|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ובכן הפורום הלך וגדל לו ונוספו המון המון גולשים חדשים שתאכלס ? רובנו לא ממש מעורבבים איתם ולא ממש מכירים ,ואולי גם שכחנו קצת דברים אחד על השני ,אז לכן לכבוד הסוף שבוע .
שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008(באמת שזה לא גיי כמו שזה נשמע) שם : גיל : עיר מגורים : מספר שנים מתאמן : עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : סרט אהוב : להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : השיר שאתם הכי אוהבים : שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : פיצול האימונים האהוב עליכם : המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : הצ'יט החביב עליכם : מפתח הגוף האהוב עליכם : מטרות בתחום : ציטוט אהוב : ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :
![]() |
#2 |
|
![]() תומר
17 צור יגאל שנה וחודשיים+- משחק כדורסל המשפט- מה שלא הורג אותך מחשל אותך
![]() |
#3 |
|
![]() שם : אוראל
גיל : 16 עיר מגורים : אשדוד. מספר שנים מתאמן : 2-3. עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל. סרט אהוב : ספורט הדמים כל הסדרה. להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : פסייכודלי, כל הסוגים. השיר שאתם הכי אוהבים : o0 שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: סקוואט,סקוואט,סקוואט. ![]() שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : חתירה ודדליפט. פיצול האימונים האהוב עליכם : fbw המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : כל דבר אכיל הצ'יט החביב עליכם : גלידות ומתוקים \ כל בשר בדבר מקמח בתוספת חומוס נאה וציפס מפתח הגוף האהוב עליכם : מייקל לואיס (סתם סתם), הממ לבנה שביט. מטרות בתחום : גוף מחוטב ממוצע ציטוט אהוב : no pain no gain ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : ילד שעבר אנורקסיה והשתקם וחיי במעגל מוזר o0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שם : גל
גיל: 19 עיר מגורים: אשדוד מספר שנים מיתאמן: שנתיים ושלושה חודשים אוהב להיתאמן: חזה וידיים שונה להיתאמן: רגליים פיצול אימונים: abcd צ'יט: סטייק טוב משפט אהוב: כשדברים קטנים יוצרים צל גדול סימן שהשמש שוקעת מפתח הגוף האהוב עליי: kevin levrone
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שם :אפי
גיל :16 עיר מגורים : פרדס חנה מספר שנים מתאמן : ברצינות +- שנתיים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : לא משו ספציפי סרט אהוב : שליחות קטלנית 2 להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : כל neaga שיודע ליזרוק חרוזים לפי הקצב השיר שאתם הכי אוהבים : mr. bombastic של shaggy שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דיד ליפט, חזה עליון אם מישקולות, סקוואט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כל תרגיל שלא הזכרתי בקודם פיצול האימונים האהוב עליכם : abc המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : עוד לא יצא לי לעשות חיטוב אינטנסיבי הצ'יט החביב עליכם : אני לא אוכל לפי תפריט מפתח הגוף האהוב עליכם : קוין לברוני מטרות בתחום : נכון להיום, להיות כמה שיותר מאסיבי וגדול ציטוט אהוב : "לחיים ולממון, בשביל לזיין המון"
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008
שם :עמית גיל :17 עיר מגורים :עפולה מספר שנים מתאמן : בעבר שנתיים כמעט עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : איגרוף תאילנדי/איגרוף סרט אהוב : Mavi Mavi להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :שריף, איברהים טטליסס,אג'אר השיר שאתם הכי אוהבים : mavi mavi שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת כתפיים, לחיצה צרפתית, לחיצת חזה שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :אנערף יא מניאק פיצול האימונים האהוב עליכם : זובי טייח המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :לא עושה חיטוב הצ'יט החביב עליכם :ספגטי, עוגיות מפתח הגוף האהוב עליכם : לי פריסט ציטוט אהוב : yerllar dir bir ozlamdi ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : הכאב הוא הזמני התהילה היא לנצח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() שם : אסי
גיל : 15 וחצי עיר מגורים :ירושלים מבשרת ציון מספר שנים מתאמן : 8 חודשים בערך עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדור עף המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : קישואים מבושלים הצ'יט החביב עליכם : צלוחית ענקית של ברנפלקס עם קורנפלקס אנרג'י חלב כף דבש וכף סוכר. מפתח הגוף האהוב עליכם : פיל הית' מטרות בתחום : להגיע למשקל מכובד על אחוז שומן נמוך. ציטוט אהוב : פסימיסט רואה את הקושי בהזדמנות , אופטימיסט רואה את ההזדמנות בקושי. ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : רוצה בנות. ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שם : שמוליק
גיל :22 עיר מגורים :חדרה מספר שנים מתאמן : 6-7 עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : קראטה(חגורה חומה פס), גלישת גלים, קצת שחייה, רכיבת אופני הרים שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ' פרס, מתח, יד קדמית שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : רגליים ולא משנה איזה תרגיל פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : זה לא שיש הרבה, חזה עוף הצ'יט החביב עליכם : כל כך הרבה דברים שאין פה מקום ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : בקיצור כמו שכתבתי אני בן 22 מחדרה משוחרר חצי שנה, כרגע לא מתאמן בגלל פציעה.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() שם :שחר
גיל :כימעט 18 עיר מגורים :קריית טבעון מספר שנים מתאמן :היתאמנתי והפסקתי ועוד פעם חזרתי אתם יודעים איך זה אבל תאכלס מיתאמן רציני כבר כמה חודשים 6-7 משהו כזה עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : שיחקתי בעבר כדורגל וזהו חוץ מזה חוגים שהייתי קטן חחח סרט אהוב : מסור!!! חחח ועוד כמה פעולה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :טראקיםם אינפקטד סקאזי וויד אסטל מסיבות יערר אקסטות באלגן וחוץ מזה שחורה ככה אייקון אמינם וכל אלה השיר שאתם הכי אוהבים : לא משהו ספציפי שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דדליפט והמורכבים כמובן.בנץ מי לא אוהב?!.ובנטט אובר שולטט!! שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :כפיפת ברכיים במכונה מעצבןן זה מציקק באמסטרינג! אבל בעיקר תרגילי בטן כאלה חופשיים כמו כפיפות בטן פיצול האימונים האהוב עליכם : כרגע אני על Abcde אני אוהב מפוצל מאוד עצימות גובוהה ולהיתמקד בשריר אחד באימון המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :כרגע אני לא בתזונה נכונה אבל אין על איזה ברנפלקס טוב הצ'יט החביב עליכם : מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד אלא מה!!! אבל מהאלה של עכשיו אין לי מישהו מיוחד שאני אוהב מטרות בתחום : להיות מפתח גוף מקצועי ברמה הכי גבוהה שאני שאני מסוגל אבל כרגע אני זורם על זה ציטוט אהוב : "אין לא יכול יש לא יכולה" חחחחחח ראיתי את זה פה בפורום ואני כל הזמן אומר את זה הצ'יט החביב עליכם :מכיוון שאני כרגע לא על תזונה נכונה מסיבות כספיות אין לי צ'יט חביב חברה אני רוצה להגיד לכולכם תודה. האתר עזר לי המוןן אפשר להגיד שבלי האתר הרבה מאיתנו היינו בתוך האנשים האלה שאנחנו רואים שאנחנו הולכים למכון מיתאמנים לא נכון עם תרגילים מסריחים בטוחים שאם הם יעשו 10000 כפיפות בטן יהיו להם ריבועים ועושים כל תרגיל עם טכניקה מסריחה ועל זה אני מודה לכל חברי האתר אשר בזכותם אני לא עוד אחד מהנובים האלה וגם על הסבלנות והיחס הרציני לשאלות!!! לסיום אני שמח להיות בתוך מישפחת ישראל בודי!!!!
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008(באמת שזה לא גיי כמו שזה נשמע)
[b]שם :גלעד גיל :20 עיר מגורים :חולון מספר שנים מתאמן : קרוב ל5 עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל בעבר ולחימה משולבת סרט אהוב : שר הטבעות להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :אוהב הכל בעיקר את עופר לוי ושיקו חייק השיר שאתם הכי אוהבים : disturbe-stirken שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: סקוואט,לג פרס,כל תרגיל ליד קדמית! שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :לאנג'ים,הרחקת כתפיים לצדדים,בנט אובר רוו(אני אישית לא מת עליו אבל עושה אותו כמו גדול!) פיצול האימונים האהוב עליכם : ABCDE המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :חזה עוף אם בצל הצ'יט החביב עליכם :פיצה מפתח הגוף האהוב עליכם : Craig Titus מטרות בתחום : להגיע לטופ כמה שיותר רחוק וכמה שיתאפשר לי ![]() ציטוט אהוב : I say if you got a dream something that you are really enjoy doing allways keep with it because you will never know when it's gonn'a be god's will for you the be best in the whole world whatever it is you doing like (Ronnie Coleman) ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :סחבק וחברותי לכולם תן כבוד תקבל פי 100 וכריסי אני אוהב אותך!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() שם : לירון
גיל :17.5 עיר מגורים :טירת כרמל מספר חודשים מתאמן : 4 חודשים כללי, חודש וחצי מאסה עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : קרב מגע סרט אהוב : הסנדק להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :,justin timberlake ,metalica, 50 Cent, Eminem, offer nissim, skazi השיר שאתם הכי אוהבים : Enter Sandman שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה, לחיצה צרפתית, כפיפות מרפקים. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :הנפה לצדדים, פולי עליון, חתירה בישיבה. פיצול האימונים האהוב עליכם : AB המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :חזה הודו הצ'יט החביב עליכם :בורקס מפתח הגוף האהוב עליכם : ronnie coleman מטרות בתחום : גודל, חיטוב, כוח ציטוט אהוב : "בשבילי לקבל פאמפ זה כמו גמירה..." ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :Yeahhhhhhhhhhhhhhhh bodyyyy!!!!! booooooooooooo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() שם : עידן
גיל : 15 עיר מגורים : פ"ת מספר שנים מתאמן : 8 חודש עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : אוננות במסרה מלאה סרט אהוב : אמא לוהטת 2 להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : שומע כל שיר שיפה..אם זה מיזרחית ואם זה רוק.... השיר שאתם הכי אוהבים : אין שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ פרס, סקוואט, כפיפות מרפקים במוט W בכיסא כומר שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כתפיים בכללי פיצול האימונים האהוב עליכם : לא ניסיתי הרבה המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :לא עשיתי חיטוב הצ'יט החביב עליכם : דאבל מק רויאל במקדונלס :s מפתח הגוף האהוב עליכם : לי פריסט/ארנולד מטרות בתחום : לגדול כמה שיותר ושאנשים יראו אותי ברחוב אם יגידו Wow ציטוט אהוב : לא מכיר הרבה ציטוטים (בור ועם הארץ) ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : רק במשפט אחד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שם :
גיל : 21 עיר מגורים : מספר שנים מתאמן : נכון לעכשיו זה חודשים LOL חודשיים בלבד.. לפני כן הייתי מתאמן פה ושם בבית בכלל לא רציני.. עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : בגיל קטן ג'ודו וכדורגל.. אבל אני חובב הרבה ספורט סרט אהוב : Enter The Dragon להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : יש מלאא.. השיר שאתם הכי אוהבים : כל שיר שנותן כוח ומכניס אנדרנלין לאימונים.. שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ' פרס, Pulldown אחיזה רחבה, עוד לא התחלתי עם התרגילים הכבדים והמסיביים סקואט התחלתי.. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כפי שאני רואה את זה עכשיו.. אין.. פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : עדיין לא הגעתי לזה.. הצ'יט החביב עליכם : שווארמה?! מפתח הגוף האהוב עליכם : בראנץ' וורן והצרחות בביצוע תרגילים, כמובן רוני קולמן ואחרון חביב ארנולד מטרות בתחום : באמת תודה שהזכרת לי אני צריך להתחיל להציב מטרה.. ציטוט אהוב : "Yeah Babyyyyy!!, Light weight Baby" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שם : אלכס
גיל :18 (אתמול היה לי :>) עיר מגורים :בני עייש :| (חור ליד אשדוד\גן יבנה) מספר שנים מתאמן : עוד מעט שנה וחצי עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל\כדורגל סרט אהוב : "בלק הוק דאון" להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :יש הרבה השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:לחיצת חזה,לחיצת כתפיים,לחיצה צרפתית שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :סקוואט ועוד פעם סקוואט ועוד פעם סקוואט פיצול האימונים האהוב עליכם :ABCD המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :לא עושה עד הקיץ הבא הצ'יט החביב עליכם :שווארמה מלאה בחומוס וצ'יפס מפתח הגוף האהוב עליכם : לא מעריץ אף אחד מהם מטרות בתחום : 90 קילו על 10 אחוז שומן ציטוט אהוב : no pain no gain ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :מאנורקסיה לחיים נורמליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שם : אליאב קרייסלר
גיל :17 עיר מגורים :חולון מספר שנים מתאמן : 5-6 עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : WWF בפליסטיישן להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : חחח אני לא מאמין שבאמת שאלת את זה ארבל שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: אוהב הכל , הכי פחות לעבוד על ידיים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : תאומים , כפיפות ברכיים , פשיטות ברכיים פיצול האימונים האהוב עליכם :ABCDE עם 20 סטים לשריר חח ברצינות המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : מהזה חיטוב? הצ'יט החביב עליכם : מגש פיצה עם בולגרית :] מפתח הגוף האהוב עליכם : גוסטאבו באדל , דניס ג'יימס , אליאב קרייסלר חח סתם מטרות בתחום : להגיע ל100 קילו על אותו אחוז שומן (14-15) ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : גם לשחיפים יש סיכוי ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שם : לירן
גיל : 17 וחצי עיר מגורים : ירושלים מספר שנים מתאמן : שנה וחצי עם הפסקות בעע עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : אתלטיקה, טאי קוואנדו סרט אהוב : מהיר ועצבני שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דדליפט, טי באר חופשי ולחיצה צרפתית שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : הכל לבטן, פשיטת ברכיים ומתח פיצול האימונים האהוב עליכם : AB המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : לא עושה חיטוב ![]() הצ'יט החביב עליכם : המבורגרים, ובשרים על האש מפתח הגוף האהוב עליכם : פרנק מקגראת' מטרות בתחום : להיות כמה שיותר גדול ציטוט אהוב : "הקם להורגך, השכם להורגו" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : תאמינו לי אל תאמינו לאף אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שם : איתמר
גיל :17 וחצי עיר מגורים : רחובות מספר שנים מתאמן : 8 חודשים :P עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדוריד שיחקתי בעבר, היום כבר לא. סרט אהוב : עיר האלוהים להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : , pearl jam, soundgarden alice in chains השיר שאתם הכי אוהבים : would של alice in chains שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דד-ליפט, חתירה ופול דאון שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כל תרגיל כתפיים :P פיצול האימונים האהוב עליכם : FBW המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : אני אקטומורף אז לא עשיתי בחיים חיטוב ![]() הצ'יט החביב עליכם : פיצה מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד שוורצנגר מטרות בתחום : 75 קילו על 10-12 אחוז שומן ציטוט אהוב : אין גנב גדול יותר מסרט רע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() שם : אולג "קלצ'ניקוב"
גיל :18 עיר מגורים :אשקלון עיר של ערסים מספר שנים מתאמן : קרוב לשנתיים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : היאבקות יוונית סרט אהוב : סדרט אהוב כמובן גלאדיאטור במקום הראשון במובן וטרמינאטור 2, לב אמיץ, וטרויה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : Justin Timberlake שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה, בייספס ובנט אובר שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : לחיצה צרפתית בעמידה, לחיצה צרפתית בשכיבה ולחיצה צרפתית בישיבה...ובכלל אני שונא צרפתים :):):):) סתעם פיצול האימונים האהוב עליכם : Abcde המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : ? מה זה מפתח הגוף האהוב עליכם : לי פריסט , קאטלר, מרטינז , פיל הית' , מרקוס, וכמובן ארנולד מטרות בתחום : להיות ענק וגדול בערך 110 קילו יד 50 10-12 אחוז שומן מתרות בנתיים. ציטוט אהוב : "cheat On Your Girlfriend Not On Your Diet" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : אני שחיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() שם :שון
גיל :16.5 עיר מגורים :נתניה מספר שנים מתאמן :4 חודשים (חודשים מתוכם בחדר כושר) עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורגל,כדורסל,ריצה,שחייה. סרט אהוב : אסקימו לימוןP: להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :אין מועדפים אני אוהב כל מוזיקה מכל סוג שהיא (כןכן תוכלו למצוא באמפיי שלי גם רוק וגם מזרחית) השיר שאתם הכי אוהבים : three doors down - be like that שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: T-BAR,סקוואט ומילטארי פרס. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : מסור,בנץ פרס והרחקת זרועות לצדדים. פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :לא עשיתי חיטוב עדיין אבל בטח זה יהיה בננה ![]() הצ'יט החביב עליכם :שוקולדדדדד ![]() מפתח הגוף האהוב עליכם : ארנולד שוורצנגר - האיש והאגדה ![]() מטרות בתחום : כרגע,לעלות מהיקף 33 להיקף 40 בביספס ולעלות מהמשקל שלי (67) למשקל 75 ולהשאר מחוטב ![]() ציטוט אהוב : את האמת יש 2 "הכאב הוא זמני אך הגאווה היא נצחית" וכמובן "No Pain No Gain". ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : אני בנאדם ![]()
![]() |
#20 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שם :ארבל "אבינו מלכנו" צפרירי
גיל : 20 בקרוב עיר מגורים :כפר סבא עיר הפשע והרשע (אויש על מי אני עובד ?עיר החנונים והביו טכנולוגיה) מספר שנים מתאמן :התחלתי להיתאמן בגיל 14.5 אבל בנסיבות שלא קשורות לפיתוח גוף ,אבל נכנסתי לפיתוח גוף בגיל 17-16.5 ומאז מתאמן ברצינות קצת יותר מ3 שנים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :הרבה שנים באומניות לחימה ,קצת היסטוריה בכדורסל. סרט אהוב :דוגמה/מחפש את איימי/גלדיאטור להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : MEGADETH ,METALLICA,NAS,DMX,THE GAME,EMINEM,DOC DRE,NONPOINT,NICKELBACK השיר שאתם הכי אוהבים :"עץ בלי שורשים" של דני רובס שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:דד ליפט, טי באר חופשי , וסקוואט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :לאנג'ים (אבל עושה בכל זאת ) ,מקרבי ירך ,וכפיפות בטן פיצול האימונים האהוב עליכם : ABCD המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :שיבולת שועל וביצים (מצד שני אוכלים את זה כל השנה) הצ'יט החביב עליכם :ארוחת שחיתות בBLACK מפתח הגוף האהוב עליכם :דוריאן ייטס /בראנץ' וורן /ג'יי קאטלר מטרות בתחום : להיתחרות ובתיקווה לזכות בתואר ציטוט אהוב : to do anything less then your best ,is to sacrifise the gift ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : סוציופת אנטי חברתי מובהק,אבל אני חמוד אז סולחים לי