|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כבר למעלה משנה בחדר כושר.. כבר יותר מחצי שנה עובד עם Ab..
בכל מקרה לפני חודש וחצי בערך שיניתי תאימון ל A: חזה + גב B: יד אחורית + יד קדמית כתפיים הייתי לי פציעה ביד ומאז לא כל כך עשיתי.. אני חושב על לשנות את זה שוב ואני צריך את עצתכם.. וגם אני רוצה לחזור לעשות כתפיים, על איזה מכשירים אתם ממליצים? שהייתי עושה כתפיים הייתי עובד עם משקולות חופשיים הרמת ידיים לשני הצדדים וגם הרמת ידיים קדימה.. יש משהו יותר מומלץ ? - כמה מכשירים הייתם ממליצים לאימון חזה ? (כל מכשיר אני עושה 3 סטים בערך) - כמה מכשירים הייתם ממליצים לאימון גב ? כרגע מה שהתחלתי לעשות בחודשיים האחרונים ביד קדמית אני מתחיל בורג 3 סטים עם 15 ק"ג כל צד(סט בין 10-12 חזרות) אז אני לוקח 12 וחצי ק"ג עושה פטישים 3 סטים כאשר אחרי כל סט עם 12 וחצי אני מנסה לתת עוד 8-10 חזרות עם 6 קילו כל צד.. אחרי זה אני חוזר לבורג או רגיל עם 10 ק"ג סט ואחרי כל סט יורד ל6 ק"ג ונותן עוד 8 חזרות ככה עד שאני לא יכול אני יורד משקל.. ככה אני עושה הרבה סטים עם זמני מנוחה דיי גדולים.. השאלה היא האם עדיף לרדת במשקל ולעשות זמני מנוחה של 45 שניות.. זה יגרום לירידה משמעותית במשקל.. היום ניסיתי ואחרי 3 סטים ירדתי ל10 ק"ג עם זמן מנוחה של 45 שניות .. השאלה אם זה עובד יותר טוב ככה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() קודם כל אני לא ממליץ על החלוקה הזאת באימון Ab אני יסביר:
כאשר אתה עובד אימון Ab אתה עושה נגיד חזה וגב יום ראשון ויום שני יד אחורית יד קידמית אז מה יוצא מזה שגם באימון A וגם באימון B אתה מפעיל את אותם שרירים כי שאתה מפעיל חזה אתה מפעיל גם יד אחורית וגב אתה גם מפעיל יד קידמית אז בקיצור לכתפיים אני ממליץ גם לשלב את ההרמות קדימה גם לצדדים וגם מילטרי פרס
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הגירוי שהוא מפעיל בגב וחזה על טרייפיס ובייפיס זה גירוי מינמלי,וזה בכלל לא יפריע לו לעשות אימון למחרת של יידים. ובכתפיים תעשה,מילטרי פרס/לחיצת כתפיים,והנפת יידים לצדדים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכלל בכלל בכלל לא זיוני שכל זה לא משנה כמה לחץ יש על החזה והגב הם צריכים זמן מנוחה מסויים ואתה הורס את זמן המנוחה שלהם תישתכל בכל התוכניות שאנשים שמבינים הכינו ותיראה
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() ניסיתי השבוע לעושת חזה + יד קדמית וביד קדמית ממש נקרעתי הורדתי הרבה במשקלים לא היה לי כוח אחרי החזה..
אז על איזה חלוקה אתם ממליצים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
הגירוי בביסיפ הוא לא כזה קטן וזה מפריע להיתאוששות שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תקופת a b זאת תקופת העמסה וזה רק תקופה לא למשך יותר מידי זמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קראתי רק את הארבע שורות הראשונות ואני מבין שאתה חייב דחוף לקרוא מאמרים כי אין לך ידע בשיט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אז איזה חלוקה אתם ממליצים ? A חזה + יד קדמית
B גב + יד אחורית + כתפיים |
![]() |
![]() |
![]() |