|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() בזמן האחרון שיניתי קצת תרגילים, הקיצר ראיתי עד לפני חודש שהיד אחורית שלי דיי בפיגור ושמתי לב שאני לא ממש עושה את התרגילים הנכונים, הייית עושה כביכול קיק באק, מקבילים והנפה מאחורי הראש, אמרתי לעצמי זה כלום אולי אני יחליף ללחיצה צרפתית, לחיצת חזה באחיזה צרה, להשאיר מקבילים וקיק באק, עם הזמן היד אחורית השתפרה והגעתי בלי העין הרע להיקף 39, עשיתי בשכל?? והאם באמת אלו תרגילים מומלצים?
נ.ב עד לפני חודש היה לי היקף 38 אף ורק מחוסר פרופורציה של טרייספס כי הבייספס שלי לא גדל בצורה משמעותית מאז.... ![]() הנה היד שלי מלפני חודש על היקף 37.5-38, בקרוב אני יצלם כמו שצריך תמונות עדכניות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש את הכבל מתיחה הזה במכוני כושר הוא בנזונה
יש לחיצה צרפתית כמובן ויש את הלחיצה הצרפתית בשכיבה על ספת כושר שאפשר להוסיף שיפוע ואפשר גם מקבילים\שכיבות סמיכה צמודות הכי טוב לדעתי זה הלחיצה הצרפתית בשיפוע אממ הנפה מאחורי הראש? אתה לא מתכוון ללחיצה צרפתית? אגב אני כבר יודע את ההיקפים שלך ואת כל ההיסטוריה של הידיים שלך בע"פ גם אם יעירו אותי באמצע הלילה אני יוכל להגיד מה ההיקף שלך עכשיו ומה הוא היה עד לפני חודש |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוהב הכי הרבה את הלחיצה הצרה לטרייספס,בעיקרון הכי טוב לגוון ,אבל זה התרגיל העיקרי הייתי אומר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל התרגלים שנתת טובים חוץ מקיקבאק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נצל"ש,
איך אתם חושבים שעדיף לאמן שרירים קטנים, רק בתרגילים מורכבים או בשילוב של השניים? נגיד ליד אחורית מה עדיף: בנץ' צר ומקבילים או בנץ' צר\ מקבילים ולחיצה צרפתית\כל תרגיל מבודד חד מפרקי אחר. כמובן שאני לא מדבר על תוכנית A אלה על Ab\abc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אן על פשיטות בפולי עם מוט V
|
![]() |