|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם זמן אימון אמור להיות 60 דקות בלבד??
![]() אמרו לי שיותר משעה זה לא בריא לשרירים האם זה נכון?? ![]() (אני מתאמן שעתיים כולל חימום 10 דקות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אימון יעיל הוא קצר ואינטנסיבי אחרי שעה מופרש קורטיזול אם אני לא טועה או חומר אחר שמפרק שריר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שעתיים זמן ארוך לאימון, עדיף להשאר בזמן של 45 דקות עד שעה וחצי מקסימום.
מה תכנית האימונים שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יום ראשון-חזה +כתפיים +יד אחורית
יום שלישי- רגליים +גב +יד קידמית יום חמישי-חזה +כתפיים +יד אחורית יום שישי-רגליים +גב +יד קידמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תוכל לפרט את התוכנית מס' תרגילים, סטים, חזרות, זמני מנוחה בין סטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אימון לוקח לי בד"כ בין שעה וחצי לשעתיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חזה
לחיצת חזה על ספסל ישר 3 סטים של 10 חזרות לחיצת חזה באלכסון 3 סטים של 10 חזרות פרפר חזה בישיבה 3 סטים של 10 חזרות מקבילים עם עזרה 3סטים של 10 חזרות כתפיים לחיצת כתפיים בישיבה 3 סטים של 10 חזרות פרפר כתפים בישיבה 3 סטים של 10 חזרות הנפת ידים לצדדים 3 סטים של 10 חזרות חתירה עמידה במוט לסנטר (הרמת מוט W לסנטר) 3 סטים של 10 חזרות שרירי זרוע אחוריים kickbacks 3 סטים של 10 חזרות פשיטת מרפקים מנוף עליון 3 סטים של 10 חזרות ועוד מכשיר שאני לא יודע איך קוראים לו שיש לו מוט W מחובר ומעלים כלפי מעלה 3 סטים של 10 חזרות זה שייך לתוכנית של יום ראשון ויום חמישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים
פושטי ברך בישיבה 3 סטים של 15 חזרות כופפי ברך בשכיבה 3 סטים של 15 חזרות לחיצת רגלים ב45 מעלות 3 סטים של 15 חזרות תאומים במכונה 3 סטים של 15 חזרות שרירי גב מקבילים עם עזרה 3 סטים של 10 חזרות חתירה אנכית בישיבה 3 סטים של 10 חזרות פוולאובר 3 סטים של 10 חזרות חתירה יד יד בכפיפת גב במשקולות 3 סטים של 10 חזרות טרפז משיכת כתפיים כלפי מעלה 3 סטים של 10 חזרות שרירי זרוע קדמיים כפיפת מרפקים בישיבה (מכונה) 3 סטים של 10 חזרות כפיפת מרפקים בעמידה במוט 3 סטים של 10 חזרות כפיפת מרפקים במשקולות יד יד פטיש 3 סטים של 10 חזרות המנוחה בין סט לסט היא 40 שניות האם מספר הסטים בסדר בשביל גיל 14 וחצי (צריך להוסיף להוריד או לשנות את הסדר?? זה שייך לתוכנית של יום שלישי ושישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עובר את ה-75 דקות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי מספר הסטים גבוה מדי, תיקח תוכנית AB מפה
http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=205 תנסה לא לעבור את השעה וחצי כולל החימום |
![]() |
![]() |