמתח ממש כאילו קשה לי להוריד גם ללא קשר ישיר למשקל... השאלה אם יש חסרון להוריד כמעט עד הסוף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יכול להיות שאתה לא מקשה מספיק את הגב (אני לא יודע אם זה קשור)
תנסה בזמן התנועה לכווץ את הגב, זאת אומרת לנסות למחוץ משהו בין הטרפזים שלך. תראה שזה ייתן לך בסיס דחיפה יותר טובה וזה יכול להיות הבעיה.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה מה הסיבה
פשוט תוריד משקלים ותעבוד על תנועה מלאה תוריד הסוף ואל תרים עד הסוף תרים 4\3
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תפוס את המוט קצת יותר רחב ממה שבדרך כלל (הבדל של אגרוף מכל צד). ואז בהדרגה כל שניים שלושה אימונים תפוס אותו יותר ויותר צר, עד שתגיע למקום ההתחלתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() לא כל כך חשוב איזה שריר חלש איצלו ,העיקר הוא שצריך להוריד עד לחזה , לא ?