|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני חדש כאן בפורום. בכל מקרה.. קניתי השבוע מולטיטריינר כי אני רוצה להתנפח. אני 1.80 וקצת ואני שוקל בסה"כ 56.. זה ממש כלום :X אז קניתי את המכשיר בתקווה להתנפח, ואני לא בדיוק יודע איך להתאמן ומה לעשות. זה המכשיר שקניתי- http://www.21.tv/Arutz/BigImages/images/2173548.jpg אני אשמח אם תיתנו לי טיפים או דרכים להתאמן שיעזרו לי. תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון בהצלחה
דבר שני כמה עולה דבר כמה? ולגבי עזרה אני לא כאן אז חבל שאני סתם ייעץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה עלה לי 1098 כולל הובלה. ההרכבה עלתה עוד 150 נראה לי.
קניתי מערוץ הקניות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1. בהצלחה
2. להתאמן לא מספיק, תקרא מאמרים בקשר לתזונה 3. היה עדיף להרשם למכון כושר בעוד 500 שקל 4. יש לך בפורטל של ישראל בודי תכניות אימון ותזונה, תעזר בהן ![]() ו56 קילו ל 1.80 זה לא תת משקל?!?!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() על מולטי טריינר בלבד אתה לא יכול לעשות תוכנית אימונים וחבל שלא התיעצת לפני שקנית כי אתה לא צריך אותו בגרוש מה שאתה צריך זה ספה עם שיפועים שמכילה גם פולי עליון ופשיטה\כפיפת ברכיים ,מוט ארוך,מוט ישר קצר,מוט W,שתי מוטות מתברגות,מתח ופלטות כל זה אתה יכול להשיג בסביבות 2000 שקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקטע הוא שלא היה לי מקום בבית.. זה היה קריטי עוד כמה ס"מ לפה ולשם. וכן, נראה לי שאני בתת משקל.. חילוף חומרים מהיר אני חושב ואי אפשר בעקרון להחזיר את מה שכבר עשיתי ככה ש.. בכל אופן, חשבתי לעשות אימונים על שיטת הפרמידה. להתחיל מ-12, להוסיף משקל ולעשות 10, עוד משקל ולעשות 8, עוד משקל לעשות 6, ואז או להישאר במשקל הזה או להוסיף עוד משקל ולעשות שוב 6 חזרות. מה דעתכם על זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() החבר'ה צודקים. אני קניתי מולטי טריינר בתוספת ספה, פלטות, מוטות וכו', ובא נאמר שהמולטי רק בא לי כתוספת, זה לא העיקר, אני גודל רק מהספה והפלטות וכמובן כתוצאה מתזונה נכונה. המולטי טריינר זה נחמד אם יש לך פולי עם טווח תנועה גדול, ואתה יכול גם לעשות פרפר לחזה, ופשיטת ברכיים.
אני די מתחרט שקניתי מולטי טריינר למען האמת, ועוד דבר, קנית מולטי טריינר בהרבה כסף ובלי פריצ'ר, כרית לעבודה על יד קידמית , חבל. תשקיע לדעתי עוד 1000 ש"ח ותקנה לך ספה ופלטות כי אתה לא תגדל רק בעזרת מולטי טריינר וכל ערוץ הקניות יכול למצוץ לי. חבל שאתה מקשיב לשקרנים האלה "חדר כושר מושלם, פשוט מושלם אצלכם בבית" ... בעע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() לפני המכשיר ... ממ יש ךף וניף עליון זה לגב... ממ פרפר חזה .. רגלים בריכת ברך... ממ פול תחתון ליד קידמת ... ממ דחיקת חזה צמוד יד אחורית...
ממ חסר כתפים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו אל תבאסו אותו מה הוא כבריכול לעשות מאוחר מדי הוא קנה עכשיו אם אתה רוצה באמת "להתנפח\ לגדול כמו שאמרת צריך מספר דברים קודם כל תאכל כמו שצריך תאכל דברים נכונים והרבה חלבונים סיבים פחמימות הכל פשוט תטחןן הכל והרבה אתה יכול גם להשתמש באיזו אבקה לעלייה במסה תוספים וכו , המצב שלך די קשה אז תצטרך לאכול הרבה ולעבוד קשה. האוכל זה מרכיב אחד המרכיב השני הוא השינה תישן מספיק ותישן טוב המרכיב השלישי הוא האימונים עכשיו אם אין ביכולתך לקנות ספות משקולות מוטות וכד' תצטרך להסתפק במולטי או ללכת למכון כושר הנה תרגילים שאפשר לבצע עם המולטי הזה לפחות ממה שאני רואה:
פרפר,פולי עליון אחיזה רחבה לחזה , אחיזה צרה לחזה, פולי עליון אחיזה רחבה משיכה לעורף,פשיטת רגליים אבל אני לא בטוח אם זה פשיטת ברכיים או שפשוט כמו שיש לספות מתכווננות בשביל הנוחות שם למטה,יש לך שם מוט קצר כזה מחובר אתה יכול לבצע סוג של כפיפות מרפקים איתו ..איכשהו..ליד קדמית וגם תרגיל ליד אחורית כשאתה עם הגב למוט הקצר הזה אלו כל האפשרויות שאני רואה במולטי הזה בהצלחה בהמשך
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() dstyle תודה על התגובה הבונה.
בקשר לאוכל - אני אתחיל לאכול לפי התפריטים שראיתי פה באתר, בקשר לשינה, אין מה לדאוג אני ישן הרבה חח בקשר לתרגילים- אני חדש לגמרי ככה שחלק ממה שכתבת נשמע לי כמו סינית. כפיפות מרפקים? פשיטת רגליים? מה זה כל אלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=106
תוכל למצוא פה הסברים על התרגילים, בהצלחה
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() סעמק , תזרוק את המולטי טריינר. וריאציה של מתג + מטח + מקבילים + לחיצה למעלה > מולטי טריינר , וזה בא בפחות מ100 שקל ולא מכער את הבית
מה שכן יש לי את החומרים ואת התוכנית לבנות תחנת אימונים ביתית שטוחנת את כל המולטיטריינרים למיניהם שבה אפשר לעשות את הדברים הרציניים בצורה נוחה ובדיי זול בלי לכער את הבית
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי חבר'ה,
אחרי שקראתי מאמרים פה באתר, ומהתגובות שלכם וגם משיחות שלי עם חברים, הנה התוכנית שהחלטתי לעשות לעצמי- 25 חזרות לחיצת חזה על חצי משקל 15 חזרות לחיצת חזה על מקסימום משקל 25 חזרות פרפר על חצי 15 חזרות פרפר מקסימום 25 פולי עליון חצי 25 פולי עליון מקסימום 15 חזרות הרחקת משקולות לצדדים לכתפיים עם משקולית של 3 קילו 25 חזרות עם משקולית של 4 קילו פשיטת מרפקים 15 חזרות עם משקל של 6 פשיטת ברכיים 25 חזרות חצי משקל פשיטת ברכיים 15 חזרות מקסימום ריצה של 10 דקות 60 כפיפות בטן - אז מה אתם אומרים? נראה לכם שזה בסדר ויהיה משמעותי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לא!
בשבילך 12-15 חזרות מקסימום ..ולא השתמשת בכל התרגילים שיש לך במולטיטריינר מה עם המוט הקצר הזה שמחובר בכבל (השחור!) אתה יכול לעשות איתו עוד 2 תרגילים אחד ליד קדמית אחד ליד אחורית ו4 ק"ג משקולת לפשיטת מרפקים זה צחוק תעשה עם ה6 12-15 חזרות למרות שזה גם ממש מעט ושמע תעשה שלושה סטים לכל תרגיל ויש לך עוד תרגילים לעשות עם המשקולות תחפש תרגילים ליד אחורית!!
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר למוט הקטן- נראה לי שכל מה שאני יכול לעשות איתו זה פשיטת מרפקים (שאת זה אני גם ככה עושה עם משקוליות) וחתירה, ובחתירה אני לא בדיוק יודע איך לעשות את זה, ואני מפחד שאם אני לא אעשה את זה נכון, אז זה יפגע לי בגב. אתה בעצם ממליץ לעשות 3 סטים של 15, על המקסימום משקל שאני מצליח? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך יותר מתרגיל אחד לכל שריר:s
והחימום הזה זה לא יעיל לדעתי לפחות עזוב אותך, תעשה גם את הפשיטת מרפקים עם המוט+ חתירה לגב אין לך תרגילים אתה יכול לעשות מתח או משהו וגם תרגיל ליד אחורית עם המוט הקצר הזה אתה תופס אותו מסתובב ומיישר את הידיים מאל מאחורי הראש קדימה אני לא יכול להסביר לך ככה שמישהו יביא הדגמה לזה, וכן תעשה 3 סטים של 15 בינתיים לא על המקסימום שאתה בקושי מסיים סט תנסה להתחלה ככה לעבוד 15 חזרות 3 סטים על משקל שאתה גומר 3 סטים על 15 ואתה עוד לא גמור אחר כך תעבור ל12 חזרות ככה על משקל גבוה יותר אבל להתחלה תעשה איך שאמרתי לך, דרך אגב תתצטרך לחלק תאימון איכשהו מתישהו אתה לא תוכל לעבוד על הכל באותו יום אל תשכח תזונה ותן מנוחה לשריר אל תתאמן כל יום תתאמן יום כן יום לא אם אתה עובד ככה על הכל להתחלה .חתירה זה לא בעיה שמישהו יביא הדגמה כזאת זה תרגיל טוב ופשוט.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() Dסטייל תודה על התגובה.
אני אז אתחיל לעשות את הסטים כמו שאתה אומר, 3 סטים וכל אחד של 15 חזרות. בקשר לעוד תרגילים- אני אחפש בתרגילים שמראים במאמרים באתר ואם יהיו לי שאלות בקשר להם אז אני אשאל. כמה תרגילים לעשות על כל שריר אבל? עוד שאלה שהייתה לי, מה זאת אומרת אני לא אוכל לעבוד על הכל באותו יום ואני אצטרך לחלק ת האימון? מבחינת הזמן אתה מתכוון? שזה כאילו יקח יותר מידי זמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא בעיה למצוא תרגילים אתה יכול לפתוח פוסט חדש ולבקש את הדברים הבאים:
שלושה תרגילים ליד אחורית(שניתן לעשות עם המשקולות שברשותך ועם המולטי ) שלושה תרגילים ליד קדמית (כנ"ל) שלושה תרגילי גב (אפשר לבצע לפחות 2 עם המולטי והמשקולות) שלושה תרגילי כתפיים שלושה תרגילי חזה עם התרגילים שייתנו לך תעבוד בסטים של 15 שלושה סטים כל תרגיל תעבוד עם התוכנית הזאת על משקלים סבירים במשך זמן כלשהו + שכיבות שמיכה מטח בטן וכו כמו שציינתי קודם . לאחר חודשיים או חודש וחצי תחלק את התוכנית שלך תעלה משקלים תעלה זמן מנוחה ותעבוד בתוכנית של חזה+יד קדמית גב+יד אחורית כתפיים+בטן תרגילי רגליים אתה לא יכול לבצע כי אין ברשותך את הציוד המתאים:\ בהצלחה