|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, אני מתאמן בערך שנה.. לפני שנה וקצת הייתי שוקל 96 קילו והורדתי 25 קילו ו בערך 15 אחוזי שומן..
עם הבטן אין לי ביעה כל כך. יש לי עדיין כרס אבל אותה אני אוריד בטוח.. הבעיה אצלי היא בחזה. אני עובד עליו הרבה, אני שנה וחצי אוכל נכון ומתאמן והחזקה פשוט לא רוצה לרדת. וזה ממש מציק. עכשיו, שמעתי שיש איזה ניתוח לרקמת השד או משהו.. אם מישהו עבר את זה או יודע מה זה אז שיכתוב פה.. תודה לעוזרים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני מניח שאתה מתקוון לגינקומסטיה (שד דמוי אישה) לרוב זה תופעה שיכולה לחלוף לאחר גיל ההתבגרות ואם לא אז קיים ניתוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי גם יש בעיה עם החזה אבל אני יודע שזה בעיה של אחוז שומן אוליי השומן מצטבר אצלך בחזה אם אתה יכול בבקשה תמונה יש מצב שאני יעזור לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() א.בן כמה את?
ככל הניראה אתה גם לא תוכל "לשרוף" את השומן בחזה, כמו שסייב אמר בג'ינו מטפלים מנתחי פלסטיקה,לך ליועוץ מקצועי.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה יודע בדיוק למה הוא אמר שיש לו קצת בטן אני אומר קודם כל תוריד תבטן ואז תראה אם החזה ישאר ככה למה גם אני שקלתי 97 והורדתי איזה 24 קילו ואני זוכר שהחזה שלי היה כמו של כושית נופל אחושרמוטה ולאט לאט זה הסתדר אבל עדיין יש לי טיפה חזה ונישאר עוד קצת ועדיין יש לי קצת בטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() גינקומסטיה,ג'ונו לא יעלם גם על 8 אחוז שומן! אלא רק באמצעות ניתוח,לכן מומלץ להתיעץ בממוחה אשר יזהה את הבעיה.
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() הבהרה, יש גברים רבים עם שדיים אבל זה מתחלק ל2:
1) יש כאלו שפשוט מצטבר להם שומן בחזה ובחיטוב/דיאטה זה יורד. 2) יד כאלו שסובלים מג'ינו שגם אחרי חיטוב/דיאטה זה לא יורד כי זה מבחינה גנטית של עודף אסטרוגן קיים הג'ינו שזהו לכאורה שד דמוי אישה, וכמו שלנשים אחרי דיאטה לא נעלמים הציצים כך גם לגברים בעלי קינקומסטיה לא יעלמו הציצים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה ככה אני לא יודע מה להגיד אבל הבחור אומר שיש לו קצת בטן אז יכול להיות שזה שומן שהצטבר בחזה
אני אומר קודם כל שיוריד את הבטן ואז יעלה תמונות |
![]() |
![]() |