|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אלי האנה נעצר על חשד בסחר סטרואידים...
עכשיו היה בחדשות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 0_o
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח למה המדינה לא מאשרת להשתמש בזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() על שימוש עצמי אי אפשר לעצור אותך נכון?
![]() |
#5 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה עם כמות של סייקל נגיד, מי יגיד לך משו?
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט תעיף תחתימה ימעתיקן
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זרום... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() Lol מסכן :\
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סחר בסטרואידים! לא שימוש -_-...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח אתם מצודעים לזה שיש בפורום אנשים שבאים רק לדיבורים כללי ?
הם עכשיו רק העלו את הנושא וכולם מדברים על זה
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כל מי שהיה "עמוק" בתחום יודע, שאלי האנה היה אחד מיובואני הסטרואידים בגדולים בארץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() Also one of the biggest piece of shit scammer,he sold A LOT of fake product to a lot of people here in the US.-every dog gets his day.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אלי כבר יצא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() שמעתי, נעצר ושוחרר בתמורה ל220 אלף שקל תבינו תבן אדם? פותח אתר אינטרנט ומפרסם מוצר: סטרואידים סתם לעוד הכנסה אישית ובסוף נדפק כמו מטורף הרי זה לא הכנסה רצינית כמה כסף מהצד חבל שנדפק ככה :/ בכל זאת הוא שוחרר כבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אני מציע להיכנס לפרופורציות.
כל ניסיון לדון ולהניח ולהאשים, הוא לא לעניין. איש לא הסמיך אותי ואתכם להאשים ולהכריע: זה לא תפקידנו. לבוא ולהגיד "כולם ידעו", זו אמירה כוללנית ולא מבוססת. אומר רק זאת: תזכרו שהמשטרה מאוד אוהבת לחפש ולצלוב אנשים מפורסמים, כיוון בעזרתם הם תופסים טרמפ וזוכים לחשיפה. אף אחד לא היה שומע על הקצין הנובאדי ההוא, אם הוא היה עוצר איזה ארכי פרחי כזה או אחר - אבל אלי הוא שם גדול וידוע - ועצירתו יוצרת הד אדיר. שיקולים כאלה עולים כל יום על שולחן המשטרה, ואת זה אני אומר לכם בוודאות על סמך עבודתי כעיתונאי. בכל אופן, בשורה התחתונה הרבה פרשיות החלו בבום אדיר ונגמרו בכלום ושום דבר. אני מניח שאלי יעמיד עורכי דין תותחים, ויידע לצאת מזה. העניין הוא שבלי קשר לדעתכם על האיש, מדובר בבנאדם שעשה בשנה האחרונה מהפכה של ממש בבאדי בילדינג הישראלי. הוא העמיד את התחרות האיכותית ביותר בהיסטוריה של הענף בארץ, וזה דבר שמסכימים עליו גם אנשים שלא מתים על אלי. כל מי שהספורט הזה יקר לו צריך לקוות שאלי ייצא מזה, ושימשיך להוביל את הענף גם בעתיד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() החקירה הושלמה
אלי האנה שוחרר ממעצר !
![]() |
#20 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מה שקרה הוא שהמשטרה ביקשה וקיבלה הארכת מעצר של ארבעה או חמישה ימים, וזה אינו עניין נדיר שכן בתי המשפט נוטים בדרך כלל להיענות לבקשתם של החוקרים בהארכת מעצר ראשונה.
ואז למחרת החליטו שאפשר לשחרר את אלי לביתו. זה בוודאי אומר משהו. ושוב: אני מזכיר שהרבה פרשיות החלו ברעש והוא הא ונגמרו בלי כלום. אנחנו לא יודעים מה הולך בחקירה, אבל עצם זה שאלי כבר שוחרר למרות שלמשטרה הייתה זכות להחזיק בו עוד כמה ימים, זה אומר משהו. יש לו מספיק כסף להעמיד עורכי דין כרישים, ככה שאפשר להיות אופטימיים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |