|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תראו, אני כבר הרבה זמן מחפש חלוקה ל-5 אימונים בשבוע, 6 אימונים בשבילי זה יותר מדי בשלב הזה וב-4 אני לא מסתפק. 5 אימונים זה המס' האידיאלי שלי, עכשיו חיפשתי תוכנית שגם פעם בשבוע אני אעבוד על היד האחורית והקדמית ביחד, כי הדגש שלי הוא על הידיים ועדיין זה יסתדר עם המנוחות של 48 שעות לכל שריר. מה דעתכם על החלוקה הזאת שמצאתי במאמר "טעויותיו השכיחות של הבודיבילדר" של Fanat שאגב מה הכינוי שלו בפורום פה,החדש, כי אני זוכר אותו בישן...
יום ראשון – חזה + יד אחורית + יד קדמית. יום שני – רגליים + כתפיים. יום שלישי – יום מנוחה מוחלטת! יום רביעי – גב + יד קדמית. יום חמישי – חזה + יד אחורית. יום שישי – רגליים + כתפיים. יום שבת – יום מנוחה מוחלטת! יומיים רנדומליים בשבוע בטן, יחד עם טרפזים. אפשר להחליף את החזה ביום ראשון לגב, כי יש לי גנטיקה טובה בשרירי החזה, פחות בגב...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() אין לי בעיה עם התדירות שלך בניגוד למה שאליאב רשם, גם אני עובד די דומה. אבל לגבי הסדר יש בעייתיות ... עם סדר כמו שלך אתה תגיע מהר מאוד לפציעה ודלקות בכתף כשאתה עובד יום אחרי חזה וכתפיים וגם בתדירות גבוהה בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לכם הצעות אחרות?
ולמה אני הורג את היד האחורית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואוא כי אתה עושה הרבה יד אחורית ולמה ביום ריאשון למה חזה+יד אחורית+יד קידמית לא צריך יד קידמית תוריד אותה ושים אותה ביום השני או איפה שאתה רוצה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כי אני רוצה להתאמן ידיים ביחד פעם אחת בשבוע, דגש על ידיים התוכנית הזאת. יש לציין שאני מקפיד על תזונה נכונה וצורך אבקת חלבון, אני מתאמן את היד האחורית + היד קידמית ביום ראשון בסופרסטים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)תקרא את הנעוצים שיש פה על אימונים יש שם את כל התוכניות והסברים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אני מתאמן על עמידת ראש 5 שעות ביום כבר כמה שבועות ככה שבועיים וחצי עם ידיים לא נעולות (כי אני דיי גרוע בזה בינתיים)
הכתפיים שלי עלו באיזה ס"מ בהיקף כל אחת
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() אורי-סילבר... אני לא כל כך מסכים עם מה שאתם אומרים פה לגבי עומס על הידיים. אני עובד בתדירות גבוהה על הידיים ורק ככה הן גודלות אצלי (והן גודלות!) אבל איכשהו זה לא מסתדר עם האסכולה של גל T וכמה חבר'ה פה בפורום אז לא משנה כמה אני אכתוב את זה אני תמיד אקבל איזה הסבר שנשמע מחוכם + איזה מחקרון אבל תאכלס מנסיון על עצמי - אין חכם כבעל הנסיון.
בגלל זה אני ממעיט לכתוב כאן כי הרבה אנשים מאמצים גישה אחת שלמעשה לדעתי לכל אחד יכולה להתאים תוכנית קצת שונה בהתאם ליכולות הגנטית שלו להתאושש ולהתפתח. אישית אני מבצע 4 תרגילים לבייספס/טרייספס כל אחד בסביבות ה6-8 חזרות פעמיים בשבוע בלי שום בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |