|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי חברה, אין לי זמן לפרט אז אני אציב את העובדה שאני לא יכול להתאמן במכון רגליים, לא מכונות ולא חופשי.
1. אני מתלבט בין אימון של ספרינטים או קפיצות או איזה רעיון מהאטלטיקה, או אימון משקל גוף. אשמח להצעות לתרגילי משקל גוף, תוכניות למסה של אטלטיים, יהיה מעולה אפילו תוכניות עם הסבר איך הולך הסטים, מה הטווח לכוח, מסה, תוכניות מפורסמות בתחום ועוד.. כל מי שמבין ויכול לעזור אשמח. (כל מה שעובד על רגליים לא במכון) 2. בנוסף יש לי עוד שאלה, אני הולך בקרוב לתוכנית Ab 4 פעמים בשבוע דחיקה ומשיכה. אם אני אעשה כל פעם את האימון רגליים בין האימונים זה יצא לי יום מנוחה 1 בשבוע מאנאירובי שאני לא בטוח כמה זה טוב (פעמים בשבוע רגליים, פעמים פוש, פעמים פול). אם אני אעשה פעם בשבוע רגליים זה לא מספיק תדירות. אני יכול לעשות לפני בצפר בבוקר בימים של אימון, או לעשות אחרי אימון למרות שזה הרבה פחות נוח לי. בקיצור אתם חושבים שיהיה בעיה עם 6 אימונים בשבוע אנאירוביים? ואם אני אעשה אימון אנאירובי באותו יום בבוקר רגליים ובערב פלג גוף עליון זה לא יפריע? אם אין בעיה עם 6 פעמים בשבוע זה הכי נוח לי, אבל אני לא רוצה להעמיס על מערכת העצבים או לפגוע בביצועים. תודה לכולם מראש יותר חשוב לי סעיף 1 תודה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אטלתים מקצועיים עובדים עם משקולות מה חשבת??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בקרוב יבוא ליאו ויתן לך שלל תרגילי משקל גוף לאימון ביתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() למה אתה לא יכול לאמן רגליים?
ואל תגיד "אין לי זמן לפרט". אתה גולש פה כל היום
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האמת שגם אין לי כוח לשתף, זה לא קריטי. איפה כל החברה שאוהבים משקל גוף ואטלטיקה וזה? חשבתי יהיו פוול תגובות. אם אני אלך על ספרינטים פשוטים איך אתם ממליצים לעבוד? 20 שניות לרוץ כל סט ולנוח דקה - דקה וחצי?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עבודה עם משקולות תעזור לך לשפר את הספרינטים, זה מה שאצנים עושים. הספרינט עצמו הוא לא דרך לשפר בצורה משעותית את המאסת שריר ברגליים. הספרינט הוא המטרה של האתלטים, כולם עובדים בחדר כושר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב אתלטים מקצועניים של ריצות קצרות אני מדגיש קצרות!!!!!!!
משתמשים המון במשקולות כי הם צריכים להוציא את כל האנרגיה שלהם במשך 10שניות ומטה(100 מטר) לעומת אתלטים שרצים ארוכות 10000ק''מ מרתון 42.5 וכו' הם לא עובדים בחיים כי המשקולות מעלות אותם במסה שרירית שלא חיונת להם אלא הם צריכים סיבולת לב וריאה וכושר מבין? אז מה אתה רוצה תרגילים של כח או של סיבולת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כבר הראתי בפורום פעם תרגיל רגליים מצויין במשקל גוף שאפשר לעשות בכל מקום בלי ציוד מיוחד עם התנגדות מאוד גמישה (שגם כמה יוהבו כי הוא נותן דגש על הרגל העליונה ופחות על התחת במיוחד אלה שהתחת עובדת אצליהם בסקווטים ולא הקוודס)
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ריצה לא תפתח לך את הרגליים (מבחינת מאסה) כמו עבודה אנאירובית
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אינטרוואלים, זה אימון אנאירובי חזק לרגליים לפי מה שאני הבנתי (יש על זה מאמר +תוכנית עבודה ב BB.com)
לדעתי אין בעיה עם החלוקה שהצעת כי אילו שרירים שונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
|
![]() או פשוט אפשר לעשות ספרינטים , אין יותר אנאירובי מזה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() באולימפידה 1968 (אם אני לא טועה), השוו בין משקולנים לבין ספרינטרים וגילו שהמשקולנים רצו מהר יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל מקצועי
|
![]() תעלה את הבעיה שלך ככה יהיה יותר קל למצוא פתרון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
|
![]() חח כן משקולות זה אחלה לרגליים
אין כמו דדליפטס וסקווטס רק צריך הרבה ברזל לעשות אותם וציוד נוסף במקרה של סקווטים והמאנייקים לא נותנים או שיש כמה ילדים שנועצים בך מבטים ומשחקים אותה חכמים עם האזהרות שלהם
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שריצה לא תפתח לי רגליים, גם אינטרוולים זה הרוב אירובי.
חשבתי ממש על לתת ספרינט 20 שניות לנוח דקה ומשהו ואז עוד אחד. אבל יכול להיות שטורבו צודק וספרינטים לא יכולים לשמש כאמצעי, רק כמטרה. אם יש לכם עוד תרגיל או משהו תפרסמו, אני חושב שאפסיק לעבוד על רגליים בזמן הקרוב, למרות שאני מאוד אוהב רגליים גדולות.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק
|
![]() תאמין לי שספרינטים יעזרו אם אין לך איך לאמן רגליים
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יש תרגיל משקל גוף ממש טוב לרגליים
זההולך ככה: רגל אחת ישרה באוויר הידיים משולבות\ מונפות לצדדים (לשיווי משקל) ועם הרגל שעל הרצפה אתה מתכופף (פחות מ90) ואז עולה בחזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להגיד... כן
אבל שהרגל השניה תהיה ישרה באוויר כל התרגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה בספרינטים וקפיצות היא שאין בהם מעמס בתנועה אקצנטרית. עדיין עדיף לעשות אותם מאשר לא לעשות כלום. אני ממליץ לעשות כמה סטים של ספרינטים 50 מטר עם מנוחה של 10-20 שניות ומיד אח"כ כמה סטים של קפיצות סקוואט של 5-10 חזרות גם במנוחות קצרות. זה אמור לשפר לך גם את יכולת הסקוואטים.
|
![]() |
![]() |