|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ירדתי לשכנים להביא את הלסת שלי
הפלת לי אותה יש לי שאלה אליך גיימר למה תמיד לרוסים (כמוני) יש מרפקים לבנים כאלו? כמו בתמונה הזאתי http://img130.imageshack.us/my.php?image=img1842ek9.jpg שים לך למרקים שלך גם שלי תמיד לבנים כאלו למה?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מסה יואב חסר קצת בייספס נראה לי
אהבתי את התמונה "שני אחים" אומנותי משהו... ![]() ד"א אגב מה זה המקום הזה ? מקלט של מישהו ? עריכה: גיימר אתה צריך תספורת נראה לי ![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() פייייייייי שעה שאני צופה תמונה תמונה חחח
![]() טוב אז ככה.. יואב ואיתי שתיכם סוסים אחים שלי שתיכם ניראים קטלני! זה משמח לראות פרטנרים כאלה טובים מזכיר לי אותי ואת עומר (Di_Bol) באימונים שלנו חכו גם אנחנו נרביץ תכף תמונות חדשות ויש שינויים עצבניים! אהבתי את כל התמונות לשתיכם יש מסה מאוד מכובדת ויואב קצת פחות חטוב מאיתי אבל יש לו חיטובים מצוינים בטרייספס ובכתפיים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יואב ימלך!
איזה מסה אהבתי תתמונות באתה מכון מגולח (לא רק בפנים) צבע יפה מאוד וביכלל חבל על הזמן עריכה: סיימתי לראות גם את התמונות של גיימר ואללה אחי חטוב חבל על הזמן אני מקווה שאתה נכנס עכשיו למסה עצבנית
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 2 סוסים חבל על הזמן...ישך אחלה גופה גיימר בן כמה?וכמה זמן מתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יואב אני לא מבין למה אמרת שיש לך ידיים קטנות בתמונות הם נראות דווקא סבבה והחזה שלך מלחיץ!! בכל מקרה תתחיל חיטוב תרד 10 קילו ואתה תראה כמו מלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד. 2 מאסיביים.
מה עם מפגש בחנוכה?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אז אתם אב ובנו או שני אחים?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ברצוני להודות לאיתי על השירות והסבלנות ובמיוחד על המהירות שלו על העלאת התמונות .
איתי הוא בודי בילדר בנשמה והוא הולך לחזור ובגדול , חבר אמיתי הרבה יותר בוגר מגברים שאני מכיר שהם בני שלושים . החלטתי שאני לא מצטלם עד אשר אגיע למשקל גוף של 85 ק"ג זאות אומרת 14 ק"ג פחות ממה שאני היום .אני חייב להתחטב ואני לא סתם כותב את זה זוהי החלטה שלקחתי על עצמי ואני מחוייב לבצע זאת למעני . אני אפילו לא יודע על איזה אחוז שומן אני כעת בטוח מעל 20% ![]() ברצוני לקבל תגובות אמיתיות וכנות מכולם מה אתם חושבים ? חבר"ה תיהיו רציניים אל תדאגו אני מבטיח לא להעלב תנו דעה כנה בבקשה . תודה מראש לכל המגיבים . ![]()
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובחלק מהתמונו רואים חיטובים מאוד יפים אצלך(כמו שרשמתי בהודעה הקודמת שלי טרייספס כתפיים וטרפזים) בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה גם אני עשיתי לעצמי אותה הבטחה שעד שאני לא מסיים תחיטוב אני לא מעלה יותר תמונות ![]() אני אישית חושב שדרוש קצת חיטוב אבל סך הכל אתה ניראה מעולה בהצלחה! ![]() גלעד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() יואב ביקשת תגובה כנה אז הנה:
אתה מאוד מסיבי אבל יש עליך שכבת שומן לא קטנה. יש תמונות שיצאו לך ממש טוב (כמו התמונה של הטרפזים), שבאמת מראות על מאסה טובה. אני מאמין שאתה באמת על 20% ואולי אף יותר. אבל אם יש לך את החשק, הזמן והכוח לחיטוב אז השמיים הם הגבול! כשתהיה מחוטב אתה תראה ממש מפלצתי. בהצלחה :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
יש לך גנטיקה של מישהו גדול, אני בטוח שלפני האימונים תמיד היית בחור גדול נכון? בכל אופן יש לך פוטנציאל אדיר, התמונות שלך מזכירות לי קצת תמונות שלי שהייתי שמן, אתה ניראה לי בסביבות ה-25% אבל רואים שיש עליך המון שריר. וגיימר תסתפר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() סחטיין על החשיפה יואב, שיחקת אותה, נראה מעולה, וגם אתה איתי, נראה מעולה.
בהצלחה בהמשך.
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יואב יש לך מסה עצבנית !!! אהבתי תגוף שלך מאוד
החזה שלך ענקק אהבתי !! .. תמשיכו להעלות תמונות גיימר .. אחי יש לך גב מטורף אחד הטובים שראיתי ויש לך חיטוב טוב גם מצפה לעוד תמונות אחים שלי ![]() וגם לסרטון |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() 2 סוסים !
גימר גוף טוב, (אתה יודע בעצמך)... טל יואב גדול ! ![]() MENI : שתוקקקקקקקקקקקקק וחלאס להגיד (רון קולמן גדול) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יואב ענק! מסה ממש מרשימה.
הכתפיים בפיגור מהשאר,וגם קצת החזה,אבל אני מניח שזה בגלל האחוז שומן. אהבתי את הידיים והאמות. איתי כרגיל עושה פוזות של איש העטלף עם הגב הענקי,הידיים-כתפיים והחזה בפרופורציות יפות. דרך אגב איתי,מה המשקל שלך בתמונות? כל הכבוד לשניכם, עשיתם פה בוק רציני ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בינתיים תעבוד על השגיאות כתיב שלך, כי אתה ממש מקרה עצוב.
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מסה יואב ,איתי אחלה גוף ,אתה עובד כעת על לעלות מסה?
אהבתי את הסירטונים ![]()
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |